Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזו תורה. למה שלא יעשו איזה כפתור פשוט כמו שיש לשמשה האחורית שמפעילה את הגריל, רק כפתור לאדים מלפנים ושהמזגן ישבור את הראש איך לכוון.

בפיאסטה החדשה יש על החלון הקידמי פסים אדומים כמו שיש על החלונות האחוריים בכל הרכבים.

אם זה מה שעושה לך את זה, אתה מוזמן לקנות :)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא מפריע לראות?

עוד שאלה, אני פותח קצת חלון,שם על חום,תריסים לשמשה הקידמית,מפעיל מדחס ומה בקשר לצירקולציה? לקחת אויר מבחוץ או צירקולציה פנימית?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

חשוב לציין שפעולת החימום לא משפיעה במקום ודרושות כמה שניות עד שהעסק מתחיל להתפוגג..בניגוד למזגן(קור)/חלון שהשפעתו מהירה יותר.

(נהגתי על מרצדס ויש שם כפתור,אתה לוחץ עליו ולא מאמין מה קורה..יש רעש כאילו הדש הולך להתפוצץ,ותוך 2שניות אין זכר לאדים..)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
ללא מזגן - אוויר טרי.

עם מזגן - סירקולציה.

יש הבדל בין סירקולציה למזגן

יש אפילו 2 לחצנים שונים לזה

ברכב בניגוד לבית המזגן יכול לעבוד על אויר מיבחוץ

כשעושים סירקולציה פעולת האיורור/מזגן/חימום חזקה ומיידית יותר

כשמעילים את המזגן על חימום החימום יהיה יותר מהיר וחזר מאשר רק חימום.

Opel Astra GSI מקווה שזה עכשיו עשה לך סדר בדברים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני שם מזגן עם חימום, אבל מקפיד כי כל זרחמת האויר תהיה כלפי השמשה.

באשר לפסי חימום קדמי: אני נהגתי על הרבה אוטובוסים עם פסים כאלה מושקעים בין שכבות השמשה הקידמית, זה ממש יעיל ביחוד כאשר זה קיים גם על המראות החיצוניות, כך , אפילו במזג אויר קיצוני (15C-), זה היה יעיל ואיפשר נהיגה בטוחה. חבל כי זה לא נעשה כתקן ברכבים רגילים.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

הכי טוב - למרוח את חומר בשם "NEVER FOG" מתוצרת "NORTH AMERICAN OIL". אין אדים נקודה. עלה 30 שקל באייס או הום דיפו (לא זוכר איזה מהם... זה החנות שיש בקניון מלחה ירושלים)

זה עבד על משקפות צלילה, מראות באמבטיה וגם על החלונות באוטו. בדף המידע וההוראות שהגיע עם הבקבוקון כתוף שהחומר בשימוש חיל האוויר האמריקאי בחופות המטוסים שלהם...

הפתרון האולטימטיבי לבעלי המשקפיים הסובלים מאדים?

פורסם
-15מעלות?

איפה נסעת...בסיביר?:confused:

Geneva by ice

Il fallait oser braver le froid ce week end pour vous montrer ces photos exceptionnelles de Genève sous la neige, et parfois la glace. Ces photos ont été prises samedi 29 janvier, à Versoix, par une température "correcte" de moins 4 degrés. J'en grelotte encore !

54%20(Custom).jpeg 01%20(Custom).jpeg 02%20(Custom).jpeg 03%20(Custom).jpeg 04%20(Custom).jpeg 05%20(Custom).jpeg 06%20(Custom).jpeg 07%20(Custom).jpeg 08%20(Custom).jpeg 09%20(Custom).jpeg 10%20(Custom).jpeg 11%20(Custom).jpeg 12%20(Custom).jpeg 13%20(Custom).jpeg 14%20(Custom).jpeg 15%20(Custom).jpeg 16%20(Custom).jpeg 17%20(Custom).jpeg 18%20(Custom).jpeg 19%20(Custom).jpeg 20%20(Custom).jpeg 21%20(Custom).jpeg 22%20(Custom).jpeg 23%20(Custom).jpeg 24%20(Custom).jpeg 25%20(Custom).jpeg 26%20(Custom).jpeg 27%20(Custom).jpeg 28%20(Custom).jpeg 29%20(Custom).jpeg 30%20(Custom).jpeg 31%20(Custom).jpeg 32%20(Custom).jpeg 33%20(Custom).jpeg 34%20(Custom).jpeg 35%20(Custom).jpeg 36%20(Custom).jpeg 37%20(Custom).jpeg 38%20(Custom).jpeg 39%20(Custom).jpeg 40%20(Custom).jpeg 41%20(Custom).jpeg 42%20(Custom).jpeg 43%20(Custom).jpeg 44%20(Custom).jpeg 45%20(Custom).jpeg 46%20(Custom).jpeg 47%20(Custom).jpeg 48%20(Custom).jpeg 49%20(Custom).jpeg 50%20(Custom).jpeg 51%20(Custom).jpeg 52%20(Custom).jpeg 53%20(Custom).jpeg

ג'נבה , חורף שנה שעברה כמו שחוויתי ב-1985 עם הגה של אוטובוס מפרק 18 מטר, בידיים. ברר....

TrolleybusArticuleSaurerHessBBCSE.jpg

TrolleybusArticuleNAWHessSiemens.jpg

AutobusArticuleMercedesBenzO405G.jpg

tbaS32petite.jpgabMB0405petite.jpg

פורסם
ערב זך ערב צח!

אז ככה, כאשר בחורף מופעים האדים בשימשה הקידמית מעברים את מניפות המזגן לשימשה ופותחים טיפה את חלון נהג הנוסע.

עכשיו מה הבעיה, כשאני מפעיל את המזגן על קירור(כן כן,קור) האדים נעלמים במהירות אבל אני מת מקור, כאשר אני מפעיל על חום האדים לא נעלמים. :shock:

אז בעצם אמורים לנסוע על קור?

כל עוד אין לך שום מתג או אופציה להפשרת אדים, כפי שכבר נאמר, עליך להפעיל מזגן + חימום, כשבורר פתח האוורור נמצא על השמשה בלבד.

ברכב שלי בורר פתחי האיוורור מורכב מלוח לחצנים (one touch), אין מתג מכאני לסובב.

באופציה של "יציאת אויר מהשמשה הקדמית" (מתג הכי ימני, מסומן באדום) קבע היצרן ש:

1. יציאת האויר תהיה אך ורק מהפתח העליון + 2 צידיים (לשמשה של הנהג והנוסע).

2. הסירקולציה תוסר לטובת כניסת אויר מבחוץ.

3. מדחס המזגן יופעל.

לא משנה מה הסטטוס של הלחצנים באותו הרגע (אם הכפתור של ה AC לחוץ או לא, אם הסירקולציה פתוחה או סגורה), המתג הזה עובד לפי הקריטריונים הנ"ל - וכל מה שנותר לי לעשות הוא להעביר את בורר החום ימינה עד הסוף (זה דווקא כן מכאני לגמרי) ולהפעיל את האוורור (עם הפעלת המאוורר גם מרגישים את מדחס המזגן נכנס לפעולה).

פעולת היבוש נמשכת לא יותר חצי דקה עד דקה בד"כ. אני ממליץ לך לנהוג בדרך זו (מדחס עובד, חימום עובד, בלי סירקולציה -> ז"א שאויר יכנס מבחוץ, אוורור חזק).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

צבי, תמונות מרהיבות:-P

שמתי לב לבני הזוג בתמונה עם המרצדס השחורה והפטישים ביד,

אני לא הייתי מסוגל להתקרב למכונית שלי עם פטיש ביד(במיוחד אם היא היתה מרצדס שחורה) ..שלא לדבר על הסיטואציה שעולה לי עכשיו בראש.......

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

צבי...התלוצצתי.:oops: ..תמונות מדהימות....מה הענין עם המפרקית?(סליחה על הפולשנות..בכ"ז..קצת גדול העסק...)

נ.ב - איזה עיצוב למרצדס 85...:-P,יש ילדה תקועה בפנים או שנידמה לי?

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
צבי...התלוצצתי.:oops: ..תמונות מדהימות..תודה, חורף 2004-2005 כמו זה אותו חוויתי ב1985Resource9.gifעכשיו יש גם משולשות, גורם לגעגועים לאתגר....מה הענין עם המפרקית?(סליחה על הפולשנות..בכ"ז..קצת גדול העסק...)

נ.ב - איזה עיצוב למרצדס 85...:-P,יש ילדה תקועה בפנים או שנידמה לי?

55555:shock:

• תוכן חדש...