Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה אוטו, מהיר מאוד הבעיה שקשה עד בלתי אפשרי למצוא רכב מטופל ושמור שלא התעללו בו.

מסכים איתך, אם כי אני מכיר לפחות 3 הונדות כאלה, שהן ידיים ראשונות, כולן אצל בנות וכולן משמשות אותן באהבה [כך שאם מחפשים מספיק בסוף מוצאים]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
סתם, תגיד כל מה שאתה יכול. אחזקה טכני וטיפולים :D
יש לי אותו שנתיים - מינימום תקלות (מלבד בלאי טבעי לרכב בן 14). אצלי היתה בעיה של שריפת שמן בגומיות שסתומים שתוקנה ע"י החלפת הגומיות. רכב מהיר מאוד וזריז. מאובזר מאוד יחסית לגילו. צריכת דלק סבירה 1:12 מחוץ לעיר. חלפים - לא חושב שהם יקרים באופן משמעותי בהשוואה לחלפים של רכבים מקבילים אחרים, למעט חלקים נדירים יחסית כמו פנסי ערפל אחוריים וכו'. מה עוד?

דרך אגב, גם אנ שוקל למכור את הרכב - למען התקדמות להונדה חדשה יותר.

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

רכב טוב מאוד למרות שהוא לא ויטק

8 ומשהו שנ' ל100קמ"ש בגרסה הידנית

מנועי וויטק היתחלו מ94 !

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם
אשקול אולי לקנות אחת אבל השאלה היא האם זה רכב עמיד שכן השנה הכי חדשה שלו היא 91 האם זה רכב שלדוגמא מעל 200K ק"מ עדיין שווה משהו ?

חביבי שים לב כלל ברזל

הקילומטראז' לא משנה בשיט הכל תלוי בתחזוקה

נתקלתי כבר במספר רכבים שב200 אלף קילומטרים כאילו רק סיימו הרצה

ומאידך נבלות טרפות ב80 אלף קילומטר אני רציני רואים את זה כל הזמן

חשוב חשוב חשוב לבדוק את מצב הרכב הנוכחי

אופנוען

פורסם
רכב טוב מאוד למרות שהוא לא ויטק

8 ומשהו שנ' ל100קמ"ש בגרסה הידנית

מנועי וויטק היתחלו מ94 !

וואלה?? איזה קטעים גם מיאטה ידנית 2003 עושה ב 8 ומשהו שניות(בדקתי לפני שכתבתי)......תגיד מאיפה לקחתה את נתונים?עם שעון שמש מדדו אותם?
פורסם
וואלה?? איזה קטעים גם מיאטה ידנית 2003 עושה ב 8 ומשהו שניות......תגיד מאיפה לקחתה את נתונים?עם שעון שמש מדדו אותם?
גם לי נראה מוזר
  • תוכן חדש...