Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מכיוון שלאחרונה המחשבה שלי לתקן את המזגן התפוגגה בעקבות המחיר הגבוה, חשבתי שלפחות כדאי לתקן את רדיאטור החימום לקראת החורף (אולי המחירים גם זולים יותר קצת עכשיו?).

בכל מקרה, אני מחפש מישהו שכבר עשה עבודה כזאת באונו, יודע מה בדיוק לפרק ומה להרכיב, ומה צריך בשביל לעבוד.

אני לא הולך למוסך מכיוון שהצעת המחיר על עבודה הכי זולה שקיבלתי היתה כ-650 ש"ח (רק עבודה, ללא החלק,אצל בני-דודינו).

לא איכפת לי להתלכלך ולהתאמץ, רק צריך מישהו שיעזור ושיודע מה בדיוק צריך לעשות.

כמו כן, כבר פירקתי את כל הקונסולה המרכזית פעם פעמיים, אז אני יודע איך מתחילים, בערך.

אשמח אם תצרו איתי קשר בשרשור זה או בהודעה פרטית.

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

השאלה שלך מעורפלת.

נא ציין מה הבעיה בדיוק במזגן ומה הבעיה ברדיאטור החימום? למה אתה רוצה לפרק אותו? איזה מזגן יש לך? מקורי או ישראלי? אם ישראלי, של איזו חברה?

מכיוון שלא ציינת מה בדיוק הבעיה אנסה לנחש:

אם המזגן לא מחמם בחורף, יכול להיות שהרדיאטור חימום הפנימי סתום. במקרה כזה צריך להכניס לכל אחד מהצינורות של רדיאטור החימום שנכנסים לתוך קיר האש זרם מים חזק מאוד עד שהמים יוצאים מהצינור השני.

אם יש נזילה של מים אל תוך תא הנוסעים יש לך 2 אפשרויות:

1. לנתק אותו- ואז לא יהיה לך חימום.

2. להחליף אותו- יש סיכוי גבוה שצריך לפרק את כל הדשבורד בשביל להגיע אליו, כי אין גישה.

פורסם

שלום רב!

מכיוון שלאחרונה המחשבה שלי לתקן את המזגן התפוגגה בעקבות המחיר הגבוה, חשבתי שלפחות כדאי לתקן את רדיאטור החימום לקראת החורף (אולי המחירים גם זולים יותר קצת עכשיו?).

בכל מקרה, אני מחפש מישהו שכבר עשה עבודה כזאת באונו, יודע מה בדיוק לפרק ומה להרכיב, ומה צריך בשביל לעבוד.

אני לא הולך למוסך מכיוון שהצעת המחיר על עבודה הכי זולה שקיבלתי היתה כ-650 ש"ח (רק עבודה, ללא החלק,אצל בני-דודינו).

לא איכפת לי להתלכלך ולהתאמץ, רק צריך מישהו שיעזור ושיודע מה בדיוק צריך לעשות.

כמו כן, כבר פירקתי את כל הקונסולה המרכזית פעם פעמיים, אז אני יודע איך מתחילים, בערך.

אשמח אם תצרו איתי קשר בשרשור זה או בהודעה פרטית.

תודה,

צביקהשלום לך

אני לא מציע לך אפילו להתחיל עם זה .

על מנת לפרק את הרדיאטור הפנימי

אתה צריך לפרק את כל לוח השעונים

ואת ההגה .

זה דבר מסובך מאוד למי שלא מכיר את הרכב .

לכן הצעה יידידותית לי אלך

פנה למוסך שמתקן רדיאטורים שיחליף לך את

הרדיאטור הפנימי וכך תכסוך לך ים בלגן .

מכווה שעזרתי אייל מוסך סמיילי

פורסם

את רדיאטור החימום מפרקים כך:

רוקן את נוזל/מי מע הקרור מהרכב.

מצד ימין של הקונסולה, מתחת לדשבורד, ליד רגלי הנוסע, מנתקים את 2 צנורות המיים המתחברים אחד אל ברז החימום (הנמצא על רדיאטור החימום) ואחד המתחבר ישירות אל רדיאטור החימום.

פרק מברז החימום את כבל ההפעלה, ע"י בורג ופחית מחזיקה את החיצוני וע"י בורג קטן את הכבל הפנימי (שים לב להוציא ולא לאבד את תפס הסגירה של הכבל הפנימי.

פרק 2 ברגים קטנים המחברים את רדיאטור החימום אל בית המע'.

משוך ימינה, לכוון דלת ימין, את רדיאטור החימום מתוך בית המע'.

הערה:

אם המזגן הוא מקורי, או ישראלי עם התקנה צפופה, אז הגישה אל ברז החימום קשה ויתכן שיש להוריד גם את הדשבורד.

כפי שכתב קודמי רצוי לבצע זאת אצל מקצוען.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ל-STIO - המזגן הוא בעיה נפרדת שהחלטתי לא לתקן כעת. הרדיאטור חימום פנימי נותק לפני כמה חודשים טובים בגלל נזילה, ויש צורך להחליפו.

לרפי ואייל - המזגן הוא לא מקורי מתוצרת אוטו-קור, כך שאני יודע שצפויות בעיות מעבר למה שהיינס מפרט, אבל הבנתי שאין צורך בפירוק כל הדשבורד. אינני מעונין בלעשות את זה אצל בעל מקצוע בשל המחיר הגבוה של העבודה, כפי שציינתי אין לי בעיה לעשות את העבודה הקשה לבד, אני רק מחפש מישהו שיעזור מהצד וידע מה צריך לעשות, ויראה שאני לא דופק שום דבר.

אשמח להמלצה על מישהו שיוכל לעזור בנושא...

אם צריך עדו הבהרות אשמח להבהיר את כונותי.

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...