Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ישה כתב:

אחד - לבדוק אם אכן מדובר בדרך עירונית 

שניים -  לראות שהופחת מהמהירות 5 קמ"ש 

שלוש - לקבל מספרי דואר רשום ולראות מה קרה איתם בדואר 

ארבע - אם הדוחות מחודש  מרץ לראות מתי נשלחו אולי עוד טרם חלפו ה 90 יום לתשלום / לבקש להישפט למרות שככל הנראה הזמן עבר ולכן גם עלה הסכום לתשלום .  לא ברור איך לא עלה ל 1,125ש"ח שזה תוספת של 50% על הקנס המקורי . אלא רק ל 975 ש"ח 

כדאי אולי לבקש להישפט ולבקש להגיע להסדר טיעון עם התובע של נסיעה שלא בהתאם לתנאי הדרך עלפי תקנה 51 עבירה שעליה אין נקודות

אחד: ציטוט מויקיפדיה: כביש בגין הוא כביש עירוני החוצה את ירושלים. 

שתים: מצוין בדו"ח שהופחת מהמהירות 5 קמ"ש. איך אני יכול לדעת שאכן עשו זאת?

שלוש: דואר ישראל? אין עם מי לדבר...

ארבע: לבקש להישפט, לא הבנתי מדבריך אם על הדוחות שמחודש מרץ ניתן להישפט או לא?

אתה מייעץ להישפט למרות שאין לי ממש טיעון מהותי? אתה מניח שיש אפשרות שסתם התובע יחליט לוותר לי על הנקודות? זה סיכוי טוב יותר משליחת מכתב פניה לא בקשה להישפט?

שאלה נוספת? שיחת מכתב פניה ובו בקשה להקלה בעונש מונעת ממני את האפשרות לבקש אח"כ להישפט?

לפני שעתיים, sperial כתב:

ועוד לפני כן - לבחון היטב את הצילומים המצורפים לדו״חות, ולראות האםהרכב הנמצא בנתיב המצויין בשולי הצילום הוא רכבך (דגם, צבע ומספר רישוי). לפני מספר שנים חבר פורום נכבד קיבל דו״ח שגוי, הוא נסע בנתיב 2 בעוד שבתחתית התצלום צויין שהרכב הממהר היה בנתיב 3 (או משהו דומה).

בדקתי ב3 דוחות.

ב2 דוחות הנתיב הרשום תואם לצילום.

בדוח ה3 רשום נתיב מספר 1, בעוד הרכב נמצא בין הנתיבים ורובו בנתיב 2.

מצרף את התמונה ואשמח לשמוע אם לדעתכם יש פגם בדו"ח.

לגבי הדו"ח הרביעי - אין צילום של דוח רביעי באתר, ובדו"ח המודפס התמונה ממש קטנה ולא ניתן לקרוא את הטקטס בשוליה.

12.pdf

עריכה אחרונה על ידי יוליאן17
פורסם

אין לי בשורות בנוגע לדוחות, לצערי, מחזיק לך אצבעות.

כשאני נכנס לבגין אני מפעיל כמעט תמיד את מגביל המהירות ל-95 ונמנע מבעיות. זה הבדל קטן מאוד ביחס ל-102 אבל זה כל מה שצריך לעשות. לא זכור לי שאי פעם היו שם מקטעים של 90, הכביש הוא 80 עם מקטעי עבודות של 50.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 7 שעות, race driver כתב:

זה מה שימנע את תאונות הדרכים ?

לפשוט את עורו של מי שנוסע בבגין על 100 ? ? ?

מצד שני רק ככה עמישראל יתחיל להתמש בתח"צ....

יש שיקולים משפטיים - החליט מי שהחליט שבגין יהיה עירוני ואיילון מהיר. אבל יש משהו יותר חשוב ושאף אחד מאיתנו לא יודע - שיקולים הנדסיים. כביש נבנה לפי תקן המתאים למהירות המבוקשת. ולהפך - המהירות המותרת נקבעת לפי מבנה הכביש. ורבים מהשיקולים לא מוכרים לנו - מרדיוס עקומות, דרך שיפועי אורך ורוחב ועד צפיפות ומבנה המחלפים. זה שהכביש נראה שחור ורחב לא אומר דבר על הנתונים ההנדסיים. גם בארץ המהירויות הבלתי מוגבלות יופיע פתאום לצד האוטובאהן תמרור מגבלה ל-70 או 90 קמ״ש בלי שתראה את הסיבה - אבל היא קיימת.

לפני 6 שעות, יוליאן17 כתב:

שתים: מצוין בדו"ח שהופחת מהמהירות 5 קמ"ש. איך אני יכול לדעת שאכן עשו זאת?

בדו״ח אמורה להיות מצויינת המהירות שנמדדה, והיר גם מופיעה בפס הנתונים בתחתית הצילום.

אם אתה רוצה אתה יכול לסרוק את הדו״חות והצילומים ולהעלות לכאן, כמובן להסתיר פרטים מזהים.

אגב 5 קמ״ש - אתמול נתקלתי בידיעה שיש פסק דין שדורש להפחית 9 קמ״ש מהמהירות שנמדדה כאשר מדובר ברכב חשמלי והמדידה על ידי לולאה מגנטית, כיוון שאין מידע על השפעת המערכת החשמלית של הרכב על מערכת המדידה.

שלוש: דואר ישראל? אין עם מי לדבר...

קודם תבקש מהמשטרה את מספרי הדואר הרשום לפי מספרי הדו״חות ואז נסה לבדוק באתר המעקב של הדואר.

.בדוח ה3 רשום נתיב מספר 1, בעוד הרכב נמצא בין הנתיבים ורובו בנתיב 2.

מצרף את התמונה ואשמח לשמוע אם לדעתכם יש פגם בדו"ח.

שאלה מעניינת. הבעיה היא שאין לצידך רכב נוסף שניתן לנסות להעביר אליו את האשמה. בוא נמתין למומחים יותר גדולים.

לגבי הדו"ח הרביעי - אין צילום של דוח רביעי באתר, ובדו"ח המודפס התמונה ממש קטנה ולא ניתן לקרוא את הטקטס בשוליה.

כשאתה פונה למשטרה בעניין הדואר בקש גם את התמונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אגב 5 קמ״ש - אתמול נתקלתי בידיעה שיש פסק דין שדורש להפחית 9 קמ״ש מהמהירות שנמדדה כאשר מדובר ברכב חשמלי והמדידה על ידי לולאה מגנטית, כיוון שאין מידע על השפעת המערכת החשמלית של הרכב על מערכת המדידה.

יותר מדויק:

פסה"ד (תת"ע 474-04-20) קבע שיש להפחית 9 קמ"ש במקום 5 קמ"ש בכל המצלמות (אין לי מושג אם זה מיושם בפועל)

עוד קבע פסה"ד "כי ישנה סבירות גבוהה שתיתכן הפרעה אלקטרומגנטית בעת עליית רכב חשמלי על גבי הלולאות שמבצעות את המדידה. היא ציינה כי מאחר שלא נערך ניסוי שבודק זאת, לא ניתן לשלול את החשש".

המשמעות המעשית לכאורה היא שכל רכב חשמלי או היברידי יכול לטעון לביטול בהסתמך על הפסק הזה - שאמנם אינו מחייב את המדינה בהיותו הערת אגב, ולא ברור למה ביהמ"ש בכלל התייחס אליו. לדעתי זו הרמה להנחתה שהמדינה תבדוק את העניין.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רק עורך דין יעזור!

עדיך לשלם לעורך דין מאשר כל הסיפור הלא נעים של קורס נקודות וכו.

יכול להמליץ על עורך דין שעזר לי מאוד

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...