Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למישהו יש תמונה אמיתית של יאשה?
בעיקרון, אסור להראות את פניו של יאשה.. לבחור יש חסינות דיפולמטית מפה ועד לסיביר, יש אומרים שיש לו צינור בגודל 27 אינץ' (של הובר - גודש משהו משהו)..

אנחנו רק יודעים שקוראים לו יאשה (פצפוצים זה שם הסוואה לטלטלים) .. וזה לא תקף לגבי תמונות מהעבר..

אז קבלו אותו, פה בהסוואה הקודמת שלו מימי גורבצ'וב (לפני המהפכה הקומינסטית)

1065.jpg

תמונות נוספות שקיבלתי אישור לפרסומם, אל תתנו למראה התמים להטעות אתכם, הבחור מזוין ומסוכן לציבור! :

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=21444

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=21445

לגבי ההווה, אני רק יכול לומר שזה קשור ל Stig הכנעני..

מעבר לזה - אין לי את הסיווג לדבר על כך - רק לא' ( המוכר בשם אישפוז ) או ב' ( המוכר בשם בוריס ) יש סמכות לכך ( אופיר - אין לך סיווג, אל תגלה! )...

הסמכות העליונה היא בחור סמוי בשם ש' ( להלן שמר ).. היזהר לא לבוא איתו במגע - הוא מאוד מאוד מסוכן - הוא נלחם במלחמת הכוכבים ( רק שלא הלך לי הרב סמל בגלל ההודעה הזו )

ראה הוזהרת!!

בברכה

a.c ( המוכר יותר בשם Air Conditioner )

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאשה הוא גם ספק סמים ובחורות .

כל ההודעות האחרונות של ההומואים כאן הם תחת השפעת סמים...

ככה זה כשאתה מארגן מסיבת ומביא בחורות שלך ונותן אותם חופשי במסיבה ואז מישהו מגלה מחשב וכולם הולכים לחדר של עם המחשב וכותבים הודאות כאן :???:

סעמק , הבאתי להם בחורות והם מעדיפים להסתגר בחדר לעשות מה שהם אוהבים וכשהם נרגעים אז הם כותבים הודאות...

הבאתי לכם בחורות קיבינימט . בחינם לשם שינוי .

תמונה שלי כבר נתנו :

105_chef_singing.gif

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

זה תמונה? לי יש תמונות שלו, בפוזות הרבה יותר מגרות, חבל שאין לי סיווג (Air Conditioner, מתי אנחנו מקבלים סיווג? מה זה בכלל? זה כמו זיווג?)

פורסם

סיווג. אצל ש' התשובות..

מניאק - משאיר אותי שבת..

מניאקים. כל היחידה הזאת, מניאקים..

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...