Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו אימרפרזה שנת 94 ובפעם הראשונה שנסעתי איתה היא סחבה לי טוב אני בודק את זה ככה שאני סוחב את ההילוך עד טורים גבוהים(בוא נגיד פעם הילוך שני עד 80-85 ככה) כדי לראות את הסחיבה שלה אז לא לחצתי משהו גז היום אני צריך ללחוץ פול גז שאני בשני וגם הפול גז הזה לא עוזר לי להגיע למהירויות שהגעתי אליהם היום אני מגיע עם שני עד איזה 60 ולא יותר מזה האוטו צורח לי..מה אני צריך לעשות שיסחוב לי יותר כמו פעם ואפילו יותר טוב תעזרו לי

תודה

פורסם

אולי שעון מהירות מזייף?

יש לך שעון טורים? (סלד) , אם כן , האם הוא מטפס למעלה כראוי?

האם לפעמים נדלקת לך נורית "צ'ק אנג'ין"?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מתי ביצעת טיפול אחרון?האם הרכב עובד"עגול"בסרק?מניע בקלות?קרבורטור או הזרקה?תן יותר פרטים כדי שנוכל לעזור לך..

פורסם

השעון טורים כן מזייף תאמת..אבל הצ'ק אנג'ין מופיע רק בהתחלה...שאני מתניע את האוטו לא באמצע נסיעה

לגבי פרטים טכניים על האוטו אני לא יודע תנסו למצוא לי באינטרנט ולגבי טיפול אני לא זוכר שעשיתי לו בפעם האחרונה אם צריך תגידו לי איזה

תודה

פורסם

האם נורת המנוע דולקת לאחר שהמנוע הונע או רק שהסוויץ דלוק?

איך אתה יודע ששעון הטורים מזייף? למה אתה חושב ככה?

אתה לא יודע מתי טיפלת ברכב ואתה מתפלא מדוע הוא לא סוחב ממש בדיחת השבוע.

האם הרכב אוטומט או ידני?

בצע טיפול החלפת שמן מנוע ופילטרים (דלק, שמן, אויר) החלף פלאגים, יתכן וחיישן האויר אצלך התלכלך ולכן הרכב גם לא סוחב (בגלל שלא הוחלף פילטר אויר בזמן)

כמה קילומטרג יש לרכב? מה אופי הנסיעות?

האם הרכב רועד/חותך או עובד עגול?

האם שאתה מאיץ ההאצה חלקה או שבהתחלה ההאצה חזקה ואחכ נחלשת?

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

הדבר היחיד שמונע ממך להגיע שוב ל80 קמ"ש הוא הרעשים, לא משהו מכני, זה פסיכולוגי בעליל, אבל.

נסעתי לא מעט על אימפרזה שנת 95 אם אני לא טועה, ובהחלט היו המון רעשי מנוע שמנעו ממני להגיע לסל"ד גבוה, מרגיש כאילו בוכנה הולכת לעוף דרך הראש.

וזה עוד היה רכב חברה, ועדיין כאב לי...

פורסם

הנורתמנוע דולקת שהסוויץ נדלק לגבי שעון הטורים שמים לב כי אני יודע מזה 2000 סל"ד ואני יודע כמה זה 4000 סל"ד כי נסעתי במכוניות סובארו כמו שלי אחרות..הרכב הוא גיר רגיל הוא עשה 140000 ק"מ אופי הנסיעות הוא לעבודה והבייתה ופה ושם לצאת למקומות לגבי ההאצה קלעת בול ההאצה חזקה אבל רק אחרי 100 היא מתחילה להיות איטית ברמות מטורפות ושלא נדבר על ההאצה ל100 שהייתה פעם מהירה ועכשיו לא משהו הרכב בכלל לא רועד לי הברקסים שלי רועדים נגיד אני נוסע 100 ורוצה לתת עצירה חזקה קצת הברקסים רועדים לי בצורה מפחידה הצירייה השמאלית של האוטו עושה רעש יש לי גם רעשים מהחגורת מנוע(היו לי את הבעיות האלה עוד לפני הבעיות האלה והואוטו גם סחב לי טוב) ןלגבי הטיפול שאמרתי לי אני לא זוכר שעשיתי אבל אם תוכל להגיד לי באיזה מחיר מדובר אני אשמח

תודה

פורסם

לך תטפל באוטו במקום לשאול על רמקולים.

בצע טיפול כמו שרשמתי בהודעתי הקודמת.

בדוק קלאץ והחלקתו.

בדוק חיישן אויר. (אולי הוא התלכלך עקב ההזנחה)

אתה צריך להחליף רפידות קדמיות וצלחות (בדוק גם אחוריים ואולי בצע החלפת נוזל בלמים)

תחליף ציריה

תחליף חגורות מנוע (אולי גם הגיע הזמן לטיימינג)

לארזארז:

כנראה שהאימפרזה שנסעת עליה היייתה גמורה.

למנועי סובארו צליל שונה ממנועים אחרים ומי שלא מכיר אותם חושב (בטורים מסויימים) שהם מרעישים יתר על המידה. גם רמת הבידוד של סובארואים אלה לא ברמה גבוהה.

למשל האימפרזה שלי עושה צליל נחמד גם ב6 וחצי אלף סלד (ומבקרת שם לא מעט)

הכל תלוי באיך טיפלו ברכב ולמה האוזן רגילה ואוהבת

התמונות של הסובארו שלי

פורסם
לגבי ההאצה קלעת בול ההאצה חזקה אבל רק אחרי 100 היא מתחילה להיות איטית ברמות מטורפות ושלא נדבר על ההאצה ל100 שהייתה פעם מהירה ועכשיו לא משהו הרכב בכלל לא רועד לי הברקסים שלי רועדים נגיד אני נוסע 100 ורוצה לתת עצירה חזקה קצת הברקסים רועדים לי בצורה מפחידה הצירייה השמאלית של האוטו עושה רעש יש לי גם רעשים מהחגורת מנוע(היו לי את הבעיות האלה עוד לפני הבעיות האלה והואוטו גם סחב לי טוב) ןלגבי הטיפול שאמרתי לי אני לא זוכר שעשיתי אבל אם תוכל להגיד לי באיזה מחיר מדובר אני אשמח

תודה

בא לך לספר לי מה המספר רכב שלך שאני אכניס אותו לרשימה השחורה שלי, שלא אקנה אותו בטעות יום אחד?:wink:

מכיר את הסיפור על ההוא שניסה לחסוך כסף על האוכל של החמור וקיצץ לו כל יום באוכל?

בקיצור, טפל במנוע, טפל באוטו, טפל בברקסים ואח"כ נדבר על תאוצות.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מכיר תופעה דומה גם מסובארו.

יש אפשרות שהרוטור לא תקין,ואז האוטו צועק הצילו ולא מתקדם יפה.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
מכיר תופעה דומה גם מסובארו.

יש אפשרות שהרוטור לא תקין,ואז האוטו צועק הצילו ולא מתקדם יפה.

אורן

על איזה רוטור אתה מדבר?

מדובר על הצתה דיגיטלית שמבוקרת ע"י המחשב, סליל כפול.

התמונות של הסובארו שלי

פורסם

אני חושב שבאמת קודם כל צריך לעשות לאוטו את הטיפול של ברקסים וטיימינג חגורות מנוע ,ובכלל לא יזיק לך לעשות ניקוי יסודי למערכת הזרקה ולחלקים מסביב(מניסיון כשיש שינויים בטורים ובסחיבה...):wink:

פורסם
על איזה רוטור אתה מדבר?

מדובר על הצתה דיגיטלית שמבוקרת ע"י המחשב, סליל כפול.

לא נכנס לפרטים.

אמרתי שבסובארו של חבר היתה תופעה דומה ואצלו החליפו רוטור במפלג והכל הסתדר לו.

דיגיטלית אנאלוגית, אין לי מושג...

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...