Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך Ynet

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3155667,00.html

"לא ברור אם זה בעקבות הניצחון בעונת הפורמולה 1 שהסתיימה אתמול, אבל בקרסו, יבואנית רנו, החליטו לחזור לקטגוריית הספורטיביות עם מגאן וקליאו חמות. יש לנו את כל הפרטים, התאריכים סרט וידאו ואפילו מחיר משוער"

17.10.2005

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

3.עכשיו מה יש לכל אותם כתבים ,ומגיבים לומר לאחר שהתחבאו מאחורי רו"ח/ליסינג וכו' :?:

עצם זה שקרסו השכילו להודות, כי נפתח ייבוא של ספורטיביות מדגמי היצרן

לישראל, מוכיח שצדקתי בדבריי- וכל אלה שלא הסכימו איתי, שיאכלו את הכובע.

כן אילן, תמשיך לחיות באשליות שבזכותך יש ייבוא של רנו ספורטיביות לארץ... ואני בטוח שגם תקנה אחת לכשתגיע...

ובנוגע לנושא עצמו - עכשיו הקרב יהיה מעניין מאי פעם - אם הקליאו ספורט תעלה כמו מיאטה, יהיה זה קרב הענקים - הנעה קדמית מול הנעה אחורית :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לכבוד אילן פ

חברי הפורום

מיכל גיל

שלמה ארצי (מה קורה גבר :-) )

1. שלום, צהריים טובים.

2. אני בטוח שמיכל גיל קראה את המכתב המעניין והפורה של מר אילן וישר רצה לארגן שיביאו ארצה את גרסאות הספורט ... כל הכבוד אילן. עכשיו רק לפרסם מכתב להורדת המיסים ולהפסקת פרסומות על טמפונים ויהיה עולם מושלם...

3. ייבוא של רכבים ספורטיביים, עדיין, יכול להיות ריווחי, אך סך הכל, עם כל המכירות, הריווחיות תהיה נמוכה. ואין ספק שיכולת להביא רכבים כאלו נשענת על מכירות הדגמים הרגילים שעדיין (למרבה הפלא) ימכרו פי כמה וכמה יותר מהדגמים הספורטיביים.

סביר להניח אפילו שהיבואן ירוויח יותר מהתועלת התדמיתית של דגמי הספורט (והניצחון בפורמולה) ופחות מעצם המכירה של הספורטיביות (אם בכלל ירוויח ...)

5. אתה ראשי כבר מעכשיו לשלוח לגברת מכתב תודה, אני מניח שאם תלך ותקנה את אחד מהרכבים הנ"ל, היא תהיה הרבה יותר מרוצה מהמהלך ... אתה מתכוון לרכוש :?:

מצטער על הנוסח, קצת מפריע לי הניסוח הדי פלצני . ראה התנצלותי מראש.

גם אני ממתין לקליאו הבאה ...

ניב

פורסם
כן אילן, תמשיך לחיות באשליות שבזכותך יש ייבוא של רנו ספורטיביות לארץ... ואני בטוח שגם תקנה אחת לכשתגיע...

ובנוגע לנושא עצמו - עכשיו הקרב יהיה מעניין מאי פעם - אם הקליאו ספורט תעלה כמו מיאטה, יהיה זה קרב הענקים - הנעה קדמית מול הנעה אחורית :wink:

רוני

לכבוד רוני (סליחה, די הפסקתי)

האמת שאם הקרב היה רק קדמית מול אחורית אני די בטוח שההנעה האחורית תנצח. העניין פה הוא אחר.

מניסיוני הקל, המיאטה היא רכב די לא פרקטי. מאוד כייפי, מאוד יפה, מושלם מבחינתי מבחינת כיף להכנס לרכב ולנהוג. אבל החסרונות שלו הם בכל העניינים של פרקטיות - השענות אחורה שצריך להמתין למישהו (או נמנום אם אני עייף), לקיחת יותר מאדם אחד טרמפ, הסעת ציוד (וכן לי היה מאוד נחמד להעמיס על היאריס 200-400 ק"ג ציוד ולהשתמש בא לעבודתי, על המיאטה אני לוקח ארנק בלחץ ;-) ) מרווח פנימי והמון דברים של הנסיעה היומיומית.

הקרב פה הוא לטעמי ספורטיביות "טהורה" - רכב הנעה אחורית לשני אנשים, קטן וחמוד, או ספורט ליום יום, רכב שישמש גם ליום יום וגם יהיה ספורטיבי.

אני לפני שנה בחרתי מיאטה. היום, אני כבר לא יודע מה אני אעדיף ...

פורסם

צוהוריים טובים

רוני אני מאין שהעקיצה לא הייתה במקום משום שאני די בטוח שאילן לא משלה את עצמו בקשר לזה, הוא פשוט שמח שהתנפצה הטענה שמה שרוצות חברות הליסינג זה גם מה שמייבאים לציבור

אני מקווה שעוד יבואנים יצטרפו לגל של רנו

לנו בטוח אין מה להפסיד

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

המגאן החדשה תהייה המיתחרה של הגולף GTI שעתידה לינחות בארץ.

הבעיה העיקרית(שאני צופה לפחות לגולף)יהיה המחיר שלה שלא ניראה שהיא תהייה מכונית זולה.

לרנו יש מקדם פירסום עצום עם הניצחון העונה המירוצי הפורמול 1,ואם הם ישתמשו בפירסום זה+מחיר הוגן(בחלומות!!)אז הם יוכלו ליגבור על ה-GTI בפן הריווחי.

אבל מצד שני הגולף GTI זה שם עם הרבה מאוד הערכה פה בארץ(ובכלל בחו"ל),אנחנו יכולים רק ליצפות(למי שאין כסף ליקנות את הרכבים האלו)בזמן שהרכבים הנ"ל יגיעו ארצה מי תהייה1.יותר טובה 2.מי תימכר יותר.

my sweet home

www.sharks.co.il

פורסם

מה שבאמת ממש, אבל ממש מסקרן אותי.... האם כל אלו שרשמו כאן אינספור פעמים תלונה על כך שלא מייבאים ספורטיביות מבית רנו, אכן יקנו אחת....הנה, קיבלתם, היא תעלה לא זול...אתם קונים?

time will tell?.. ;-)

בכל מקרה, מברך על החלטת קרסו ומקווה שיבואניות רכב נוספות יפעלו באותה דרך, לטובת אלו אשר אכן מעוניינים ברכישת מכוניות מהסוג הנ"ל (UMI, אם אתם קוראים את ההודעה, אני אמכור את גופי לפלאנגות הסוריות תמורת הקורבט החדשה, אז קדימה, לייבא! :wink: )

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
הוא פשוט שמח שהתנפצה הטענה שמה שרוצות חברות הליסינג זה גם מה שמייבאים לציבור

לא התנפצה שום טענה, זה עדיין מה שהיבואנים מביאים, זה שהם מוכנים להביא לנו גם מספר מוגבל של מכוניות ספורטיביות במחירים מופקעים, זה כבר משהו אחר.

ועל כך נאמר: שלא תגידו שלא אמרתי לכם!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=80602

אמרת, אמרת. וגם אני אמרתי אז (ואומר שוב כיום) - במחיר כזה מופרז הוא יימכר ביחידות בודדות מאוד, וחבל. נראה קודם כמה תעלה הקליאו ספורט בחו"ל, אבל לפי מחירה של המגאן ספורט בבריטניה - 19500 פאונד לגרסה הרגילה, היא אמורה לעלות בארץ מחיר דומה לעלות הגרנד סניק בגרסת ה-2.0 ליטר המאובזרת (שם מחירו 18770 לתיבה ידנית, ועוד כמה מאות פאונד לתיבה אוטומטית). וכמה עולה הגרנד סניק בארץ? 190000 ש"ח. לא קרוב אפילו ל-225000...

בקיצור - יבואני רנו יודעים שלא ימכרו הרבה, אז הם מצמצמים נזקים. אם ירוויחו על כל מכונית יותר כסף, הם יכולים להרשות לעצמם למכור פחות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לכבוד

nitch

חברי הפורום.

1.תודה

2.כנראה שבכל זאת, הגברת מיכל גיל,מנהלת מותג רנו(קרסו) בישראל ,

עיינה בת'רד שלי (ראו קישור מצורף), כאן ב- CARSFORUM.

קישור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72561

3.עכשיו מה יש לכל אותם כתבים ,ומגיבים לומר לאחר שהתחבאו מאחורי רו"ח/ליסינג וכו' :?:

עצם זה שקרסו השכילו להודות, כי נפתח ייבוא של ספורטיביות מדגמי היצרן

לישראל, מוכיח שצדקתי בדבריי- וכל אלה שלא הסכימו איתי, שיאכלו את הכובע.

4. הנה עוד הוכחה ,למי ששאל: מה הקשר בין ספורט מוטורי-ל(ייבוא) ספורטיביות... :?:

קרסו לא רוצים "לפספס" את גל האליפות של אלונסו-ע"ע פירסומת.

וכעת "נזכרו" לייבא את מבחר הספורטיביות החדשות(איזה פיספוס לא מייצרים כעת

הקליאו V6- נחכה ליורשת) לישראל.

5. ברגע שאני אראה /ינהג ברנוספורט קליאו 200/מגאן 225 החדשה-כאן בישראל,

אני אישית אכתוב מכתב תודה חם לגב' מיכל גיל.

(אך את אותה תקופה שנטלו מאיתנו רנוספורט בישראל -לא נשכח-הגלגל מסתובב

וזה יכול לחזור על עצמו-בעתיד)

ויותר מכך-אני מצפה לראות מה מותג רנו(קרסו) בישראל,יעשה למען הספורט המוטורי.

בכבוד רב

אילן פ.

ליאור, אתה טועה, אילן מכוון מאוד גבוה - הוא בכלל מחכה ל יורשת של ה V6 !

מדובר בתקציב נדיב למדי...

לכן הקליאו ספורט "הרגילה" לא תרכש על ידו

בכל מקרה - שבוע שמח למדי - גם מיאטה וגם רנוספורט - מחכה לנו אחלה שנה !

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לדעתי אם הקליאו ספורט תתומחר ב- 190K ש"ח קרסו יסבלו מקשיי מכירה ובתום שנת הדגם יאלצו להריץ "מבצעי מכירות".....

אם קרסו רוצים למכור מכוניות הם צריכים לתמחר את הרכב בלא יותר מ- 165K ש"ח, ב- 190K יהיו מודעות מכירה אבל לא מכירות.

190K קרוב מידי ל- WRX לדוגמא.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

מסכים לחלוטין עם אוברשד ורוני - המחיר מוגזם

לא מסכים עם רוני - מחיר גבוה אינו תמיד מפצה על הרווחיות

מחיר ראלי של 150-160 היה גורם למכירה בכמויות גדולות ומייצר גם רווחיות במכירה וגם רווחיות בכל נושא התחזוקה (מלאי חלקים וכד')

לדעתי שיוך לקבוצת מס נכונה היה הופך את הרכב למבוקש גם דרך ליסינג

פורסם

מחיר של 150-160 היה כרוך כנראה גם בהפסד, ואולי בגלל זה הם נתקעים, כיוון שמחיר שנותן רווח קטן הוא כבר גבוה מדי. לכן הם העלו למחיר יותר גבוה, שיתן יותר רווח, בתקווה שהקונים הפוטנציאלים לא יוותרו למרות התוספת.

בנוגע לביקוש דרך ליסינג - נו באמת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בקשר לליסינג - אל תהייה כזה סקפטי

אין בידיי נתונים, אך למרות מגפת האלפששמאותאוטומטית, יש לי תחושה שכמה פרות קדושות נשחטו דווקא בזכות הליסינג - להערכתי קיים ביקוש למכוניות שמר ישראלי הממוצע היה נמנע מרכישתן אלמלא הליסינג - אני מדבר על ה C5 והמגאן , שלמרות המוניטין הידוע שלהן (אמיתי או לא זה לא לעיניין) יש שמזמינים בליסינג בגלל שנושא השוק המשני והאמינות אינם מקבלים משל גדול בעסקה מסוג זה.

הכשלון של חלק מהיבואנים שסובלים מבעיות מסוג זה(חשש משוק משני ו\או אמינות (בעיקר איטלקים, צרפתים ובעלי דגמים לנהג) ) הוא שהם לא מנצלים את שוק הליסינג באופן חזק יותר למכירה לאותו ציבור שרוצה אבל פוחד.

פורסם

קרסון ? :-)

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92'%D7%95%D7%A0%D7%99_%D7%A7%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9F

לא חושב שרוב המגיבים ילכו לקנות אחת חדשה , אבל כמעט כולנו רוצים (בלי לפגוע בברשד) ,

צניחת מחירים של הקליאו ספורט (וגולף GTI) המשומשות , כתוצאה מכניסת דגם חדש :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...