Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב שזה 20.

אז ככה: זה או 20, או 35 או 10 או 23.

גש עם הנתונים הנל למשטרה ותריץ את כל המספרים האפשריים - בדוק איזה מהם הוא של לנסר.

פורסם

20 היא סיומת ישנה מידי ( הספר לנסר האחרונים היו עם תחילית 68 וסיומת 20 ולא היו להם פנסים משולשים )

אגב לצורך סגירת בורסת הניחושים:

סיומת 23 תחילתי 69 סייך לוולוו-הונדה

סיומת 35 תחילית 69 שייך למזדה פורד

סיומת 10 תחילית 69 שייך בודאות למיצובישי ( שנת 2001 למתעניינים... )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אלו בטח ערבים מבוסמת טבעון או ישובים אחרים בסביבה, אל תגידו שאני גזעני כי לאף יהודי אין לב לעשות את זה בבית קברות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אתה גם תוכל לבדוק לפי הסיומות את צבע הרכב.

וזה יקל עליך עוד יותר את החיפוש.

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

פורסם
לא ,זה היה בבית-העלמין בקרית-טבעון.

"טוב" לדעת שגם בשאר אזורי הארץ קיימים אנשים בעלי מצפון כל-כך נמוך, שהם מסוגלים לפרוץ לרכב של אדם, שבא לבקר את יקירו ז"ל שנפטר.

אם הם מקומיים אני אפתח תעניים לחפש כי אני גר בקריית טבעון

הם נראו לך במקרה ערבים? יש פה כפר שכן[בסמת טבעון] ויכול להיות שהם הגיעו משם. בקיצור אני אחפש.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אוחח כמה מדהים שאזרח שנפגע בגלל בני-עוולה צריך לעשות עבודת-מחקר ובילוש במקום הגוף הממשלתי שנקרא "משטרה"!!!.......:evil:

In torque we trust

פורסם
אוחח כמה מדהים שאזרח שנפגע בגלל בני-עוולה צריך לעשות עבודת-מחקר ובילוש במקום הגוף הממשלתי שנקרא "משטרה"!!!.......:evil:

WELCOME TO THE REAL WORLD

וכל מילה נוספת מיותרת..

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תוכן חדש...