Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

לפני שבועיים קניתי את רכבי הראשון, הונדה סיוויק 2001 האצ'בק, ובאמת מגיע לי מזל טוב.

בינתיים הכל סבבה אבל יש נושא שקצת מעצבן אותי והוא העניין שקיבלתי את הרכב עם הרדיו טייפ המקורי של הונדה, ושני רמקולים מעאפנים שגם הם מקוריים של הונדה, בקיצור אני מרבה להשתמש בלחצן שמכבה את הרדיו ולכן אני רוצה להרכיב מערכת צנועה ברכב.

מגבר שקיבלתי מגיסי הוא מגבר של boss 900W עם 5 יציאות.

מכאן והלאה אין לי מושג אילו רמקולים לקנות. אני מניח שהתקציב לרמקולים נע בין 1000 ל- 1500 ש"ח.

אם מישהו מכם יכול לתת לי המלצה אז אני אודה לו מאד.

פרט חשוב הוא שאין לי חורים לרמקול במגש האחורי ואין לי כוונה לעשות כאלו, ואני לא יודע מהי מידת הרמקולים בדלת הקדמית והאחורית.

ושוב תודה!

פורסם

1500 ש"ח זה רק לארבעה רמקולים, סאב אני אקנה מאוחר יותר, ואם יש לך המלצה לרדיו דיסק

איכותי אני אשמח לשמוע.

כאמור אני לא מתכוון "להרים את האוטו באויר" כשאני נוהג כי זה לא בטיחותי, אבל אני מעוניין לשמוע צליל איכותי.

שוב תודה.

• תוכן חדש...