Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ילט - התאמת סכין לידית

ירחמיאל

פוסטים מומלצים

אהלן אהלן,
הבן שלי קיבל ידית ג'ילט ווקטור 2, באריזה עם כמה סכינים.
השאלה שלי היא האם סכינים של סנסור אקסל שיש לי עוד לא מעט מהם - יכולים להתאים לווקטור הזה? אני לא יכול לבדוק כי אראה אותו רק בעוד כשבוע.
בזמנו הייתה ברשת טבלת "המרה" או התאמה, ואני כבר לא מוצא אותה, אלא רק את אלה של הדגמים החדשים.
תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובהמשך לנושא זה:
בבקשה המליצו לי על ידית מתכת איכותית שתוכל לקבל את הסכין של האקסל (ג'ילט כבר לא מייצרים את הידיות הללו).
שוב תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

No, the *Gillette Vector 2 handle* is not compatible with *Sensor Excel* blades. The Vector 2 and Sensor Excel use different attachment mechanisms for their razor cartridges, meaning they are not interchangeable. 

The *Gillette Vector 2* is designed specifically for *Vector 2* cartridges, while *Sensor Excel* blades are intended to fit handles from the *Sensor series*, such as the *Sensor* or *Sensor Excel* handles. 

So, if you're using Sensor Excel blades, you'll need a Sensor series handle to go with them.

תשובה של chatgpt.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסתכלתי באלי אקספרס שמחפשים אקסל זה מוצא את הווקטור, כנראה סכין לעניים, לא מבין את השיווק של ג'ילט, יכול להיות שכל הישנות זה זיוף, או שגילט נתנו רישיון לכל הסכינים הישנות לסינים.

אקסל כבר נוצר לפני יותר מ30 שנה.

בדיוק עברתי דירה והיה לי סכיני מאך במגירה, אז זרקתי כי אין לי מושג איפה הידית ויש לי ידית של פיוז'ן כבר כמה שנים.

--------------------------

Škoda Fabia mk2 TSI&DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...