Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

לאחרונה אבי נתקע עם הרכב ברמלה, הרכב נכנס להילוך אבל צריך ממש ללחוץ על הגז בסלד גבוהה ורק אז הרכב בקושי זז, בעבר שמתי לב שזה היה קורה כאשר נכנסים לרוורסר מידי פעם

אבל מאז הכבל של הבורר הילוכים נשבר ופשוט החלפתי אותו במקורי ולא חשבתי על זה יותר מידי, חשבתי שזו הייתה הבעיה בכבל של הבורר הילוכים

כרגע הרכב תקוע ברמלה, הייתי רוצה לשאול אם למישהו יש מקום שיכול להמליץ לגרור לשם את הרכב לאבחון או שעדיף לקחת אותו לUMI לאבחון ומשם כבר להחליט באיזה מוסך לטפל
יש די הרבה נזילות ברכב, לכן היה ריח של שמן שרוף, הייתי שם בלילה היה קשה מאוד לומר אם זה שמן שרוף של הגיר או שמן שטפטף על משהו חם ולא באמת יכולתי לבדוק, התיבה סגורה ואין אפילו מקל מדידה לבדוק
אני מתחיל עבודה במקום חדש ולא תהיה לי אפשרות השבוע להתעסק ברכב כמעט כלל, הרכב תקוע במקום שלא מעורר תחושת ביטחון לכן הייתי רוצה להוציא אותו משם ולנסות להבין במה מדבור

אם זה תיקון פשוט או תיקון שדורש משהו יותר רציני, במילים אחרות אם מדובר באיזה סולנויד שלוא נותן לגיר להיכנס להילוך או שיש רפידות שרופות או אולי משהו יותר גרוע

פתוח לעצות מה הייתם עושים במצב שכזה ואשמח להמלצות אם יש מישהו שמכיר מקום אמין
תודה לכולם 

שכתי להוסיף, אין שום נורות דולקות, כאילו שהכל תקין, לא נורת שמן ולא נורת התחממות
יש ברשותי OBD, לא יצא לי לחבר אותו אבל יש לו גם אפשרות לקרוא תקלות של גיר

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, איציק נ. כתב:

בד"כ באמריקאיות יש מדיד שמן גיר.

אתה בטוח ב 100% שאין כזה ??

ממה שראיתי יש פפק למעלה ליד החיבור של כבל ידית ההילוכים עם הבורר, זה פקק פשוט למילוי ללא מדיד ויש בורג שצריך לפתוח מלמטה כדי לרוקן עודפים
נפח המנוע 3.5 מגיע עם גיר 6 הילוכים וממה שחיפשתי באינטרנט זה גם מקרה זהה לנפחים הקטנים 4 צילינדר 

עריכה אחרונה על ידי Alberrto

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...