Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים :)

זקוק לאוזניות USB למחשב בשביל העבודה שעושה שיחות כול יום חשבתי על אוזניות  logitech h390 usb

אבל חושש קצת שזה לא יהיה לי נוח לשים אותם על האוזניים זמן רב ביום 7 שעות

יש אוזניות שנוחות לשים אותן על האוזניים 7 שעות שלא מחממות את האוזניים ויש שמע טוב ומיקרופון טוב?

תודה

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם (נערך)

מה התקציב?

אני בעבודה עם סוני MX5 (אוזניות קשת) וחובש ברציפות 7-8 שעות (משמשות בעיקר למוזיקה וביטול רעשים) והן כמעט ולא מחממות את האוזניים. בנוסף, המיקרופון שלהן מעולה וזקוקות לטעינה אחרי יותר מ 40 שעות. אבל מדובר על אוזניות במחיר של יותר מאלפייה....

ד"א, באוזניות קשת קשה להמליץ על נוחות כי לא פעם ההבדלים שמידת הראש/אוזניים קובעים כמה יהיה נוח עם האוזניה.

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
תוספת
פורסם
לפני 3 שעות, Haim_gds כתב:

מה התקציב?

אני בעבודה עם סוני MX5 (אוזניות קשת) וחובש ברציפות 7-8 שעות (משמשות בעיקר למוזיקה וביטול רעשים) והן כמעט ולא מחממות את האוזניים. בנוסף, המיקרופון שלהן מעולה וזקוקות לטעינה אחרי יותר מ 40 שעות. אבל מדובר על אוזניות במחיר של יותר מאלפייה....

ד"א, באוזניות קשת קשה להמליץ על נוחות כי לא פעם ההבדלים שמידת הראש/אוזניים קובעים כמה יהיה נוח עם האוזניה.

תודה רבה.

לצערי התקציב שלי מוגבל קצת לא יותר מ200 שח כי נוסע עם זה הרבה ולרוב זה נהרס לי בתיק.

פשוט קניתי לפני כמה זמן אוזניות וזה חימם לי את האוזניים כי היה ריפוד בד כזה 

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...