Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

נפל ליידיי תוסף לרדיאטור של פרסטון שכתוב עליו שהוא מונע קורוזיה במערכת + יוצר שיכבת שימון וסותם נזילות קטנות אם יש.

שמתי אותו ברדיאטור, עכשיו הוא שינה לי את צבע המים מיירוק לירוק חום - כאילו מלוכלך, כמובן ששמתי אותו לאחר שהחלפתי מים חדשים של פרסטון.

עכשיו נשאלת השאלה האם המצב תקין - האם אני נוסע עם התוסף הזה עד להחלפת המים הבאה, כלומר,אפילו שהמים שינו את צבעם,אני לא אמור לנקז הכל ולהחליף שוב את המים אחרי תקופה מסויימת או שפשוט אני נוסע ככה רגיל?

האם למשהו יש ניסיון עם התוסף הנ"ל או משהו דומה,אשמח לשמוע תגובות בעניין:

עוד דבר באותה הזדמנות - אם אני מחליף מים ברדיאטור,מה כדאי יותר לשים,מים אדומים או ירוקים? (האדומים עולים כפול...).

spacer.gif23.jpeg

Prestone® Stops Leaks

Prestone® Stops Leaks is a high quality performance product consisting of pellets suspended in a corrosion inhibiting liquid designed to seek out and seal leaks in your radiator, heater and hoses. Pressure caused by the leak causes the sealing particles in the pellets to press against the damaged area creating a seal. Prestone Stops Leaks also helps lubricate the water pump while providing protection against rust and scale.

Tip

If you are going to use Prestone® Super Sealer or Prestone® Stops Leaks, they will be most effective if you flush your cooling system first. That way you will dislodge any corrosion and sediment in the system, making it easier to form a clean, durable seal.

PRODUCTS • STORE LOCATOR • CAR CARE TIPS • PARTS CATALOG • MOTORSPORTS • SPECIAL OFFERS

GEARHEAD SIGN IN • CONTACT/QUESTIONS • ABOUT PRESTONE • NEWS • FRAM • AUTOLITE

• תוכן חדש...