Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לשלוח הודעת מייל לדואר זבל???? אף גורם לא מחליט לאן ינותב המייל שהוא שולח. היעד הסופי שלו תלוי בעיקר בהגדרות של תיבת המייל שלך, שרובו מסתמך על פעולות שלך. למשל אם אתה מרבה למחוק מיילים משולח מסויים, מבלי לפתוח אותם, התיבה תנתב את המיילים מאותו שולח לספאם בסופו של דבר. 

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340
  • אהבתי 3

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני שעה, mcaspi כתב:

לא אמרתי לתבוע, אמרתי לשקול לתבוע. ולמה אין מה לתבוע את חברת הביטוח? יש לה חובה לשלוח הודעה ל-INBOX, ולא לדואר זבל. בקיצור, מדובר על 150K ש"ח.

אתה באמת מאמין ברצינות למה שאתה כותב? 

אתה מגדיר מהו דואר זבל. אין לך קייס, אפילו לא קלוש. אני מבין את הכאב על ההפסד, אבל על פי התיאור שלך, אתה ורק אתה אחראי. 

מצטער בשבילך שזה המצב העובדתי. 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לי קל מאוד לזכור מתי אני צריך לחדש ביטוח - זה יושב טוב בזיכרון הביולוגי שלי. אבל אם אצלך זה לא פועל כך תרשום את זה (וגם חידוש רישיון רכב, ביטוח דירה וכו') בגוגל קיפ, או ביומן, או באיזה אפליקציה אחרת ב-1 בחודש שבו הביטוח צריך להתחדש, עם חזרה שנתית. כך לא תהיה תלוי בדואר שלא מגיע.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, mcaspi כתב:

אני מבין ששני העונים האחרונים הם מומחי מערכות דוא"ל. אני מציע לכם להכיר קצת יותר את הנושא..

בוא תאיר את עינינו. איך ולמה עסק בוחר ויכול לשלוח לך מייל שיגיע ישירות לספאם.

פורסם

קיבלת תשובה בירו. עסק לא בוחר לשלוח מייל כזה שיגיע לתיבת הספאם, אלא פשוט טועה אולי ביצירת האימייל, או לא בודק מספיק טוב את התוצאה של שליחת מיילים שלו.

פורסם (נערך)

לא סיפקת תשובה. מה שנמסיס ענה הפוך בדיוק למה שאתה טוען.

הסבר בבקשה איך באופן טכני עסק שולט ביצירת המייל כך שלא יגיע לספאם או בודק אם הגיע לשם.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
בתאריך 26.2.2025 בשעה 07:34, sperial כתב:

אגב, השנה החלפתי את המבטח שלי, קיבלתי מהקודם כמה תזכורות וגם ימיל או שניים עם איומים מה יקרה אם לא אדאג לביטוח.

למיטב ידיעתי לפעמים שולחים גם מכתב בדואר הרגיל או הודעת טקסט לטלפון, בנוסף לאימייל או שיחה טלפונית מהביטוח. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 32 דקות, Be roo כתב:

לא סיפקת תשובה. מה שנמסיס ענה הפוך בדיוק למה שאתה טוען.

הסבר בבקשה איך באופן טכני עסק שולט ביצירת המייל כך שלא יגיע לספאם או בודק אם הגיע לשם.

אני לא מומחה בנושא, אבל עסק מייצר הודעות כאלו כרצונו, וכנראה בצורה אוטומטית, כולל מניפולציות על טקסטים בגוף ההודעה, כך שלא יזוהו כספאם. לדוגמה: הוא מייצר הודעות שלא מזוהות אולי כהודעות שיוצאות במאסות מאותה כתובת, שיראו הפעלה מסחרית. עושים את זה כיום, כי עובדה שזה לא קורה הרבה, רק שבמקרה הזה הייתה תקלה בדרך, במקום שאנחנו לא יודעים. זה לעניין היצירה. לעניין הבדיקה, הוא צריך, למשל, לראות ת'אכלס תוצאות של שליחת ההודעות שלו.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, mcaspi כתב:

אני לא מומחה בנושא

אבל זה לא הפריע לך לבקר אחרים שאין לך מושג מה רמת הידע שלהם.

לפני שעתיים, mcaspi כתב:

רק שבמקרה הזה הייתה תקלה בדרך, במקום שאנחנו לא יודעים

אתה לא יודע, אבל אין לך בעיה לקבוע שהיתה תקלה.

לפני שעתיים, mcaspi כתב:

לעניין הבדיקה, הוא צריך, למשל, לראות ת'אכלס תוצאות של שליחת ההודעות שלו.

אני אחזור שוב, איך הם יכולים לדעת? אם למשל הגדרתי לתיבה שלי שהודעות מהביטוח הן ספאם?

לפני שעתיים, mcaspi כתב:

כולל מניפולציות על טקסטים בגוף ההודעה, כך שלא יזוהו כספאם. לדוגמה: הוא מייצר הודעות שלא מזוהות אולי כהודעות שיוצאות במאסות מאותה כתובת, שיראו הפעלה מסחרית

איזה חוק קובע שהם צריכים לנקוט בכל הפעולות האלה?

לפני שעתיים, mcaspi כתב:

כרצונו

והרצון של חברת האשראי הוא שהמייל שלהם יגיע לספאם כדי שלא יבטחו אצלם והם יפסידו כסף?

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 2
פורסם
לפני שעה, Be roo כתב:

אבל זה לא הפריע לך לבקר אחרים שאין לך מושג מה רמת הידע שלהם.

לא צריך להיות מומחים כדי לזהות רמת ידע של אנשים, מספיק שיהיה לך מושג בנושא. מומחים מתעסקים ברמה אחרת של הדברים. אם מישהו כותב שמספיק מים ברדיאטור, לא צריך להיות מהנדס כימיה כדי לבקר את הכותב, ורמת הידע שלו ברורה.

לפני שעתיים, Be roo כתב:

אתה לא יודע, אבל אין לך בעיה לקבוע שהיתה תקלה.

אני לא יודע איפה בדרך הייתה התקלה, אבל ברור שהייתה תקלה, כי דוא"ל שהיה צריך להגיע לאינבוקס הגיע לתיבת הזבל.

לפני שעתיים, Be roo כתב:

אני אחזור שוב, איך הם יכולים לדעת? אם למשל הגדרתי לתיבה שלי שהודעות מהביטוח הן ספאם?

יכולים לדעת עם הגדרת הגדרה כזו אם מפשפשים בדברים, אבל זה לא העניין. העניין שעסק צריך לייצר הודעה כזו שתעבור את מנגנוני הספאם של חברות דוא"ל, ותגיע למבוטח לתיבת האינבוקס. זו כל המחויבות שלו. לא יכול? שישלח הודעות כמו שכל משתמש רגיל שולח, או שישלח בדואר, למשל.

לפני שעתיים, Be roo כתב:

איזה חוק קובע שהם צריכים לנקוט בכל הפעולות האלה?

הוראה של המפקח על הביטוח שהודעה כזו צריכה להגיע לאינבוקס של מבוטח, ולא לשום מקום אחר.

לפני שעתיים, Be roo כתב:

והרצון של חברת האשראי הוא שהמייל שלהם יגיע לספאם כדי שלא יבטחו אצלם והם יפסידו כסף?

לא, אבל כידוע, לפעמים חברות ששולחות מיילים בכמויות נתקלות בכך שהם מזוהים כספאם.

פורסם

על איזו הוראת מפקח אתה מדבר?

אם הוראה על חידוש חוזה ביטוח, אז שליחת הודעה על סיומו מתייחסת רק לביטוח חובה.

ובכל מקרה מצויין שהאחריות על חידוש היא של המבוטח.

אם יש הוראה אחרת כלשהיא בנושא ביטוח מקיף, נשמח לקישור.

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 53 דקות, mcaspi כתב:

לא צריך להיות מומחים כדי לזהות רמת ידע של אנשים, מספיק שיהיה לך מושג בנושא.

ואתה יודע איזה מושג יש לאחרים... אז לך מותר לבקר אנשים על העדר מומחיות, בזמן שאתה לא מומחה.

לפני 55 דקות, mcaspi כתב:

לא, אבל כידוע, לפעמים חברות ששולחות מיילים בכמויות נתקלות בכך שהם מזוהים כספאם.

כבר הוכחת שהבנת סתירות פנימיות זה משהו שקשה לך.

לפני 51 דקות, mcaspi כתב:

העניין שעסק צריך לייצר הודעה כזו שתעבור את מנגנוני הספאם של חברות דוא"ל, ותגיע למבוטח לתיבת האינבוקס. זו כל המחויבות שלו.

לפני 54 דקות, mcaspi כתב:

הוראה של המפקח על הביטוח שהודעה כזו צריכה להגיע לאינבוקס של מבוטח, ולא לשום מקום אחר.

נא לספק אסמכתא להוראה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...