Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לנו רכב אחד (אחרי שאת הרכב שלי מכרתי בנובמבר) שרשום על שם אשתי וכך גם פוליסת הביטוח.
הביטוח כרגע הוא לכל נהג.
אני עובד מהבית אז הנהג העיקרי זה אשתי, אחה״צ ובסופשים אני נוהג עליו.
איך אני דואג שעוד שנה כשארצה לקנות רכב אוכל להשתמש בביטוח הנל בשביל העבר הביטוחי? האם לשנות לנהגים נקובים בשם יעזור?

תודה

פורסם

מחדשים את הביטוח על שם שניכם. כיוון שאתה באמצע שנת הביטוח דבר עם הסוכן. כמוכן דאג לקבל תיעוד מחברת נביטוח לגבי הפוליסה שפקעה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 דקות, darkboy245 כתב:

כשעבדתי בחברת ביטוח רק בעל הרכב היה יכול להיות בעל הפוליסה, אני לא יודע אם זה ככה בכל החברות כדאי לבדוק.

בעל הרכב חייב להיות בעל הפוליסה, אבל אפשר להוסיף עוד נהג נקוב

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 5 דקות, המהיר הזהיר כתב:

בעל הרכב חייב להיות בעל הפוליסה, אבל אפשר להוסיף עוד נהג נקוב

זה נכון אבל מכיוון שהנהג הנקוב לא בעל הפוליסה אז גם זה לא נרשם לו כספירה בעבר הביטוחי, מה שכן אפשר להוסיף את הנהג הנקוב כבעל הרכב כך שיוצא שיש 2 בעלים על הרכב, ככה יש גם אפשרות להוסיף 2 בעלי פוליסה אבל זה לא כדאי בדרך כלל כי אז אם יש תביעה לשניהם נרשם תביעה.

פורסם

בגדול כמו שאמרתם. 

היא בעלת הפוליסה ואני נהג נקוב. יוצא על שני השמות העבר הביטוחי.

תודה לכולם. 

פורסם

מה הכוונה יוצא על שני השמות העבר הביטוחי?

האם כאשר אתה מוציא דו"ח העדר תביעות, מופיעים שני השמות?

או כאשר אתה מחדש את הביטוח, בחברה אחרת לצורך העניין, אתה מגיש את דו"ח העדר תביעות שרשום על שם אישתך, ומצהיר שהיית רשום כנהג נקוב?

פורסם
לפני 5 דקות, Ron Poh כתב:

מה הכוונה יוצא על שני השמות העבר הביטוחי?

האם כאשר אתה מוציא דו"ח העדר תביעות, מופיעים שני השמות?

או כאשר אתה מחדש את הביטוח, בחברה אחרת לצורך העניין, אתה מגיש את דו"ח העדר תביעות שרשום על שם אישתך, ומצהיר שהיית רשום כנהג נקוב?

יוצא על שני השמות

• אהבתי 1
פורסם

הרכבים שלי רשומים על שמי ושם אשתי. בעבר רשמתי בפוליסה את השם שלי ושל אחד הבנים כדי שיצברו וותק ביטוחי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש מספר חודשים שתוכל להיות ללא ביטוח על שמך, נדמה לי שמדובר בשישה חודשים. לאחר מכן אתה מאבד את הרצף הביטוחי. 

תוסיף את שמך לביטוח של אשתך. תדאג לקבל פוליסה מתוקנת ובזה תם העניין. 

לרוב מדובר בכמה עשרות שקלים תוספת לשנה אז חבל לעשות טעות בעניין כי האלטרנטיבה תהיה משמעותית יקרה יותר. 

• תוכן חדש...