Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות אחרונה לפני רכישה Yaris Hybrid חדשה.

Alkash

פוסטים מומלצים

לפני 11 דקות, RTuruz כתב:

תבדוק באוטומקס על הטויוטה יאריס ההיברידית, הם מוכרים רכבים חדשים מהניילון ושמעתי מכמה וכמה אנשים שהם מאוד מרוצים מרכישה שעשו אצלם, וממה שאני יודעת הם גם יכולים לעשות לך טרייד אין על הרכב הישן.

משתמש בן 4 ימים עם 2 הודעות ממליץ לי לרכוש באוטומקס כי "כמה וכמה אנשים מאוד מרוצים". 

ובתוצאות הראשונות בגווגל ניתן לראות עשרות תגובות לא מרוצות ואת העשרות תביעות שיש נגדם כרגע.

לא יודע, לא התרשמתי.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Alkash כתב:

משתמש בן 4 ימים עם 2 הודעות ממליץ לי לרכוש באוטומקס

והוא לא הראשון. לפני יום יומיים היו פה עוד 3 כאלה שנחסמו.

כנראה שאוטומקס שכרו איזה ילד יח"צ טירון שיטריל עבורם את הרשת כדי לדחוק את הביקורות הגרועות מטה בגוגל.

אני לא הייתי קונה משהו יקר מעסק שמתנהל בחובבנות כזו.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, Alkash כתב:

עזוב אותך את הטעם שלי ברכבים.
איך הקרוס שלכם? האם אתם מרוצים? גם בנסוע בינעירונית? 

אנחנו מרוצים. הבעיה היחידה שלנו היא שהיא צפופה מאחורה ומאוד לא נוחה לשלושה נוסעים, אבל נדיר מאוד שנוסעים שלושה מאחורה אז הכל בסדר...

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיוני שהmg ניצחה, הסוויפט עם מנוע שלא ברור על מה חשבו.

אם כי התמונה של הסלון בmg עולה לה עוול, במציאות סלון הבצע הבהיר פי כמה יותר מעניין מהיאריס.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת היא שמאחר ועיקר הנסיעה היא בפקקים, דווקא  הייתי בוחר במזדה. מנוע הכי רגיל, גיר אוטומטי פלנטרי...זה די ללכת על בטוח. נכון, היא לא ממש מודרנית וגם לא מציעה משהו מיוחד או יוצא דופן, אבל להבנתי זה גם לא משהו שאתה מחפש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, dr6633 כתב:

האמת היא שמאחר ועיקר הנסיעה היא בפקקים, דווקא  הייתי בוחר במזדה. מנוע הכי רגיל, גיר אוטומטי פלנטרי...זה די ללכת על בטוח. נכון, היא לא ממש מודרנית וגם לא מציעה משהו מיוחד או יוצא דופן, אבל להבנתי זה גם לא משהו שאתה מחפש.

למה אבל היא עדיפה על היאריס?

בכל מקרה בנתיים אני ממתין עם היאריס. קשה לי נפשית להוציא 140,000₪ על טויוטה יאריס ואני האמת לא ממש חובב של לרכוש רכבים מהסוכנות. 

ניסיתי לרכוש יאריס בת 3-4 אבל אנשים מפרסמים אותם ב25-30 אלף מעל מחירון לוי יצחק ויאריס בת 4 זולה בכ20 אלף מאחת חדשה וזה לא נראה לי הגיוני.

אני שוקל לרכוש מזדה 2 שנת 2021 ב70-80 אלף ולסגור את הפינה. הבעיה היא צריכת הדלק הכמעט כפולה של המזדה, היעדר בקרת שיוט אדפטיבית, בלימת חירום מסורסת עד 80 קמ"ש בלבד. 

ועוד דבר שמטריד אותי זאת העובדה שהשימוש במערכת הוא דרך המחוגה הפלסטיקית בלבד.

עריכה אחרונה על ידי Alkash
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 12.11.2024 בשעה 10:23, green כתב:

רוב הנסיעה בפקקים חובה "אוטו הולד" שאין בפאביה ויש בשאר ברכבים שציינת.

גם למאזדה 2 אין אוטו הולד אלא בלם יד רגיל, התבלבלתי עם המאזדה cx3 שיש לה בלם יד חשמלי עם אוטו הולד.

עריכה אחרונה על ידי green
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 44 דקות, Alkash כתב:

בכל מקרה בנתיים אני ממתין עם היאריס. קשה לי נפשית להוציא 140,000₪ על טויוטה יאריס ואני האמת לא ממש חובב של לרכוש רכבים מהסוכנות. 

ניסיתי לרכוש יאריס בת 3-4 אבל אנשים מפרסמים אותם ב25-30 אלף מעל מחירון לוי יצחק ויאריס בת 4 זולה בכ20 אלף מאחת חדשה וזה לא נראה לי הגיוני.

אני שוקל לרכוש מזדה 2 שנת 2021 ב70-80 אלף ולסגור את הפינה. הבעיה היא צריכת הדלק הכמעט כפולה של המזדה, היעדר בקרת שיוט אדפטיבית, בלימת חירום מסורסת עד 80 קמ"ש בלבד. 

אני לא מכיר את השוק של היאריס, אבל לדעתי אם תהיה מספיק חדור מטרה וזריז, אין סיבה לא למצוא אחת משומשת במחיר נורמלי.

אופציה נוספת - לחפש מאזדה CX3 (משומשת), לדעתי יש בה בקרת שיוט אדפטיבית החל משנתון מסוים.

לגבי החוגה, ברגע שמתרגלים זה מאודדדדדדד נוח.

החסרונות העיקריים של המאזדה 2, זה המושבים חסרי התמיכה והעדר משענת יד.

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 18.11.2024 בשעה 15:04, Alkash כתב:

העדיפות על היאריס היא בעיקר לדעתי בשל הגיר. ביאריס גיר רציף שמגיב לאט יותר מגיר אוטומטי פלנטרי כמו שיש למזדה. זה לא שמדובר בגיר פחות טוב, אבל גיר אוטומטי אמיתי לפקקים זאת האופציה הכי מתאימה לדעתי, ומכיוון שכתבת שאתה נוסע בפקקים כל יום, חשבתי שתתאים לך יותר המזדה.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא הרגשתי דיליים ביאריס, דווקא הנוכחית זריזה בצורה מורגשת מהקודמת ולדעתי

לפקקים הרציף גם כן מעולה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...