Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא משנה באיזה שכונה אתה גר.

אני מנחש שאתה גם נוסע עם האוטו מחוץ לשכונה...

ולמה זה משנה שזה סיוויק, כי יש הרבה מכוניות הונדה "עץ חג המולד" סיוויק שחסר להן ספויילר, ותנחש איפה הם יחפשו אותו...

פורסם

אני גר בשכונה סבבה בירושלים ולא בהארלם!!!

כל עוד אתה לא מוציא את האוטו ממוסך סגור בשכונה מאובטחת בלב קיסריה - זה לא משנה איפה אתה גר..

וגם אני גר בשכונה סבבה לגמרי ברחובות...

וסיוויק לידיעתך נחשב לרכב ערסים פופולארי (יחד עם האיביזה והיונדאי קופה וכמובן הע*ונו)

ואנשים אלו ידועים כאזרחים לא שומרי חוק...

מבין לאן אני זורם עם זה?

זה לא שיש לך איזה KIA

זאת סיוויק...

נ.ב.

זה רק אני או שחלק לא מבוטל מהפורום מגיע מרחובות?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל עוד אתה לא מוציא את האוטו ממוסך סגור בשכונה מאובטחת בלב קיסריה - זה לא משנה איפה אתה גר..

וגם אני גר בשכונה סבבה לגמרי ברחובות...

וסיוויק לידיעתך נחשב לרכב ערסים פופולארי (יחד עם האיביזה והיונדאי קופה וכמובן הע*ונו)

ואנשים אלו ידועים כאזרחים לא שומרי חוק...

מבין לאן אני זורם עם זה?

זה לא שיש לך איזה KIA

זאת סיוויק...

אחים שלי...

אתם מדברים כאילו שיש איזה סיירת ספויילרים שעוהרת ברחוב ואומרת וואלה מזה נוריד....

כאילו יש כאלה מצבים ברור!!! אבל הראתם את זה כאילו הספויילר לא יישאר אפילו דקה על הבאגז'....

בסך הכלללל ספויילר!!!!!!

תאמין לי אני מפחד יותר שידפקו (חס וחלילה) את האוטו בלי שאני אדע או ישרטו אותו.... או בכלל שיעשקו לי את הסמלים... אבל הספויילר פחות מלחיץ....

תירגעו!!!!!!

וחוצמזה נגיד ושמתי ספויילר אני צריך להוסיף אותו בביטוח???

ואם כן, כמה תוספת זה בערך??

Polo 2012

פורסם

תלוי בספוילר, יכול להיות פייברגלאס, יכול להיות סיבי פחמן, יכול להיות אפילו מקרטון:razz:... (הייתה פה תמונה של זה פעם....)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תלוי בספוילר, יכול להיות פייברגלאס, יכול להיות סיבי פחמן, יכול להיות אפילו מקרטון:razz:... (הייתה פה תמונה של זה פעם....)
סיבי פחמן?

מעניין.

LOL

bavarian rules

פורסם

CARBON FIBER

למי איכפת איך קוראים לזה בעברית.....:roll::twisted:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...