Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר מוסך נורמלי ולא גנב ?@!??@~!@

יש מוסך מרכזי של פיאט יעני באיזור תעשייה הישן זה הכי גנב שראיתי בחיים שלי משהו מדהים.......

אם מישהו יכול להמליץ לי על מקום נורמלי וטוב אני יודה לו כי האותו שלי צריך דחוף טיפול ....

פורסם

קצת לא קשור לשאלתך, אבל לעשות את הטיפול עצמאית ממש לא קשה וגם יוצא יותר זול :)

אני עשיתי לאונו שלי ובכלל לא מסובך...

...Carpe Diem

פורסם

גבר אם תוכל להסביר לי איך ואיזה רכיבים אני צריך להחליף נראה לי באמת אני יעשה לבד אבל אני לא מתיימר להיות מבין גדול בגלל זה אני קצת מפוחד זה כל הענין ....

אבל אני יכול להגיד לך שאני לא מסטול או משהו ואם יסבירו לי אני נראה לי יבין אבל במכוניות אני לא מבין גדול זה אני אמור בפה מלא.....

כמה זמן זה אמור לקחת ?? אתה יודע להגיד לי ? בערך...?

פורסם

אני מניח שיש קצת הבדלים, אבל בכללי זה לא לוקח הרבה זמן.

צריך להחליף פילטר אוויר, פילטר שמן, להחליף שמן, וכן ניתן גם להחליף פלאגים (בעיקרון פעם ב-30K), פילטר דלק(כנ"ל פעם ב-30K), ונוזל קירור(בעיקרון פעם בשנתיים).

אני החלפתי הכל כדאי ליישר קו וגם שמתי נוזל קירור יותר טוב (פרפלו).

לא צריך לקחת יותר משעתיים בערך להכל. פילטרים זה בדיוק 5 דקות.

להחליף שמן קצת לוקח זמן כי צריך גם להגביה את הרכב, וגם שיהיה לך מפתח מתאים (באונו לפחות זה 12 מ"מ אלן) ומים כדאי קצת לשטוף את המערכת אז זה גם לוקח זמן.

אם צריך עוד לשאול תשאל בכיף.

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

דרך אגב אם אני לא יצליח או לא יהיה לי זמן או משהו כזה מישהו יכול לבכל זאת להמליץ לי על מוסך וכמה זה אמור לעלות לי בערך....?

פורסם

את כל הפריטים קונים בחנות לחלפי רכב באיזור מגורך, ממש לא קשה למצוא.

פלאגים מומלצים הם בוש, בשביל דגם מדויק צריך איזה דגם/מנוע יש לך בדיוק...

אם אתה רוצה עוד עזרה דבר איתי בפרטי...

...Carpe Diem

פורסם

אם תירצה אני מוכן לעזור לך בטיפול, אני גם מראשון ואני עובד עם חנות לחלפים זולה מיבת ים.

ואם אתה נעול על מוסך אני ימליץ לך על מישהוא אמין וזול ...

רז 0506365343

פורסם

אם אתה רוצה חלפים מקוריים לפיאט שלך,

אתה יכול לפנות לחנות מ.י.ר חלפים ברחוב המסגר 70 ת"א.

אתה יכול לקנות שם מסנן אויר ומסנן שמן מקוריים, וגם פראפלו שזה נוזל קירור שמומלץ לפיאט.

פורסם

מסנן אויר + מסנן שמן מקוריים בסביבות 60 ש'

בקבוק פראפלו 2 ליטר מוכן לשימוש 38 ש' (צריך 2 כאלה)

שמן 10W40 של LM מתוסף MOS2 י- 160 ש' באוטודיפו

• תוכן חדש...