Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעתכם האם יש לי פה קייס לבקש החזר כספי

וממי בעצם

יש לי רכב עם מראת צד ״אמריקאית״ 

הזמנתי לו זכוכית רגילה מעלי אקספרס

טרם הגיע לארץ. געש ביקשו כבר למלא טופס ייבוא אישי ולשלם 55₪ עבור בדיקת נציג התחבורה. מילאתי ושילמתי מייד עם קבלת ההודעה.

בהמשך קיבלתי הודעה שעלי לשלם דמי אחסנה אחרת המוצר לא ייבדק - עלות של כ-30₪.

היה לי מוזר תשלום דמי אחסנה כי כאמור שילמתי ומילאתי מיידית את הטפסים הנדרשים על ידיהם, אבל למרות זאת שילמתי גם את זה באותו רגע.

המצב כעת: 

באתר של געש מזה מספר ימים יש הודעה cleared costumes

באתר של עלי אקספרס יש הודעה עם איקס אדום שהמוצר הוחרם/לא אושר ע״י המכס.

השאלות שלי:

1. מישהו נתקבל במצב דומה שבאתר של געש זה מופיע כשוחרר ובפועל לא?
  2. מגיע לי החזר כלשהו מגעש? על הדמי אחסנה לפחות?
  3. מגיע לי החזר מעלי אקספרס?

תודה

פורסם
לפני 39 דקות, Nakamichi כתב:

באתר של עלי אקספרס יש הודעה עם איקס אדום שהמוצר הוחרם/לא אושר ע״י המכס.

מניסיון בכמה פעמים, בהודעה כזו, ללא כל הסיפור מסביב הכל עבר והחבילה הגיעה בסוף. כדאי שתחכה כמה ימים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

בכדי לקבל סטטוס אמיתי של החבילה, תכנס לאזור אישי ממשלתי. תחת יבוא אישי, אמורות להופיע החבילות המשוייכות למספר הטלפון שלך.  תראה שם מה מצב החבילה (מעוכב, שוחרר וכו')

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אלנטרה?.. גם אני הזמנתי, גם לי נתקע במכס וקיבלתי הודעה מגעש. לאחר שבדקתי קצת ברשת החלטתי לא לשלם עוד כלום ולוותר על החבילה ולהפסיד 70 שקל מאשר (לפי כל הסיפורים) לשלם 55 שקל "בדיקה" ואז 30 שקל דמי אחסון ואז להתבאס שהחבילה בכלל לא הגיע אלי גם אחרי חודשים ואף אחד לא עונה ואין עם מי לדבר. לא שווה לי את העצבים (שוב, לפי תגובות ברשת לאותו סנריו ואותה חברה "געש")

פורסם

המצב עם הדואר מאז שהופרט הוא מגדיל ראש ושולח הכל לבדיקה (וכמובן מגדיל הכנסות). אני באופן אישי לוקח אותם לבית המשפט על רשלנות, פעולה בחוסר סמכות, פגיעה בקניין אחרי שעצרו לי מולטימדיה. אני מקווה שעוד אנשים לא יתעצלו ויגררו אותם לבית המשפט גם על סכומים נמוכים. זה הדבר היחיד שיכול להאט את ההתלהבות שלהם כי למשרד התקשורת ושר התקשורת בכלל לא אכפת ההתנהלות הזו. אם אזכה או לא... זה לא העניין אלא פשוט למרר להם את החיים ככל הניתן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

המצב עם הדואר מאז שהופרט הוא מגדיל ראש ושולח הכל לבדיקה (וכמובן מגדיל הכנסות). אני באופן אישי לוקח אותם לבית המשפט על רשלנות, פעולה בחוסר סמכות, פגיעה בקניין אחרי שעצרו לי מולטימדיה. אני מקווה שעוד אנשים לא יתעצלו ויגררו אותם לבית המשפט גם על סכומים נמוכים. זה הדבר היחיד שיכול להאט את ההתלהבות שלהם כי למשרד התקשורת ושר התקשורת בכלל לא אכפת ההתנהלות הזו. אם אזכה או לא... זה לא העניין אלא פשוט למרר להם את החיים ככל הניתן.

השרשור הנוכחי הוא על חברת געש.

כשחשבת שהדואר גרוע, אתה מגלה שיש יותר גרוע

פורסם

2. אם משרד התחבורה מעכב את הבדיקה, אז המשלוח נמצא במחסן, וצריך לשלם אחסנה. צריך לבדוק את פרטי המקרה כולל תאריכים, ומי אחראי על העיכוב, אם בכלל היה.

3. לדעתי, מגיע לך החזר אם המוכר הטעה אותך. נראה לי יותר פשלה שלך בבדיקת חוקיות הייבוא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שאתם כותבים פה, בעצם לאף אחד אין אינטרס לשחרר את החבילה?

הלקוח משלם אחסנה, המוכסים יושבים על הביצים, כולם מבסוטים.

פורסם

לאף אחד אין אינטרס לעזור
לא לדואר
לא למכס
לא למשרדי הממשלה

עצוב
אשכרה ויתרו לי ציוד של 900 שקל כי הפקידה התעצלה ללחוץ על כפתור לשחרור מהמכס כי תקשיב טוב... חלפו 30 יום!
ואם חלפו 30 יום... אז אי אפשר
וגם אי אפשר להחזיר לשולח

בני Zונות!

• מבאס 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

מעדכן ש:

1. באיזור בממשלתי החבילה מופיעה כאילו שוחררה.

2. אין אפשרות ליצור קשר עם געש. חברות כאלו טוב יעשה אם יעברו מהעולם. יש מייל שאם כותבים לו - מקבלים מייל תשובה שאומר לדבר עם נציג בוואטסאפ. אם מתקשרים זה שולח קישור לוואטסאפ. ובוואטסאפ? זה בוט ששולח לך קישור לבדיקת מעקב באתר. 

ראיתי ברשת שיש הרבה דיבורים על תביעה ייצוגית כנגדם, מקווה שזה יתממש. לא כי אני בטוח שבמקרה שלי החיוב היה לא בסדר, אלא כעונש על הגישה שלהם. 

3. עליאקספרס זיכו אותי תוך דקות על החבילה.

לא יודע אם זה יגיע אי פעם. כנראה שלא.

אבל המבקנה שלי שגעש לא יראו ממני עוד שקל. שהחבילה תלך לפח ואני אזמין עוד עשר - אבל לגעש אני לא תורם יותר.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

מפתיע שאלי אקספרס זיכו. היום הם פחות נדיבים מבעבר

למדתי לא להזמין מוצרים יקרים באלי אלא באמזון. יותר יקר אבל יש עם מי לדבר 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, Nakamichi כתב:

מעדכן ש:

1. באיזור בממשלתי החבילה מופיעה כאילו שוחררה.

2. אין אפשרות ליצור קשר עם געש. חברות כאלו טוב יעשה אם יעברו מהעולם. יש מייל שאם כותבים לו - מקבלים מייל תשובה שאומר לדבר עם נציג בוואטסאפ. אם מתקשרים זה שולח קישור לוואטסאפ. ובוואטסאפ? זה בוט ששולח לך קישור לבדיקת מעקב באתר. 

ראיתי ברשת שיש הרבה דיבורים על תביעה ייצוגית כנגדם, מקווה שזה יתממש. לא כי אני בטוח שבמקרה שלי החיוב היה לא בסדר, אלא כעונש על הגישה שלהם. 

3. עליאקספרס זיכו אותי תוך דקות על החבילה.

לא יודע אם זה יגיע אי פעם. כנראה שלא.

אבל המבקנה שלי שגעש לא יראו ממני עוד שקל. שהחבילה תלך לפח ואני אזמין עוד עשר - אבל לגעש אני לא תורם יותר.

איך יודעים מי החברת שילוח כשמזמינים מאלי \ אמאזון?

פורסם
לפני 13 שעות, flytomars כתב:

איך יודעים מי החברת שילוח כשמזמינים מאלי \ אמאזון?

למיטב ידעתי אי אפשר, הכל מגיע לדואר ישראל והם מנתבים לקבלני משנה לפי מה שנוח להם.

יוצא לי להמין לא מעט קשקושים, בעיקר מעלי (דברים מעט יקרים יותר מאמזון, אבל גם לא סכומים שיכאב לי להפסיד), בכל פעם שולחים אותי לאסוף ממקום אחר, או שליח של חברה כזו או אחרת. געש, צ׳יטה, בר הפצה, זיפגו, אקסלוט, ועוד שלל שמות שאין לי כוונה לזכור.

הנוחות והשירות משתנים. לצ׳יטה למשל יש מעט מרכזי איסוף, ולכן צריך לנסוע, אבל הם מאוד יעילים, לוקח להם גג 15 שניות למצוא חבילה.

יש חברות שעובדות עם לוקרים, גם סביר, אם כי נתקלתי פעם במישהו שהיתה לו תקלה ולא הצליח להגיע לשירות. לא נעים לעמוד בחוץ ולחכות.

יש לי 2-3 נקודות איסוף קרובות יעילות בבתי עסק באיזור, שדי יעילות. אבל גם יצא לי להשלח לעמוד בתור רבע שעה, וגם לחפש בעצמי את החבילה באיזה מינימרקט שהבעלים רק התלונן שמפריעים לו בעבודה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...