Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בשבוע שעבר התקנתי אצלי ברכב שעון למבדה .

השעון בסרק היה מראה אמצע של מצב אופטימלי, בלחיצה מלאה וסל"ד גבוהה היה מראה עשיר מאוד ובבלימת מנוע היה מראה אופטימלי עם נטיה קטנה לעני .

היום , במוסך בו אני עובד נפל לידי חיישן למבדה של רכב אחר - נראה כמו חיישן של הונדה אבל לא .

עד היום אצלי ברכב היה חיישן אוניברסלי תחליפי .

החיישן החדש הותקן והשעון התחיל לדבר אחרת - הרבה פחות דלק !! חשוב לציין שהנסיעה היא אותה נסיעה והמחשב של הרכב קיבל את החיישן בלי בעיות מיוחדות .

הנתונים בשעון של החיישן החדש - בסרק הוא מראה על מצב אופטימלי עם נגיעה קטנה בעני , בלחיצה מלאה קבועה הוא מטפס למקסימום של מצב אופטימלי - גבול העשיר , בבלימת מנוע התערובת כמו בסרק אפילו טיפה יותר לעני .

מה אתם אומרים על זה ?? הגיוני ? לא הגיוני ??

JDM :twisted:

פורסם

:roll: חישן למבדה? מה הוא רוקד ? :)

בכל אופן אני הייתי נשאר עם החיישן למאדה האוניברסלי..ויש סבירות שהוא קורא יותר נכון.

אם תאמר באיזה חישן מדובר ומאיזה רכב הוא הגיע הקבלות יוכלו להיעשות בצורה יותר החלטית.

פורסם

מעניין.

לאיזה חברה שייך החיישן התחליפי ? וכמה זמן הוא על הרכב ?

לאיזה חברה שייך החיישן המקורי ? (לא תמיד רשום אבל שווה לבדוק)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמו שאמרו כאן, אין כזה דבר חיישן למבדה. לא מבטאים את ה-B, ומה יוצא? למדה!

ברכבים מסויימים יש מדידת נפח אוויר נכנס וברכבים אחרים מסת אוויר נכנס, אתה בטוח שנפלת על הסוג הנכון?

עזוב לרגע מה השעון אומר(השעון מתאים בכלל לחיישן?), איך האוטו נוסע?

פורסם
מעניין.

לאיזה חברה שייך החיישן התחליפי ? וכמה זמן הוא על הרכב ?

לאיזה חברה שייך החיישן המקורי ? (לא תמיד רשום אבל שווה לבדוק)

איציק

התחליפי שהיה כל הזמן היה אוניברסלי - לא ידועה לי החברה ..

זה שהבאתי אתמול זה חיישן שמצאתי והוא נראה לי של דנסו .

בכל מקרה נראה לי מוזר . עשיתי איפוס מחשב כמובן והאוטו נוסע מצויין דרך אגב עם שני החיישנים .

JDM :twisted:

• תוכן חדש...