Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי היום אני נוסע ההנדברקס מורד ופתאום באמצע הדרך הנורת ההנדברקס בלוח שעונים מתחילה להבהב לסירוגין . אני משחק איתה ומנדנד אותה לצדדים ומצמיד את הידית הנדברקס שוב לכיוון ריצפת הרכב..הנורה נכבת ..עד לפה לא הייתי לחוץ כי הייתי בטוח שמדובר בבעיה של ליכלוך וניקוי מגעים בלחצן פיקוד מתחת לידית ההנדברקס כאשר ההנדברקס למטה אז הלחצן לחוץ ופותח מעגל וכאשר ההנדברקס מורם אז הלחצן הקפיצי עולה למעלה וסוגר מעגל וככה הנורה בלוח שעונים נידלקת ומבשרת שההנדברקס מורם.

לאחר מכן החלטתי לפרק את חופת הפלסטיק בין 2 המושבים הקידמיים שמכסה את ידית ההנדברקס ומה שנימצא מתחת..אני מפרק גם את הלחצן מנקה הכל שם ספרי מגעים וסוגר בתיקווה שהכל יעבוד

והמנורה בלוח שעונים לא ניכבת בשום מצב ..לאחר מכן היא פשוט לא נידלקה וזהו..

עכשיו אני במצב שהמנורת הנדברקס לא מתפקדת ולא דולקת בשום מצב .

השאלה מה עליי לעשות הלאה כדי לתקן את המצב?

האם יכול להיות שנישרף פיוז? יכול להיות בכלל שיש למנורת הנדברקס בלוח שעונים פיוז פיקוד בלוח הפיוזים?

מה לעזעזל יכל לקרות? גם לאחר שפתחתי ועברתי על המגעים לראות שאין נתק וריססתי ספרי מגעים וכלום לא עזר..המנורה לפני שלא נידלקה בכלל אז נידלקה כל הזמן גם שלחצתי על הלחצן של ההנדברקס..[שזה גם בעיה ] ועכשיו בכלל היא לא מתפקדת בשום מצב..

מה לדעתכם יכול להיות?

קרה למישהו מקרה דומה כמו שלי והוא יכול לייעץ לי מבלי שאני ישר ילך לחשמלאי רכב שיעשוק אותי על דבר פעוט שכזה..

תודה מראש ואני מצטער על המסורבלות של האשכול פשוט היה לי די קשה להסביר פה מה התרחש וקרה ..

תודה..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

נשמע כמו בעיה בחוטים, לא משהו רציני. בדרך כלל המנורה הזאת היא משהו ממש מטומטם של סגירת מעגל ונורה.

בדוק היטב את מה שעשית, יתכן שבטעות ניתקת איזה מגע, תבדוק את החוטים שמגיעים ואם יש לך מד-מתח תוכל גם לבדוק אם אתה סוגר מעגל...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

החיבורים בסדר ולפני שהמנורה הפסיקה בכלל לבדוק בכל מצב [אוליי בעיית פיוז] בדקתי עם רב מודד והוא הראה קריאה מהחוט..כולה בא מתחת לשטיח חוט + שמתחבר בצד אחד בלחצן והצד הנייח של הלחצן מחובר עם בורג לפח [שילדה ] ברכב שזה בצעצם ה- ושההנד ברקס למטה הכפתור לחוץ כלפי מטה ומפריד בן ה+ וה- והמנורה אמורה לא לדלוק וכאשר מרימים הנד ברקס המתג עולה למעלה וסוגר מעגל והמנורה אמורה לדלוק..

השאלה מה יכול להיות..אין בעיה של מגעים..יכול להיות שמדובר בבעיה במשהוא מורכב יותר? אם כן מהו מניסיונכם..

תודה.

פורסם

נראה לי שקצת התבלבלת, הלחצן לא מחבר בין + ל - כי זה יצור קצר, הוא פשוט מחבר את ה - של הנורה לשלדה, שזה ה - האמיתי בזמן שה + של הנורה מחובר בקביעות למתח אחרי הסוויץ', ולא קשור כלל למתג.

מה שיש לבדוק זה האם הנורה נדלקת כאשר אתה מחבר את החוט לפני המתג ישירות לשלדה.

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אז זהו שהיא הייתה כל הזמן דלוקה גם כאשר החוט היה מנותק ולא סגר מעגל עם המתג או לעצמו כשהצמדתי אותו לשלדה...עכשיו המנורה בכלל לא דולקת..ושמפעילים את סוויץ אז תמיד דולקות הנורות בלוח לבקרה שהכל עובד [sELF TEST] קיצר עכשיו גם המנורת הנדברקס לא עובדת..

השאלה מה יכול להיות:

1. למה עכשיו הכל לא עובד ? יכול להיות שנישרף פיוז בדרך? הגיוני בכלל שלמנורת ההנדברק יש בדרך פיוז שאחראי עליה?

2. למה גם כאשר המנורה דלקה אז כאשר לא סגרתי מעגל עם המתג והשלדה והחוט והשלדה אז היא המשיכה לדלוק? הריה המעגל פתוח..? מה הולך פה? אני צריך להתחיל לדאוג ?

תודה.

פורסם

כנראה שעשית איזה קצר, ואו שהלך הפיוז או הנורה עצמה.

1) אני לא מבין ב205 לכן אינני יודע היכן הפיוז שלה ואם בכלל קיים, אבל אולי פשוט תעבור על תיבת הפיוזים?

2) מן הסתם - היה קצר, מה שגם גרם לבעיה שהיא לא עובדת עכשיו, אם במד מתח שלך יש אופציה לבדיקת הולכה (נותן כזה צפצוף אם שני נקודות מחוברות) אז תבדוק ככה את החוטים, או אפילו ע"י מדידת ההתנגדות...

...Carpe Diem

פורסם

אוקי ירדתי לפני שעה להתעסק עוד באוטו ובבעיה קיצר לשימחתי פתחתי את הלוח שעונים וגיליתי שהמנורה שרופה והחלפתי אותה כמו כן יש את הבעיה של החוסר בנוזל שמן וזו הייתה הבעיה ומחר אני יקנה נוזל שמן וימלא אבל כדי להיות בטוח אז לקחתי פלייר ומשחתי את המצוף למעלה והלכתי לראות בלוח שעונים והמנורה סוף סוף כבתה. קיצר החזרתי והרכבתי הכל למקום ועשיתי בדיקה להכל והכל מתפקד כמו שצריך מה שנישאר זה מחר לקנות נוזל בלמים חדש ולהחליף ולדאוג שלא יהיה חסר..אגב אין לי נזילות בדקתי ונוזל ברקס לא הוחלף הרבה זמן בנוסף לא בדקתי אותי הרבה זמן והוא על המינימום ..אבל אין בעיה של נזילות במערכת ..קיצר מחר אני יקנה וימלא.

תודה לכל מי שעזר

פורסם

וואלה לא יודע..אבל אין עברתי עם אבא שלי ולא איתרנו נזילות כרגע..כמובן שעשינו זאת כרגע בחפיפניקיות כי הוא מיהר ואני רציתי כבר לסיים להרכיב את הלוח ואת החופה וכל המתגים למקום..אבל ניבדוק זאת יום שישי

מה שכן מחר אני חייב לקנות נוזל בלמים ולהחליף..באמת הגיע הזמן עכשיו שראיתי הנוזל אחור ושחור ..

פורסם

נוזל בלמים לא נעלם מעצמו.

או שיש נזילה או שדיסקיות הבלם נשחקו ואז בוכנות המשאבות בלם זזות עוד ומתפנה מקום לכניסת נוזל בלמים אל המשאבות והמיכל מתרוקן.

יש לגשת מיד למוסך לבדיקה - מע' הבלמים הנה בטיחותית ממדרגה ראשונה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רק חבל שלא הקשבת מההתחלה לי ולשי בהודעות שענינו לך בPSI... לפרק חלקים בדש בורד לחינם זה לא ממש רצוי בצרפתיות הישנות האלו :|

דרך אגב יכול להיות שיש נזילה מהמשאבות האחוריות ורוב הסיכוי שלא תראה את הנזילה (בתוך התוף)

פורסם

תודה אופיר הכל יבדק כמו שכבר אמרתי ביסודיות יום שישי.:-)

• תוכן חדש...