Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חברה פיג'ו 3008 או שווה ערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב אז קיבלתי סוף סוף רשמית את רשימת האפשרויות האמיתית מחברת הליסינג כולל הרמת גימור של כל אופציה:

1. פיג'יו 3008 ACTIVE PACK

2. יונדאי טוסון PANORAMIC

3. מאזדה CX5 EXECUTIVE

4. קיה ספורטאז' URBAN

האמת שרק בלבל אותי, כי באמת חשבתי ללכת על הסיטרואן שאמרו לי פה שכנראה תהיה אחת מהאופציות, עכשיו שאני יודע שהיא לא, אני מתלבט על היונדאי טוסון עם פזילה למאזדה.

לפי הביקורות שקראתי יונדאי יותר מרווח מאחורה והמערכת מולטימדיה יותר טובה מהמאזדה אבל המאזדה אמורה להרגיש רכב יותר גמור ומהנה לנהיגה.

את הקיה פסלתי כי ראיתי שברמת גימור הזאת היא מגיעה ללא קרוז קונטרול אדפטיבי, הזוי ש ב 2023 יש עדיין רכבים שזה לא סטנדרט אצלהם.

מה אתם אומרים?

עריכה אחרונה על ידי Liorfm
פורסם

הפיג'ו אופציה מעולה. מעט מיושנת בחוויה הפנימית, כי זה דגם שקיים תקופה ארוכה, אבל מבין האפשרויות היא עדיפה. אם תוכל לקחת רמת גימור גבוהה יותר, אז ממליץ מניסיון על הקיה שמגיעה עם אבזור מלא כולל אדפטיבי ומרגישה חדישה משמעותית לעומת האפשרויות האחרות. אבל המחיר גבוה יותר.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

לדעתי ה 3008 אופציה המועדפת פה במיוחד אם מדובר על מנוע 1.6 טורבו.

רכב לנהג, ואם אתה מכסה ק"מ גבוהה ביום עבודה על אחת כמה וכמה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 22 שעות, CX25GTI כתב:

לדעתי ה 3008 אופציה המועדפת פה במיוחד אם מדובר על מנוע 1.6 טורבו.

אין אופציה למנוע 1.6 למעט בפלאג אין הייבריד שעולה יד ורגל ובטח לא משהו שיוכל לקבל בליסינג - בנזין כעת יש רק 1.2 טורבו. במצב הנוכחי ככל שניתן לקחת דיזל אז לפחות יש מומנט בשרני יותר.

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

ה1.2 פוסל את הרכב לטעמי, ה 1.5 דיזל מנוע טוב מאוד שלרוב רובם של המשתמשים יעשה את העבודה ללא בעיה.

פורסם

בליסינג, רכבי דיזל יקרים מאוד.

בכלל, כל חריגה מהדגם הבסיסי מייקרת את העיסקה...

אני חושב שגם עם מנוע 1.2 ולמרות שהדגם הנוכחי בסוף חייו - הייתי בוחר בפג'ו.

פורסם

בודק מי מאובזרת יותר היונדאי ואו הקיה , ולוקח את המאובזרת יותר.

פורסם (נערך)

אני יכול לעדכן שיום שישי קפצתי לפיג'ו מאזדה ויונדאי לבדוק את הרכבים, בנוסף עשיתי נסיעת מבחן במאזדה והיום יש לי נסיעת מבחן ביונדאי ואני ממתין שיחזרו אלי מפיג'ו לקבוע נסיעת מבחן.

אילו הרשמים שלי בינתיים:

פיג'ו 3008 - האוטו הפתיע אותי לטובה בהתחשב שהוא היה נמוך בהעדפות שלי, סביבת נהג נעימה כיסא הרגיש נוח, בגאז' לא רע ומושבים אחוריים סבירים, קצת מפחיד אותי באמת שהמנוע 1.2 ירגיש חלש, נמתין לנסיעת מבחן לגלות, הוא גם הכי זול מהשלושה כך שהשווי שימוש שלו יהיה הכי נמוך

מאזדה CX5 - בעייני הרכב שנראה הכי טוב ו"יוקרתי" מבחוץ ובוגר מבפנים למרות שהבפנים הרגיש קצת מיושן, בנסיעת מבחן הוא יושב טוב על הכביש מנוע מרגיש חזק והקרוז קונטרול האדפטיבי עם שמירה על סטייה מנתיב עובד מעולה, אבל, המושב האחורי שלו בדיחה שזה מאוד הפתיע אותי, ממש קטן כאילו זה רכב מיני, ואם ילד קטן אם מחשבות על ילד שני בקרוב זה קצת פוסל את הרכב

יונדאי טוסון - רכב מרגיש טוב וסביבה יחסית חדשנית, מרגיש הכי מרווח מקדימה והמושב האחורי שלו הכי מרווח מכל השלושה, גם הבגאז' הרגיש הכי גדול, המושב בלי לנהוג בו הרגיש האמת פחות נוח לעומת המאזדה והפיג'ו, החיסרון שלו הוא שוב שאין לו קרוז קונרטול אדפטיבי, היום אנהג בו ואראה איך הוא

את הקיה ספורטאז' עדיין לא יצא לי לבדוק

עריכה אחרונה על ידי Liorfm
פורסם
לפני 4 דקות, Liorfm כתב:

מאזדה CX5 - בעייני הרכב שנראה הכי טוב ו"יוקרתי" מבחוץ ובוגר מבפנים למרות שהבפנים הרגיש קצת מיושן, בנסיעת מבחן הוא יושב טוב על הכביש מנוע מרגיש חזק והקרוז קונטרול האדפטיבי עם שמירה על סטייה מנתיב עובד מעולה, אבל, המושב האחורי שלי בדיחה שזה מאוד הפתיע אותי, ממש קטן כאילו זה רכב מיני, ואם ילד קטן אן מחשבות על ילד שני בקרוב זה קצת פוסל את הרכב

הגזמה פראית. גידלתי ילדים עם כיסאות בטיחות וכו' ב cx5 , אין ספק שהוא לא מהמרווחים, אבל ממש לא הייתה לי בעיה, גם בנסיעה של 5 נפשות. תא המטען שלו גם קטן ביחס למתחרים אבל מספק מנסיון שלי.

פורסם

מה שפרסמת לגבי הרכבים זה רמות-גימור, לא בהכרח מנועים. יש רמות-גימור נמוכות עם מנוע יותר חזק ויש מקרים שרמת גימור אחת אומרת מנוע מסויים ורמת גימור אחרת אומר מנוע אחר.

אז אני מניח שתקבל את המנועים במינימום.

לגבי מה שרשמת:

הפיג'ו 3008 מאוזן מבחינת התנהגות,נוחות ומרחב. אם אין לך בעיה עם המנוע הקטן, לדעתי הבחירה הראשונה.

ה- CX5 איכותי מבפנים ועם מנוע רגיל (אטמוספרי). בהשוואה ל-3008, יש לו ייתרון בתגובה ראשונית בעיר/בפקקים. למשל בזינוקים מהמקום. הוא גם מתנהג יותר טוב, אבל פחות נוח על שיבושים. אם זה משמעותי מבחינתך, אז שווה לשקול. מבחינת ביצועים - דומים. לשניהם יש בקרת שיוט אדפטיבית.

הספורטאז תאום של הטוסון כך  שככל הנראה גם בו לא תהיה בקרת שיוט אדפטיבית.

לגבי הטוסון - רשמת רמת גימור PANORMIC. אני מניח שדייקת ולא רשמת שזאת רמת גימור PRIME .

ברמת גימור PANORMIC,  זה בא עם מנוע 1.6 וללא בקרת-שיוט אדפטיבית כפי שכתבת (ה PRIME  דווקא כן מגיע עם זה, אבל מנוע 2 ליטר אטמוספרי רגיל).

אז אם הביצועים פחות חשובים, לדעתי ה-3008 הכי מתאים.

.

אם הביצועים כן חשובים, אז הטוסון שנמצא רמה מעל כולם מבחינת ביצועים.

אבל, שים-לב שבטוסון  PANORMIC לא סתם אין בקרת שיוט אדפטיבית. כלל הנראה גם הבלימה האוטונומית היא של מצלמה בלבד (ללא רדאר). מהיכרותי את המערכת, זה אומר שבמקרה הטוב אתה מוגבל ל-80 קמש (וייתכן שפחות). זה אומר שבמהירות מעל 80 קמ"ש, הבלימה האוטונומית לא תפעל. לפי דעתי שווה שתבדוק בכתב (נציגים שונים אומרים דברים שונים שלא בהכרח נכונים). ואם כן, תחליט אם שווה לך לקחת רכב מהיר אבל עם בלימה-אוטונומית מוגבלת. נראה לי הכי פשוט להוריד את ספר הרכב מהאתר של יונדאי ולראות מה רשום שם לגבי בלימה אוטונומית.

בד"כ אם נוסעים בפקקים/בעיר אז אין משמעות לביצועים, אז אם רוב הנסיעות בעיר/בפקקים, פחות עדיף הטוסון (מה-גם שמנוע טורבו בעיר מגיב יותר לאט בהתחלות נסיעה, ותיבת ההילוכים הרובוטית של הטוסון גם פחות נוחה בפקקים/בעיר מה-3008 ומהמאזדה, שלהן תיבת-הילוכים אוטומאטית רגילה. גם פה, ה-3008 לעומת המאזדה תגיב לאט בתחילת נסיעה בגלל הטורבו, אבל יותר נוחה על שיבושים בעיר).

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...