Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן שלי מנסה למכור את הרכב הנ"ל . ק"מ קרוב ל 170000 .

לפני חודשים ספורים נדלקה נורת שמן ואכן היה חסר הרבה.

מאז האוטו לא נסע הרבה.

לאחרונה הבן פרסם אותו למכירה , הגיע קונה , לקח לבדיקה במכון ושוב היה חסר הרבה שמן . הקונה נבהל ולא רצה את האוטו.

היום נלקח לבדיקה ולא נמצאו עדויות לנזילות ולא לבעייה אחרת ולדברי המוסך "ככה זה טויוטה ישנה"

ראיתי מחיפוש ברשת שיש טויוטות שצורכות הרבה שמן בזקנתן.

אינני יודע בדיוק כמה שמן לכמה ק"מ אבל לשם השוואה המאזדה 3 שהיתה אצלי צרכה לאחר 200000 ק"מ ק"ג שמן כל בערך 4000 / 5000 ק"מ והטויוטה הנ"ל כנראה צורכת הרבה יותר

האם יש פתרון נוסף אפשרי ?

איך הייתם מציעים למכור את האוטו ? לא מעונינים לרמות אף אחד ורוצים לדעת איך לתמחר בעייה זו ביושר

 

פורסם

תוריד במחיר ומכור. 
חבל על ההתעסקות בנסיון למצוא את מקור הבעייה. מנועי טויוטה מזדקנים יפה בדרך כללאבל גם ידועים בבעיות אכילת שמן בשנתונים מסויימים וסדרות מסויימות. זה לא קריטי וכל עוד דואגים לעקוב אחרי כמות השמן ונמנעים מלהרעיב את המנוע רק כי הנסועה נראית נמוכה, הרכב ימשיך לשרת אותך נאמנה. 

What years did Toyota have oil consumption issues?
The Toyota brand is known for reliability and dependability. However, reports have shown that some selected Toyota models manufactured from 2006 to 2011 were plagued with excessive engine oil consumption, consuming a quart of oil every 1,000 to 1,500 miles on average.

 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

 

פורסם

השמן הרגיל המומלץ , כפי שמופיע בספר הרכב.
שמן בצמיגות גבוהה עלול להדבק בדפנות הצילינדרים, נחסוך לך תרחישי אימה שאולי יקרו או לא. לכן בקצרה לא מומלץ. 

 

Oils Suitable For Toyota Auris Hybrid: 5w/30 Engine Oil – 0w/30 Engine Oil

0w-30 Engine Oil C3 – 0w/30 Full Synthetic – SN/CF – Hybrid Suitable

5w/30 Engine Oil Fully Synthetic – A1,B1 5w/30 Engine Oil Full Synthetic

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

 

×
×
  • תוכן חדש...