Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנקודה של שמנצ׳יק היא האם מדובר באותו אירוע או שמא קנס נוסף שלא היית מודע לו עד כה. לכן בדוק את מספר הדו״ח, התאריך והשווה והשווה לדו״ח הראשון.

חוץ מזה, תעקוב פעם בשבוע-שבועיים באתר העיריה, תוצאות הערעור יוופיעו שם לפני שדואר ישראל יגיע לביתך.

ושאלה אחרונה: האם השיחה עם נציג העירייה מוקלטת על ידך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

ושאלה אחרונה: האם השיחה עם נציג העירייה מוקלטת על ידך?

היא בהתכתבות באימייל האישי של מנהל אגף הדוחות והרישום בעירייה.

לפני 9 דקות, sperial כתב:

הנקודה של שמנצ׳יק היא האם מדובר באותו אירוע או שמא קנס נוסף שלא היית מודע לו עד כה. לכן בדוק את מספר הדו״ח, התאריך והשווה והשווה לדו״ח הראשון.

כן בהחלט מדובר על אותו מספר דוח ואותו תאריך

• אהבתי 2
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

עדכון מהיום: באתר של העירייה מופיע סטטוס״פעיל״ כלומר הערעור נדחה וחזר להיות פעיל אך טרם קיבלתי את מכתב ההחלטה הרשמי בדואר הביתה, מאחר ומועד התשלום הסופי שיש לי כרגע הוא עד ה 25.12 החלטתי לשלם היום באתר ולשכוח מהעניין, אני מניח שכבר בימים הקרובים יגיע גם הדואר הרשום עם המכתב החלטה הרשמי, השאלה מה יקרה נניח אם אני אתעלם לחלוטין מהמכתב ולא אגיע בכלל לאסוף אותו מהדואר ?הוא פשוט יחזור לשולח(לעירייה) כמו מכתב/חבילה רגילה?

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם (נערך)

הוא יחזור לשולח אבל ייחשב כאילו התקבל על ידך במידה וכתובת המשלוח  היא הכתובת שלך

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

בסדר גמור אין לי בעיה העיקר שכבר שילמתי את הדוח לפני המועד הסופי ומבחינתי העניין סגור ואני מקווה שגם מבחינתם ושלא ימשיכו לשלוח לי התראות/מכתבים הביתה כי לא אספתי את המכתב.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...