Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנוך ניסני ב-F1...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוצאות מהיום רק מאששות את החשד שלי שהבחור נמצא שם יותר בגלל הכסף מאחוריו מאשר בגלל יכולת הנהיגה.

בפרקטיס הראשון היום, התוצאה המהירה ביותר היתה 1:21.4. מקום 23, הלפני-אחרון, עשה 1:28.2. הזמן של ניסני, במקום 24 ואחרון: 1:34.3 (שזה גם שבע שניות יותר איטי מהמינרדי השניה).

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובכל זאת , הוא נוהג ב-F1 , וישראלים (לשעבר?) עשירים יותר לא...:idea:

אף אחד לא משלה את עצמו , מי שמתחיל נהיגה תחרותית בגיל 38 , גם אם יהיה מאוד כשרוני (וזה כבר נתון לויכוח,מידת הכשרון) לא יהיה תחרותי.

גם אם הוא לא יהיה כוכב ה-F1 הראשון שלנו , עדיין שמורה לו זכות ראשונים.

פורסם

אין ספק שהכסף שיחק ( ספונסר שהוא אירגן )

אבל הוא שם , מקבל משכורת על משהו שכולנו מאוננים עליו ( סליחה )

והוא היחיד מישראל אי פעם שעשה/עושה את זה...

כבר דיברתי עם בחור שנתן לו בראש בקארטינג וכו' , אבל הוא שם ואנחנו כאן .

המינ' שאנחנו נעודד אותו מכאן !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לקח לי כמה זמן להבין שמקצוען אמיתי שמקבל כסף כדי לנהוג אני כנראה לא אהיה לעולם.. התחלתי מאוחר מדי..בגיל 23... בשבילו, בן 38, הכי חשוב לעשות רק דבר אחד - להנות מהמעמד. וזהו.

מקצוענים אמיתיים שנוהגים כמו שדים ובגלל זה מחתימים אותם על חוזים מתחילים כשהם עוד ילדים. ככה זה.

מוטי.

פורסם

אז מה בעצם אתה אומר מוטי?

שאני כבר עכשיו בגיל 19 אתחיל להתחרות? :-P

*ויאשה אם אפשר שאלה... איך זה שיש לך שם של רוסי (גם אני רוסי אז אני יודע) אבל אתה כהה?

פורסם
אז מה בעצם אתה אומר מוטי?

שאני כבר עכשיו בגיל 19 אתחיל להתחרות? :-P

*ויאשה אם אפשר שאלה... איך זה שיש לך שם של רוסי (גם אני רוסי אז אני יודע) אבל אתה כהה?

נולדתי עם הרבה פיגמנטים

אל תשכחו,

פורסם

הבנתי, ושמר... עוד 5 שנים אל תבוא לבקש חתימה... אתה לא תקבל! :twisted:

ואם להתייחס לנושא שניה...

אין ספק שכסף זה חלק מהעסק, אבל הרי לפי מה שהבנתי הוא קיבל רשיון מסויים שמתיר לו להשתתף במירוצים האלו אחרי שהוא צבר קילומטראז' מסויים והתחרה במירוצים שונים...

כלומר סביר להניח שקיימות לו יכולות כלשהן בכל זאת (אולי לא שומאכר אבל זה שהוא הגיע לשם זה גם משהו)...

דרך אגב אני זוכר דובר לפני כמה שנים על עוד נהג שהתחרה במירוצים של ב.מ.וו... ודיברו על כך שיש לו סיכוי להגיע לפורמולה 1... נדמה לי השם שלו זה ארז ליבן (??) עכשיו הוא בטח בן 20 21...

מישהו יודע?

פורסם

לפי דעתי הכל בולשיט(סליחה) צריך לתת איש כבוד על המעמד ופחות לחפש איך ולמה הוא הגיע לאן שהוא הגיע.

ד"א גדיק בשביל להגיע לאן שהוא הגיע בצורה מסודרת צריך להתחיל בגיל 6

to finish first first you have to finish

פורסם
התוצאות מהיום רק מאששות את החשד שלי שהבחור נמצא שם יותר בגלל הכסף מאחוריו מאשר בגלל יכולת הנהיגה.

בפרקטיס הראשון היום, התוצאה המהירה ביותר היתה 1:21.4. מקום 23, הלפני-אחרון, עשה 1:28.2. הזמן של ניסני, במקום 24 ואחרון: 1:34.3 (שזה גם שבע שניות יותר איטי מהמינרדי השניה).

טל

למר טל שביט ,

אני הייתי בכל זאת מעדיף להיות בליגה מספר 1 בעולם בספורט המוטורי מאשר לכתוב טור פעם בחודש.

לדעתי, צריך להסתכל קצת יותר בגדול על המעמד ההיסטורי מאשר לבחון בדיוק כמה כסף נכנס או בן כמה הבחור.

הרי מלכתחילה הוא לא נכנס שם כנהג הקבוצה אלא כ"נהג ספסל" למטרות נסוי משניות.

ליאור.

פורסם

מצטער, אבל אני רואה את זה קצת אחרת.

אני נותן כבוד למי שהגיע לאן שהגיע - וזה לא חיב להיות F1 - בגלל שהוא היה טוב. השקיע, התחרה, ניצח, התקדם, נתן את הנשמה, ובסוף היה מספיק מהיר כדי להגיע לרמה גבוהה.

בינתיים עוד לא ראיתי את הדברים האלו אצל ניסני. אני מקווה שעוד נראה אבל לא ממש מאמין בזה - בגיל הזה לא הולכים ונהיים מהירים יותר.

ואגב, אף אחד לא משלם לו משכורת. הוא זה שמשלם על הזכות להיות נהג-ניסוי של מינרדי. למיטב ידיעתי כך זה בכל הקבוצות הפחות-ממומנות, אגב. ומדובר בכסף כבד.

אז על מה בדיוק לתת לו כבוד - על זה שהיה לו מספיק כסף כדי לממש את החלום? כאמור, אצלי זה עובד אחרת.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

מה זה משנה כמה כסף יש מאחוריו ואיזה מקום הוא הגיע ואיזה גיל הוא,הוא נהג משנה במקום שכל אחד חולם להגיע אליו,הוא שם ואנחנו פה אז איך אפשר בכלל להעביר עליו ביקורת כלשהי.

שיהיה ממומן אפילו על ידי ביל גייטס-העיקר שהוא שם-והלוואי שבגילו אני יעשה משהו שאני באמת אוהב ויקום בכיף לעבודה עם חיוך ולא משנה הכסף-כסף בא וכסף הולך,הוא הגיע למקום שאם אני לא טועה אף ישראלי לא הגיע אז די להעביר בקורת גם אם הוא הגיע אחרון וגם אם יש מאחוריו מליונים.

הוא נמצא שם,הוא הגשים חלום רטוב של הרבה מאיתנו...

יוסי.

פורסם

אין ספק שהוא לא מדגדג אותם .

הוא זקן , לא מספיק מיומן ולא נעים , עם הרבה פחות כישרון...

אבל , הוא שם .

אז נחזיק לו ידיים .

( גם אם הוא אירגן חבר שיהיה ספונסר לקבוצה ש"בחרו" בו להיות הנהג שלהם... )

אל תשכחו,

• תוכן חדש...