Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים, 

רכשתי את האוטו לפני חודשיים, ישר תפרתי כמה פרוייקטים לימודיים עד הסוף- לנקות , איך לעשות ווקס קרמי, פוליש, ואיך לעשות תיקוני צבע, וכל הסוגיות המתקדמות בשאר הנושאים. . קניתי מוצרים באיזה 1500 שח שמגיעים עכשיו.

בחודש הראשון יצאתי לכיוון האוטו ברחוב ריק מחניה, ואיזו מטומטמת שאני רואה מקילומטר שהולכת לדפוק לי את האוטו נכנסת לי באוטו בחניה לרוחב- כשצועק לה לעצור היא עוצרת בדיוק שהאוטו שלה על שלי ואומרת לי "אני לא נגעתי" ונעצרת בשוק כי נתפסה על חם,

אמרתי , אסור להחנות לרוחב המדרכה, מעכשיו רק ישר.

בחודש השני, חוזר לאוטו אחרי שחניתי פלס, הפעם ישר, כמובן דפקו לי שפשוף בפגוש האחורי , רק שמכיוון שרכשתי את האוטו עם פגוש אחורי עם שפשוף בצד ימין , עשו לי את זה בצד שמאל כדי שתהיה סימטריה ,  אני לא אספר לכם בדיחות ואעדכן שלא השאירו פתק. בקיצור אני לא מבין - אני צריך להיות מוכן לדפיקה פעם בחודש? זה היחס?  

הרכב הקודם היה רכב ישן טויוטה קורולה 01" , אולי דפקו לי אותו פעם ב4 שנים.  את הרכב הזה Mazda 3 2016 HB Premium Soul Red שנראה חדש- כאילו מושך נרקסיסטים סוגדי שטן שאומרים מצווההההה לדפוקקק  .  אתם מבינים! בשבילם המצוות , זה בעצם הפוך.

זה לא בדיוק לשאול, אבל זה כן מסקרן , להתעניין, כמה פעמים דופקים לכם את הרכב בשנה ? יש דבר כזה סימפטום "קניית רכב חדש" ?  נראה לכם שיש אנשים שאוהבים לדפוק רכבים כי יש להם רכב ז' ובא להם לדפוק מישהו אחר? עכשיו כשאני קורא את זה אני אומר אין סיכוי נשמע כאילו אני פראנואיד אבל בפעם הראשונה כשתפסתי על חם כשהלכתי לקראת הרכב והיא לא ראתה אותי אמרתי את אותו הדבר - נראית מטומטמת עם רכב מגעיל כמו שהיה לי לפני אבל נראית זבל שתדפוק לי את הרכב והרמתי את המצלמה לצלם, ואז אמרתי - נהההההההההה.... ואז הסתומה דפקה לי תאוטו , הרקידה אותו בדפיקה מאחורה כשהרחוב ריק מרכבים. להגנתה היא עוד לא שתתה את הקפה של הבוקר -והלכה בדיוק לבית קפה.

זה עוד מאזדה , אולי נראית טוב כי הרכב מוצלח אבל זה עוד לא רככב שנחשב יקר, מה עושים אנשים עם הרכבים של המאות אלפים.

שווה להשקיע ללכת לועד בניין להוציא את התיעוד של המצלמה ואת המספר רכב של הדפיקה הטרייה , יש לזה שיניים ? מה אפשר להוציא מזה במשפט אזרחי? בדיחה של שופט? אין מצלמה שיכולה להוכיח נגיעה ושפשוף זה רק אני אדע מי שפשף , וגם רחוק מלהיות שווה את הזמן והעצבים של בתי משפט, עו"ד שופט וההוצאות המוגזמות של כל מי שמתעסק בזה. 

מה שאני מנסה לעשות - זה לשמור על המומנטום שיישאר טעם להמשיך לתת Love לאוטו, ולפנק בניקיון, ווקס ותיקוני צבע, כי כל פעם שדופקים את האוטו ככה בקצב חודשי זה מוציא את הרוח מהמפרשים. עם הרכב הקודם כל עוד לא פינתה אותו בבוקר המשאית זבל, וואלה הייתי מבסוט. 

עריכה אחרונה על ידי טד
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

ואני חשבתי בדיוק הפוך...
בגלל שהרכב שלי ישן ויש בו שפשופים אז יש לסובבים תחושה של יאללה חגיגה
אני גר באחת הערים הצפופות, כך שאני מופתע כשאני מגיע לרכב ואין שריטה טרייה או פחית 3/4 גמורה על המכסה מנוע

עריכה אחרונה על ידי אבי ים
פורסם

האמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר, אני גר בבני ברק ולעולם לא דפקו לי את האוטו, והחניות צפופות בטירוף.

וגם כשנדחפתי לחניה אם איזה תמרון של מקצוענים ובאמת חששתי איך האחרים יצאו בלי לשרוט את האוטו או גרוע יותר לדפוק,

בסוף היה בסדר ולא קרה לי כלום.

אולי ואני באמת מסתייג [כי אין לי מושג איך אתה חונה]  זה ענין של צורת חניה מקום, זווית, וכו' שגורמת לבעיה

ושוב אל תקח את זה כהערה אלא כהארה רוב הסיכויים שאתה יודע מה אתה עושה,

אבל לתשומת הלב לפעמים הבעיה היא בנו.

פורסם

כן, פה זה ככה. ברכבים הקודמים שלי כל חניה לצד רכבים אחרים גררה שריטה חדשה. שכרתי חניה פרטית ועלה כמה שעלה, העיקר השקט הנפשי. בחוץ חונים במקום מבודד או משלמים על חניון, כל פתרון אחר - סיכוי לקבל הפתעה.

פתרון לרכב שלך - ציפוי ppf. ואז בעת שריטת חניה ניתן להוריד

Miata ND2

פורסם

בדיוק הסרט שאני אכלתי!!! רכב לא מהניילונים, אבל שמור ויפה, הזמנתי מוצרים מאמזון.. שוטף ידני מטפח ושומר עליו, ומתבאס כל פעם מחדש, לבוא ולגלות עוד שפשוף ועוד שפשוף, של חסרי אכפתיות/ נהגים של שקל/ נוסעים על פחית מעוכה... (הוסף את החסר, מחק את המיותר) וזה בהחלט מוריד את כל החשק לטפח את הרכב... כמעט כל השפשופים מחניות צפופות במרכז..

רק בשבוע שעבר חניתי בחניה דחוקה מאוד ליד הבית.. אני מתמרן כמה שצריך ונכנס בלי לגעת בשום רכב.. ראיתי שהרכב מאחורי גם כן דיי חנוק, אז השארתי מס' פלא' על השמשה, בתקווה שאם הוא נהג חדש, או אם "הוא" זה בעצם "היא", שיוכלו להרים שניה טלפון ואני יבוא רגע ויזיז ת'רכב ושיוכלו לצאת ברווח.. רק גיחה קטנה הביתה.. כמובן שאחרי חצי שעה שאני יוצא, המכונית מאחרי יצאה, והשאירה לי שפשוף למזכרת... (צרפתייה קלאסית עם פגושי פלסטיק... ככה שלא נראה לי שאכפת לבעלים)

מבאס... אבל לצערי אלו החיים.... 

פורסם

ייפ, לא משאיר צמוד לאף אחד אף פעם גם אם יש גשם והליכה של 15 דק. זה עדיף על כאבים בראש אחרי זה

• רעיון טוב! 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...