Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"רכב ממשלתי" זה רכב ששירת את המדינה. יכול להיות שזה היה רכב צבאי ויכול להיות שזה היה רכב של אחד ממשרדי הממשלה - משרד האוצר או משרד הפנים.

בכל מקרה, ממש ממש ממש לא רצוי לקנות רכב כזה. הרבה יותר גרוע מליסינג.

בהחלט סובארו DL או קורולה מהשנים 93~ באות בחשבון. יש גם את הדייהטסו אפלאוז, שאם היא טופלה ונשמרה במהלך השנים - אין שום מניעה מלקנות אחת כזאת, המחיר מגוחך.

(אגב ממשלתי, הצבא בזמנו (ועדיין?) מכר כאלו במכרזים באלפים בודדים, היו שקנו, שיפצו ועשו רכב חדש ב 20K...)

איתמר.

אני כחובב יפניות מושבע (וגרמניות) ותסתכל אחורה מאוד (אני פה די הרבה זמן) תמיד המלצתי על יפני וגם עכשיו אני ממליץ על סיריון כאופציה טובה אבל היא לא נוחה במיוחד בשינוע משפחה כשיש אופציות קצת יותר טובטת וכאן נכנסת הפונטו - אתה מוזמן לקחת את שלי לבדיקה ואם יהיה ריג'קט קטן אז אני מוריד את האמא של הכובע...

רכב לא תלוי בבעלים הקודמים, יש ויש כמו שיש פרטיות שחוטות כך גם ברחבי חברה\ממשלה וליסינג.

הכל תלוי בבעלות הנוכחית ואם אני ניצלתי מחיר רכישה זול + השקעה לישור קו כאפצייה טובה עבורי אז הבעלים הבא יהנה מרכב טוב.

אני בפונטו לא חוסך אגורה רק בגלל שאני מרוצה והחלקים זולים, אני פירקתי גיר כדי להחליף לאגר ששורק מעט, דבר שמציק רק באוזן, המכונאי אמר לי לחכות לקלאץ' וסירבתי, והנה מספר חודשים אחרי הגיע תור הקלאץ'...

ידעתי מה אני קונה והתייחסתי בהתאם, הרכב הגיע למוסך ואני אמרתי לבעל המוסך - אני רוצה שהרכב יצא חדש, תחליף כל מה שאתה מוצא לנכון ....

אני לא מתיימר להיות סוחר - הרכב אצלי יותר מחצי שנה והוא נקנה לשימושי האישי, כרגע אני מעוניין להתקדם למשהו יותר טוב בגלל זה גם הב.מ.וו עברה לבית חם יותר....

בסופו של דבר - הכל תלוי באיך טיפלו ברכב לפניך, אפשר לקנות רכב חדש ופשוט לא לטפל בו...

ולשלם ביוקר... ולמרות שבחברות מתייחסים למכוניות בזלזול את הטיפולים עושים בזמן...

haters will hate

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קורולה 93 ידנית בלבד. בסביבות ה-20.

רק תבדוק: (מחלות ידועות)

1. בולמי זעזועים.

2. גומיות חלונות

3. צבע מטאלי נוטה להתקלף

4. סדקים בדשבורד בעיקר איפה שהשעון זמן.

5. צריכת שמן של המנוע - מחלה ידועה בטויוטות האלה. תברר כמה קילו לק"מ זה סביר לרכב הזה - אני שמעתי דעות חלוקות.

כבונוס תקבל ביצועים טובים פלוס. (יחסית לסגמנט, כמובן).

הייתה לי אחת שמונה חודשים. רכב מעולה, בכלל אם נפלת על אחת בלי המחלות שהזכרתי לעיל.

פורסם
שלום, לחבר שלי הייתה אונו 93 (מי שזוכר הייתה פעם בעיה עם הקודנית העלתי פה שאלה) בכל מיקרה, איכשהו היה קצר והאוטו נשרף(כנראה הכל לטובה, גם קיבלו רכב חילופי וגם מחירון על האוטו מה שבחיים לא היו משיגים) באופן מסתורי היה להם מקיף...

בכל אופן הם מחפשים רכב אמין, בגדול משפחתי,ביטוח זול וחובה ידנית

ההתקציב 18 אלף, אם יש משהו באמת שווה אפשר למתוח עד 20 ולא אגורה יותר.

שלום.

נשמח את תתאר לנו במדוייק מה זה "משפחתי" עבור החבר שלך (קליאו או קורולה ? החבר'ה פה מתקשים לעכל את העניין).

בנוגע לכלי אמין - קורולה ואימפרזה יכולות להוות אלטרנטיבה טובה. מנוע 1600 וגיר ידני יסבו תצרוכת דלק שפויה וזמינות כח טובה.

תצרוכת הדלק תלויה הרבה מאוד במצב הרכב. הנ"ל צורכת פחות או יותר אותו הדבר, אבל שוב, מצב המנוע ומערכת ההינע (וכמובן צמיגים, כיוונים כאלה ואחרים גם כן מאוד משפיעים) קובעים את ה"טון" בעניין הזה.

החיסרון הוא שהכלים הנ"ל מאוד יקרים ביחס לשנתון מאחר והם מאוד מבוקשים וידועים כסוסי עבודה, כך שאם הוא מחפש משהו זול ומודל גבוה יותר - שישא בהשלכות.

שבוע טוב

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק לצערי נפלה פה על החברים קצת עייפות בהגדרות

קליאו מכל כיוון שלא תגיע אליה מאיזה מקום שלא תגיח אליה תמיד תהיה סופר מיני

ואני עכשיו אמצב פה את הסיפור הזה אחת ולתמיד ומי שיש לו טענות אז שלא יהיו לו

מיני : 106

סופר מיני : קליאו\206\פולו\איביזה

משפחתית קומפקטית : קולט\סיוויק האצ'בק\גולף

משפחתית : קורולה\אימפרזה\קאריזמה\בורא אללה ודוניה

משפחתית גדולה : פאסאט\מונדיאו\גאלנט\אוונסיס

בקיצור אם הבן אדם ביקש משפחתית קליאו זה הדבר האחרון שצריך להציע לו אם כבר רנו אז המגאן היא המשפחתית

המלצה שלי : למי שיש להשקיע במשפחתית 18 אלף, הוא בחור שהכסף לא נופל עליו מהעצים...אז כדאי שיוסי מליטל לא ינסע על בימר סידרה 7,

קורולה\גרנד לאונה\בלאנו\סופר לאנסר\323

אחלה אופציות

פורסם

יונדאי לנטרה, 96-97.

לא הכי חזק, לא הכי מפנק - אבל פונקציונאלי, חסכן בטירוף (שלי עושה 1 ל13 בלי מזגן, 1 ל12 עם)

כיפי לנהיגה, רגוע וזול יחסית.

(רוצה את שלי? :-) )

בהצלחה ושנה טובה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

בכל השרשור לא הציעו את הרכב סוזוקי באלנו 1600 ידני 95-6

הביטוח שלו מאוד זול..5 אלף כולל חובה לכל הנהגים..

אוכלת דלק 1:15 ,1:16 במשולב..

תא מטען גדול יחסית..

לא שיא הנוחות והפינוק אבל רכב משתלם מאוד..

מה שחשוב לציין שהחלקים שלה מאוד זולים..ואני אישית היתי מביא חלקים ממגרשי הגרוטאות במחירים מזה טובים...

פורסם

מי אמר קליאו? אני לא אמרתי שהוא רוצה קליאו, מישהו הציע קליאו אמרתי שזה לא מתאים. גם לא אמרתי שהוא רוצה שנתון גבוה אבל גם לא מתחת ל93.

כרגע אבא שלו מתלבט בין אופל אסטרה,סובארו לגאסי,מיצובישי סופר לנסר.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לפי דעתי כדאי לחבר שלך ללכת על האסטרה, להלן יתרונות מול חסרונות:

היתרונות:

1. רכב גרמני איכותי

2. מנוע 1.4 חסכוני במיוחד

3. מחיר אטרקטיבי (18K=95-96)

4. קטן מבחוץ וגדול מבפנים

5. בטיחותי

6. דגם ה-5 דל' פרקטי מאוד

7. פנים הרכב נשמר יפה לאורך שנים

8. אמין

חסרונות:

1. חלקי חילוף מקוריים יקרים

2. מנועי ה"אקו טאק" בעייתי אם לא מטופלים כראוי (16V)

3. שילדה לא משהו, בעיקר בסיבובים

בהצלחה!

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם
בכל השרשור לא הציעו את הרכב סוזוקי באלנו 1600 ידני 95-6

הביטוח שלו מאוד זול..5 אלף כולל חובה לכל הנהגים..

אוכלת דלק 1:15 ,1:16 במשולב..

תא מטען גדול יחסית..

לא שיא הנוחות והפינוק אבל רכב משתלם מאוד..

מה שחשוב לציין שהחלקים שלה מאוד זולים..ואני אישית היתי מביא חלקים ממגרשי הגרוטאות במחירים מזה טובים...

סוף סוף מישו הציע את הרכב שלדעתי הכי נראה מתאים לפותח השירשור האוטו פיקס אחד על אחד לדרישותיו של החבר שלך, בהצלחה בקניה!.

פורסם

מה בדבר טולדו?

בתקציב הזה נכנסת 97-8

אוטו נוח,חסכוני,תא מטען גדול.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

סוזוקי באלנו שנת 96 ב 18K? וואלה? איפה?

1:15-1:16? פששש... הנה הרכב הזוכה בתחרות האקולוגיה ע"ש סוזוקי.

:shock::screwy:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
סוזוקי באלנו שנת 96 ב 18K? וואלה? איפה?

1:15-1:16? פששש... הנה הרכב הזוכה בתחרות האקולוגיה ע"ש סוזוקי.

:shock::screwy:

איתמר.

ואללה הגזמתי טיפה..אבל המחירון של באלנו 95 רגיל הוא סביבות 20..אבל אפשר לחפש מציאות...

ובקשר לתצרוכת דלק..זאת עובדה..חשוב לציין שהאוטו ברשותי היה מנוע די חדש..ולא קרוע..

תשאל בעלי סוזוקי בלאנו מודל 96-95(פנסים מרובעים עם צמיגים דקים יותר מאשר בשנים מעלה..וקוטר קטן יותר..ופחות 2 כ"ס)..

מי שהציעו מכוניות מקונצרן פולקסווגן ..אז המכוניות יקרות מאוד לאחזקה(כבעל בורה אני סובל משדידה במחירי החלקים וכו')

ואיתמר...יש לי גאסטי מודל 93 1.2 אינג'קטור.והיא עושה 1:15 בעיר..מה אתה אומר על זה?

פורסם

יש בלנו ידניות בכלל? מכיוון שיצא לי לראות הרבה בלאנו ומעולם לא ראיתי ידנית, אני מניח שהסיכוי למצוא אחת ידנית שנת 95~ במצב טוב הוא כמו המסיכוי לזכות בלוטו

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
יש בלנו ידניות בכלל? מכיוון שיצא לי לראות הרבה בלאנו ומעולם לא ראיתי ידנית, אני מניח שהסיכוי למצוא אחת ידנית שנת 95~ במצב טוב הוא כמו המסיכוי לזכות בלוטו

חבר שלי מצא באלנו 99 GLX ידנית.

קיימות חיות כאלה, רק שהן "אקזוטיות..."

:roflmao:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...