Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה סביר הרבה יותר להניח שהעם היהודי שגלה לפני 2000 שנה לא הספיק לעבור תהליך אבולוציוני כל כך דרסטי ,לולא הקוזקים היינו נראים כולנו כמו פלסטיניים ......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מקומות חשוכים אמרת

אל תשכח בחצי הצפוני של הכדור ישנם פחות שעות אור בגלל הנטייה הקטנה של כד''א

בחורף יש להם פחות שעות יום

בקיץ יש להם אפילו לילות לבנים לפעמים אז זה מתקזז

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

זה לא בהכרח נכון

אם תשים לב כל ילד שנולד במרכז אפריקה ודרומה בילדותו בהיר יותר מהוריו ורק לאחר שהדבגר די הצרוך צבע עורו דומה לשלהם

מה אני מנסה להגיד שאת השינוי יכולים להרגיש מדור לדור

וכמה דורות אפשר ליספור ב 2000 שנות גלות

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
בחורף יש להם פחות שעות יום

בקיץ יש להם אפילו לילות לבנים לפעמים אז זה מתקזז

לילות לבנים את יכולה ליספור על כף היד

ולעומת זאת חורף יש להם במרבית השנה

אז ככה שזה לא ממש מתקזז

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אולי, לא עשיתי ספירה, אבל אני זוכרת כשכאני הייתי בסקוטלנד בחודש יולי היה מתחיל להחשיך רק ב-22:00.

ולפי מה שהסקוטים אמרו לי כששאלתי לגבי זה - זה ככה רוב הקיץ

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לילות לבנים את יכולה ליספור על כף היד

ולעומת זאת חורף יש להם במרבית השנה

אז ככה שזה לא ממש מתקזז

זה תלוי בכמה צפוני אתה.. (על כדוה"א, נסו לעקוב..)

ככל שמצפינים יותר (או מדרימים, בצד השני של הפלנטה.) כך ישנם הפ]רשים גדולים יותר בין היום ללילה... בשיא החורף ישנם ימים ללא אור בכלל ( יותר ככל שהמיקום יתר צפוני או דרומי..) ובשיא הקיץ ישנם לילות ללא חושך.

אור.

פורסם
אתה טועה.

בראשית פרק כב':

והרבה ארבה את זרעך ככוכבי השמים וכחול אשר על שפת הים.

לדעתי... זה ההסבר הכי משכנע עד עכשיו... זה לא שאף הסבר אחר לא הצחיק, זה הצחיק מאוד...

מצחיק = משכנע...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
בכל מקרה סביר הרבה יותר להניח שהעם היהודי שגלה לפני 2000 שנה לא הספיק לעבור תהליך אבולוציוני כל כך דרסטי ,לולא הקוזקים היינו נראים כולנו כמו פלסטיניים ......
ואתה חושב שהפלסטינים הם פלישתים אורגינל? התבוללו כמו מלכים, אם בכלל יש להם קשר לפלישתים. הייתה במאות האחרונות הגירה גדולה לארץ של כל מיני ערבים נודדים, והם מרכיבים את רוב ה"ילידים" המקומיים.

ולגבי אנשים בהירים ואנשים כהים על פי מיקום גיאוגרפי:

על מנת לחיות, אנו זקוקים לויטמין D, ויטמין D מיוצר ע"י חשיפת העור לשמש. כאשר ישנם פיגמנטים רבים בעור, הם סופגים את הקרינה, ומפחיתים את יצור הויטמין. במדינות צפוניות מאוד ומועטות שמש היה יתרון לבהירים יותר, וככל שהאבולוציה התקדמה העמים הצפוניים נהיו בהירים יותר. ההיפך קרה במדינות שטופות שמש. למי שציין ששחורים נולדים בהירים יותר מההורים שלהם ועם הזמן נהיים כהים, זה נובע מהתפתחות העור, ולאו דווקא מחשיפה לשמש. מעבר לכך, זה לא שינוי גנטי, ולכן בלי ברירה טבעית, שחורים שיחיו במדינה שאיננה שטופת שמש, במידה ולא יתבוללו, ישראו שחורים.

שימו לב שהאסקימוסים דווקא די כהים, היות ובאיזורי הקוטב אין יותר מדי מיסוך ע"י עננים היות וכמות המשקעים שם נמוכה, כך שבקיץ הם חשופים לקרינה רבה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז פעם ב 3000 שנה אנחנו מקבלים הוכחה שאלוהים מעלים עין.

אגב חוץ מהעובדה שהעין של אלוהים כחולה , ניתן בבירור לראות שהפנים שלו שחורות ויש לו חצ'קונים לבנים , מה שמחזק את התאוריה שאלוהים הוא נער תימני תכול עיניים ועדיין בגיל ההתבגרות .

GOT סחוג?

• תוכן חדש...