Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דהייטסו שרייד 92 1.3

בשישי בערב נסענו בסבבה עם החברה כאשר פתאום נידלקה לי נורת השמן

ונכבה המנוע עצרתי הוספתי שמן והמשכתי בנסיע לאחר מספר מטרים התחילה להבהב לי נורת השמן שוב והתחילו להשמע רעשים מוזרים כאשר אני נותן גז מין צליל כזה כאילו המנוע הולך להיתפרק או משהו איזה משוחרר דיברתי עם אנשים הסבירו לי משהו שלא בדיוק הבנתי קיצור הלך המנוע,

עכשיו אני רוצה או שלתקן את המנוע או להחליף מפרוקיה ,אמרו לי שמיבאים את המנועים מחו"ל ,

השאלה שלי היא מהו מחיר סביר בשביל יבוא מנוע +התקנה ובכלל מה יותר כדאי לי לתקן או לייבא

פורסם

אל תסתבך עם הרכב מה יקרה אם המנוע שתקנה הוא גם יהיה בעייתי ? ממליץ למכור את הרכב להוריד במחיר בהתאם ולקנות רכב אמין שיש לו חלקים פייסטה יכולה לבוא בחשבון בהצלחה

פורסם

שאלה יהיו הבעיות שלך בחיים, על אף שלא ככ נעים וגם לא נעים לכיס

צריך להמתין לתשובתו של רפי לין לגבי המלצה להחלפת מנוע מייבוא ושיהיה איכותי!!

אל תתקן בשום פנים ואופן. שיפוצי מנוע בדייהטסו נדיר ביותר שמצליחים, כמוהו לדחות את הקץ תוך זריקת אלפי שקלים.

שמע לעצתי ותחסוך כסף וכאבי לב.

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום.

מאיפה קופצים כול המומחים האלה "על תתקן, תימכור, או על תשפץ לא מצליח".

מי שאל אותכם מה לעשות אים הרכב הבן-אדם מעלה בעיה שצריכה פיתרון ואתם כבר אומרים לו מה לעשות. בשביל לזרוק את האוטו הוא לא צריך את העצות המטומטמות שלכם.

לעינין.

קודם צריך לבדוק מה קרה יתכן שהבעיה לא סבוכה וניתן לתקן לדוגמא: יתכן וקולר השמן פרץ או היוניד לחץ שמן פרץ ואז אולי עוד ניתן להציל את המנוע.

בכול מיקרא ניתן לשפץ ולתקן וזה מצליח. איין שום בעיה במנועים האלה למעט אם ניפגעו מאבנית (קרוזיה) והיה ואיין ברירה מחלפים מנוע.

אם תרצה עזרה תפנה אלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שאלה יהיו הבעיות שלך בחיים, על אף שלא ככ נעים וגם לא נעים לכיס

צריך להמתין לתשובתו של רפי לין לגבי המלצה להחלפת מנוע מייבוא ושיהיה איכותי!!

אל תתקן בשום פנים ואופן. שיפוצי מנוע בדייהטסו נדיר ביותר שמצליחים, כמוהו לדחות את הקץ תוך זריקת אלפי שקלים.

שמע לעצתי ותחסוך כסף וכאבי לב.

דני ממצת אור בחיפה

שלום דני.

יש לי שאלה "כמה מנועים כאלה שיפצתה ולא החזיקו מעמד"?

לאומת זאת אני שיפצתי אולי 50 מנועים כאלה וכולם עוד עובדים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בוקר טוב לכולם, בני ובעל הרכב, הודעה זו בעיקר עבורכם:

אודה לקריאת הודעה זו עד סופה.

לשאלתך , הרי שלא שיפצתי אף מנוע של דייהטסו, אני לא עוסק בשיפוץ מנועים,

גם לא שיפצתי גירים אוטומטיים של רנו מהמודלים האחרונים כדי לדעת שהם בעייתיים יותר מכפי שגירים אמורים להיות (וגם , לא אצל כולם), אחרים טיפלו בכך/עשו זאת.

גם לא ריסקתי טויוטה יאריס חדשה כדי לבדוק האם יש לה 5 כוכבי בטיחות, אחרים עשו זאת.

גם לא פירקתי 50 מנועים הזרקה חד נקודתית לעומת 50 מנועים הזרקה רב נקודתית לצורך ביצוע מחקר האם הצלנדרים הרחוקים בחד נקודתי נפגעו יותר לעומת הקרובים, לאחר כמה זמן, ועד כמה, מחוסר אספקת דלק סמטרית ושווה לכל הצלנדרים במנוע, אחרים עשו זאת.

בעניין מנוע דייהטסו:

אם הבלוק תקין, ויבוצע אוברול איכותי , שכולל את החלקים במנוע שדורשים החלפה ולא ישכח שטיפול למשל בראש בלבד, מביא באופן ישיר לצורך בטיפול בקראנק לאחר תקופת נסיעה קצרה.

אם כפי שאתה מתאר, יטופל כל המנוע מתחילתו עד סופו זה בהחלט יכול להצליח, שהרי אין הוקוס פוקוס.

כוונתי כפי שאולי לא הסברתי כראוי היתה שלדעתי עדיף מנוע מייבוא מכמה סיבות:

1. מנוע שלא גמה קלומטרז' גבוה ויש דברים כאלה, עודנו מקורי לחלוטין.

לאישתי דאז, היה כזה רכב, זה מה שעשיתי, הרכב נסע אצלינו עוד שנים ועד היום.

2. לא תמיד שמתחילים אוברול, יודעים באיזה סכום יסתיים.

3. הזמן, הח' מנוע תסתיים ביום אחד לכל היותר יומיים אם יש לחץ במוסך. אוברול יקח הרבה יותר זמן, אוברול איכותי כמו שאני מבין ממך, יתכן ויעלה יותר.

כל אחד רשאי לרשום כאן את דעתו על סמך מחשבתו/ נסיונו / הידע שלו/ ועוד.

בסופו של דבר ,בעל הרכב הוא זה שצריך להחליט, הוא זה שצריך לבדוק כמה יעלה הח' מנוע, מהיכן משיגים מנוע איכותי , מיהו המקום שניתן לסמוך עליו שהמנוע אכן איכותי, ושבזמן החלפת המנוע , שיחליפו כבר טיימינג על כל המשתמע מכך, כולל מש' מיים שרצוי להחליף כאשר המנוע עדיין בחוץ וטיפול שמנים ופלטרים, בכלל , טיפול 10 ,ולא לשכוח לסגור מחיר על הכל כולל הכל מראש.

אם בעל הרכב מתכוון להחזיק ברכב לאורך זמן, אני בהחלט מאשר שאוברול איכותי אצל מקצוען בעל נסיון במנועים בכלל, ובמקרה זה במנוע מסוג זה בפרט עלול לעיתים להיות טוב יותר ממנוע ייבוא.

לאור שאתה מציג עצמך כמקצוען גם בסוג מנועים אלה ,

ומכיוון שנראה לי שזה אכן המצב גם לאור תגובתך ה"כועסת" מה

אני ממליץ לבעל הרכב להתקשר איתך לבדוק עלויות וכדאיות.

נראה לי שאין מקום לכעסך, קיימים מספיק חאפרים ומוסכים אחרים שטעו, כדי ליצור מצב שמביא אותי במנועים מסוג זה להמליץ על החלפה, ותמיד בכל כלל יש יוצא מין הכלל, ואני שמח שאתה כזה.

בברכת יום טוב,

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...