Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אאוטלנדר instyle או elite

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מאוד מתלבט אם להעדיף את הדגם המשופר יותר או לא.

מצד אחד אין לי צורך ב 4X4,  ומצד שני יש לי הצעה של מיצובישי instyle שנתון 2013, והצעה של elite שנתון 2014, והנתונים של הק"מ והמחיר כמעט אותו דבר, ושניהם אותו יד.

השאלה שלי, האם יש יותר סיכון בדגם המשופר בגלל שהוא 4X4 ואולי החלקים שלו יותר יקרים או יכולים יותר להתקלקל ועוד חששות מהסוג הזה.

חברי הפורום היקרים, תוכלו לעזור לי להחליט?

פורסם

צריכת הדלק תהיה יותר גבוהה בגלל ה-4x4, לפי נתוני היצרן ההפרש הוא כחצי קמ"ל בעירוני עד קמ"ל אחד בבינעירוני.

פורסם

חד משמעית הדגם המפואר
ה 4X4  לא פעיל בנהיגה רגילה ואין לו בלאי מיוחד
הinstyle הוא קמצני באבזור

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה על התשובות.

בסופו של דבר, אני רוצה לדעת האם יהיו לי עלויות מיוחדות בגלל שזה 4X4?

תודה

פורסם

אני לא מומחה בתחום, אבל מעולם לא שמעתי על בעיות במערכת הנ"ל
ונניח שהיא תחדול לעבוד? אז מה? זה לא משבית את הרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

מה אתה מצפה שיגידו לך בבדיקה בק"מ הזה?

רוב הסעיפים יהיו לא תקינים
בגיל הזה כדאי לבדוק במוסך שמומחה לרכבים האלו ויכול לתת חוות דעת לגבי מצבו הכללי של הרכב.
לא מכיר כזה מוסך למיצובישי, יכול להמליץ על המורשה שלהם ברמלה, אבל אלו מחירי מוסך מורשה (שלא זולים במיצובישי)
מה גם שלדעתי הם לא יבדקו לך את הרכב, אבל אפשר להרים טלפון ולהתיעץ (פקידת הקבלה בשם אורלי מאוד שרותית ונחמדה)
במקביל להתייעץ גם עם קבוצת בעלי האוטלנדרים בפייסבוק

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
פורסם

כולם

לא יהיה סעיף שלא יהיו עליו ריג'קטים
רכב אמין ככל שיהיה בק"מ הזה כבר יהיה הרבה פחות אמין
מוסך מתמחה יוכל להחוות דעה כללית על מצב הרכב ביחס לגילו ומספר הק"מ שעבר.
בדיקה במכון מספקת מידע של תקינות/חוסר תקינות בלי להתחשב בגיל הרכב.
אם יש הזעות או רעשים מבחינת המכון זה לא תקין, מבחינת רכב עם 250K צריך לבדוק עד כמה משמעותית ההזעה ואם זה סביר לרכב בגיל.
מה שאני אומר, שבדיקה במכון לרכב ישן תעשה לך בעיקר שחור בעיניים ולא תיתן תמונה אמיתית על מצב הרכב.

הרכב מטופל כמו שצריך? יש קבלות? בוצעה החלפת שמן גיר כל 4 שנים?

• תוכן חדש...