Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לבן אדם שאני מכיר היה גם סיפור שרכבו שוכפל.

רק שהוא גילה את זה בדרך הרבה יותר מוזרה.

באמתע הלילה העיר אותו טלפון מהמשטרה, שבו מודיעים שהם מצאו את רכבו שלם באיזה פרדס והוא יכול לקחת אותו.

אחרי ויכוח של חצי, לאחר שהבן אדם ניסה להסביר להם שהאוטו שלו עומד מתחת לחלון והוא מסתכל עליו, הוא נישבר והגיע לתחנת המשטה עם האוטו :-)

הסתבר שרכבו שוכפל, אבל ניזרק מסיבה כלשהי.

אצלו ברכב השקיעו הרבה יותר מרק בלוחית רישוי. הרכב המשוכפל היה העתק מדוייק של הרכב שלו, וכל מספר סידורי אפשרי שוכפל.

ובסוף הוא הרוויח עוד אוטו? :wink:

די הזוי את האמת...

פורסם
\

redbaron כתב:

יש סיבה טובה שאני לא הולך למוסך :evil:

גילי

גילי, מה הקשר ?

היה פעם סיפור על מוסכים שאנשים היו משאירים את האוטו במוסך כמה ימים...

מישהו במוסך היה לוקח את האוטו אל ה"מכונת שיכפול" ו.... הופ...

פשוט וקל, פשע "ללא קורבנות" חוץ המפראיר שקנה (אזרח תמים, כמוני וכמוכם)... עד שהוא יבין מה קרה, איך ולמה, יעברו שנים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אז בגלל זה נשארים ליד הרכב במשך כל הזמן שלו במוסך גילי.
בגלל זה לא משאירים רכב במוסך... (שאתה לא בוטח בו, ועם ד על הלב, אתה בוטח בו?!)

אגב, לא לכולם יש את האפשרות להישאר ליד האוטו כל היום....

יש כאילו שעובדים, אתה יודע, לממן את האוטו ודברים אחרים...

:?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ד"א גם לי הרכב לפני כשנה "שוכפל" לאחר לאחר שעבר השבתה כללית של הרכב עקב תאונה, מישהו זייף לוחיות רישוי ופתאום חודשיים לאחר ההשבתה קבלנו מספר דוחות מהירות, מפני שבמחשבים של המשטרה עדיין לא עודכן כי הרכב מושבת מישהו ככל הנראה ניצל את זה.

רק לפני שבוע קבלנו בדואר סוף סוף לאחר טירטורים רבים התנצלות של המשטרה וביטול הדוחות לאלתר.

תודה לאל, סיום טוב :)

• תוכן חדש...