Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה גאון מי שהמציא את זה, הוא פשוט מליונר אחרי שיכנס החוק הזה...פשוט גאון.

החוק הזה הוא חוק מפגר שגובל בטימטום מסוג נדיר,העיקר שעושים רעש שעושים משהו,עוד 30 ש"ח מאזרחים שאין להם, עוד 150 ש"ח להסברה ...עוד ייקור של הדלק ה 6 אחוז.....הכל בייחד נהיה נזק של כמה מאות שקלים בחודש.

וכולם פשוט שותקים

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני כבר רואה את זה ...

99% מהנהגים לא ילבשו את האפוד כאשר ירדו מהאוטו בלילה

למה שישמו אותו? הם ירדו "רק לשניה" מהאוטו. לבדוק משהו כמובן.

אני מתכוון לקנות את האפוד הזה גם ללא חוק שיורה לי לעשות זאת.

כשאתה מחליף גלגל בשולי כביש מהיר, הדבר הכי חשוב לך הוא שיראו אותך מספיק בשביל לא לדרוס אותך. האפוד באמת לדעתי יכול לעזור.

במרחק כמה מטרים צריך לשים את המשולש מהאוטו?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לא מדובר ב30 ש"ח לכיסו של זה או אחר, אולי כו, אך בעיקר מדובר על ביטחונכם ובריאותכם, וזה לדעתי, שווה קצת הרבה יותר מ30 ש"ח ושניה ורבע לבישה ו20 סמ"ק משטח המיאטה שלי.

תחשבו על זה.

ערב נעים,

משכנתא זה קל

פורסם

כן כן בטח רק הנהג הישראלי ישים את האפוד זרחן הזה.

וכאילו שהמשטרה באמת תעקוף את זה , תאמינו לי שיש להם צרות יותר גדולות מאשר לתפוס נהגים ישראלים שלא מסתובבים כמו חייזרים בלילה!

יוגב 205

פורסם

לא צריך כביש מהיר... תסעו פעם אחת בלילה בכביש 25 לכיוון ים המלח, או בכביש מדימונה לירוחם, או בעוד הרבה כבישים אחרים בדרום עם נתיב לכל כיוון וללא תאורה ואז נראה האם אתם בעד או נגד...

אז נכון צריך להוציא 30 ש"ח, אז במקום לקנות עוד ZX מפירוק לאוסף הנרחב תשקיעו בזה... עצם העובדה שזה יהיה ברכב אולי יגרום לנהגים ללבוש את זה (ותאמינו לי שכשעוצרים באמצע הכביש לים המלח כולם ירצו ללבוש את זה)... לגבי האכיפה, ניתן לבדוק הימצאות האפוד בטסט השנתי ובכל עצירה על ידי שוטר תנועה...

מי שלא רוצה מסכן רק את עצמו...

פורסם

האפוד אמנם נראה מגוחח, אך אם הוא לא היה יעיל לא היו לובשים אותו כלל.

שוטרי התנועה לובשים שרוולים זוהרים, עובדי מע"צ, תלמידי בית הספר היסודי("משמרות הזהב")וכו'...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני ממליץ, אם כבר נוסעים עם אפוד אז למה לא ללבוש אותו כל הזמן,גם ביום,ככה יראו אותך יותר טוב בתוך הרכב , וזה גם יעיל אם אתה נוסע באמצע כביש מהיר ועוצר בצד להשתין שכולם רואים.....יראו אותך יותר ברור...

אני מציע לחוקק חוש של לבישת האפוד בכל זמן שנוסעים ברכב, לך תדע תעשה עצירת פתע ותרד מהרכב בפתאומיות, ככה יראו אותך יותר טוב, זה יוריד מכמות הנפגעים בתאונות הדרכים,אולי זה הפיתרון.

פורסם
אני ממליץ, אם כבר נוסעים עם אפוד אז למה לא ללבוש אותו כל הזמן,גם ביום,ככה יראו אותך יותר טוב בתוך הרכב , וזה גם יעיל אם אתה נוסע באמצע כביש מהיר ועוצר בצד להשתין שכולם רואים.....יראו אותך יותר ברור...

אני מציע לחוקק חוש של לבישת האפוד בכל זמן שנוסעים ברכב, לך תדע תעשה עצירת פתע ותרד מהרכב בפתאומיות, ככה יראו אותך יותר טוב, זה יוריד מכמות הנפגעים בתאונות הדרכים,אולי זה הפיתרון.

ממש ממש מצחיק...

אני מציע לנעול את השרשור. הבנו את הכוונה שלו (ותסלח לי ליטל, אבל התגובות כאן הן כבר אדיוטיות).

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני דווקא אוהב את הרעיון, תמיד היה לי משיכה לדברים זוהרים...

רק אני חשבתי על זה שאין לבנאדם מה לחפש בחושך מחוץ לאוטו ?

רק אני לא רואה כלום כשחשוך (מתכוון בואו נאמר לתא המנוע וכד')

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני דווקא בעד,חשבתי לקנות כזה אפוד בעצמי עקב תקר שהיה לי בחורף.30 ש"ח זה מחיר סביר מאד.

אבל להכריח את הנהגים לשים אותו ברכב עצמו ולא בתא המטען?!הייתי אומר כמה מילים גסות,אבל יצנזרו אותי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אבא שלי ארגן לכל המשפחה אפודים כאלה לרכב..

(אחד בכל רכב, כאשר בג'יפ יש 2)

אצלנו הם בצבע כתום, שרובם מחזיר אור, עם חלק קטן שזוהר בחושך בכוחות עצמו..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ואני חשבתי להשיג אפוד כזה של שוטרים מתנדבים ששמים על הכיסא הקדמי בשביל רושם - מרתיע קצת לא?

פורסם

סה"כ נשמע רעיון טוב, קצת מעיק אבל הכוונה פה טובה.

1. אם החוק יעבור מן הסתם יחייבו לרכוש אפודה כזו כחלק מאביזרי רישוי בקניית רכב חדש, ויבדקו את קיומו בטסטים (כך שיכסו את שאלת קיומו כאשר צריכים לרכוש אותו עצמית).

***- מצמץ העלה נקודה מאוד בעייתית. מידה. השאלה אם יוותרו על רעיון האפודה ויסתפקו באיזשהו סרט או משהו אחר שיכול להתאים כמעט לכל מידה.

2. לכל אלה שלא מבינים למה לא לשמור אותו בבגאז' - כאשר אתם עוצרים בצד הדרך בחושך ורוצים ללבוש אותו לפני היציאה מהדלת אל שולי הכביש החשוך, איך בדיוק תעשו את זה?

הרי קודם תצטרכו לבצע את פעולת היציאה מהרכב ומעבר על הכביש/שוליו אל הבגאז' ורק אז תלבשו אותו?

:-D

פורסם
אני דווקא אוהב את הרעיון, תמיד היה לי משיכה לדברים זוהרים...

תשתה מים מהולים בשפכים של הכור בדימונה (או לחלופין: מרכז גרעיני שורק ביבנה), ואני מבטיח לך שאתה תמצא את עצמך אטרקטיבי מתמיד.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...