Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בעקבות חיפושיי אחר הרכב הנ"ל - פורד אסקורט 95 clx נתקלתי ברכבים שונים ומשונים...

אחד מהם למשל היה עם מנוע של טויוטה קורולה... ירדתי מהענין בלי לבדוק כי זה נראה לי לא משהו

מה שכן אני מתלבט זה לגבי רכב שהחליפו לו מנוע וגיר למנוע וגיר של פוקוס.. (מנוע 1600הזרקה)

ההתלבטות היא גם לגבי הביצועים של הרכב האם זה פוגם או שמא משפר? וגם לגבי אמינות החלקים -

מנוע האסקורט וכן הגיר מיוצרים בגרמניה וידועים כאמינים.. מה שלא בטוח בפוקוס.. מצד שני - הפוקוס חדשה יותר ואולי המנוע יותר מודרני ועדיף ... בקיצור מה דעתכם ?!

אל תתביישו להעלות גם סתם מחשבות .. (רק אל תשכחו לציין שהם כאלה...:roll: )

חיים

פורסם

מכללי הפוקוס אמינים דיים, והמנוע יותר מודרני מהמנוע של האסקורט - מה שלא ברור הוא טיב ואמינות ההשתלה שאינה טרוויאלית כ"כ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בדיקה מקצועית לא תיידע אותי על טיב העבודה שנעשתה!

רק מי שמנוסה בהחלפות/השתלות מעין אלו יוכל לתת חוות דעת שתוכל לסמוך עליה - מכון בדיקה רגיל לא יעזור הרבה במקרה זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מה שלא ברור הוא טיב ואמינות ההשתלה שאינה טרוויאלית כ"כ.

בוקר טוב,

האם תוכל בבקשה להרחיב, מדוע ההשתלה אינה טריויאלית כ"כ?

תודה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה אתה מחפש רכב אם מנוע מוחלף

יש מספיק מכוניות במצב טוב בשוק.

חוץ מזה מחיר הרכב אותו אתה מחפש הוא נמוך מספיק כדי לקנות בזול משהו נורמאלי (אני יודע כי יש לי).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני יודע שהמנוע של הפוקוסים איך שיצאו היו עושים הרבה "צילצולים " תבדוק לפני שאתה עושה משהו שלא תתבאס שהביאו לך את המנוע הזה!!

שיהיה לך בהצלחה אם תמצא מישהו שיעשה לך את זה :)

יקי!!!

פורסם
העניין מסודר ברישיון...?

גם מה ששאלתי את עצמי...

ואיזה גיר ישנו? מקורי?

בשנת 95 לא היה גיר אוטו' כמדומני.

בכל אופן, תבקש לראות קבלות על ההשתלה, תבדוק את מקור המנוע ואיפה זה נעשה וכמובן שהכל יהיה רשום ברישיון.

סה"כ מנוע מודרני וטוב, אם היה הולך לי מנוע זאת בהחלט אופציה שכדאי לשקול...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
"כנראה בגלל שהרכב הזה הוא לא סיריון"

ת'אמת הכל עניין של מזל הסוויפט שלי הייתה אמינה אבל מאז ששמתי לה ידית הילוכים של 205 GTI התחילו הבעיות, כנראה לפיג'ו יש מגע קסם בכל הקשור לאמינות

ולמה זה עניין של מזל - כי לי בדרך כלל אין.

haters will hate

• תוכן חדש...