Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים עבור קיה סטוניק

For Martha
שימו לב! השרשור הזה בן 799 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

מחפש רביעיית צמיגים חדשה עבור קיה סטוניק לאחר שהמקוריים עומדים על 33 אלף ומרגישים נורא קשיחים.

מחפש רביעייה בעלת רעש נמוך מהכביש ואחיזה טובה. אם אפשר, גם אורך חיים גבוה.

המידות הן 185/65/15

תודה!

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

לא רשמת מה התקציב ומה קוד עומס + מהירות הרשומים ברישיון הרכב.

בגדול, הצמיגים שאתה מחפש נקראים Michelin Primacy 4.

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=4851&cs=1&diameter=5&aspectRatio=15&width=16

אצלי עברו 85 אלף קילומטרים בשקט מופתי. 

הדבר היחיד שאני מצטער - לא קניתי אותם שוב, ועכשיו סובל מרעשי כביש. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה זה איך האחיזה?

קוד מהירות H

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי בסטוניק המקורים של קונטיננטל שרדו בקושי 3 שנים ו 27000 ק"מ שזה ממש מעט (בנהיגה מאוד רגועה)
המידה שלי קצת שונה (17) והחלפתי לגודייר
בפורום יש נטיה גורפת להמליץ על מישלין, אין לי ניסיון איתם ויתכן שההמלצה טובה
מצד שני, כבר חוויתי פה כמה המלצות עדר לא מוצלחות ככה שכבדהו וחשדיהו
אני לא מרגיש שום שינוי לטובה או רעה בין הגודייר לקונטיננטל שהרבה יותר יקרים.

בכל מקרה תיצמד למותג מוכר ואל תתפתה לזבל הסיני.

על הרכב השני שלי יש צמיגים מקוריים של NEXEN הקוראנית והם ממש מפתיעים לטובה
פשוט לא היה NEXEN במידה של הסטוניק, אחרת זאת היתה הבחירה שלי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצת עדר,  זה כאשר ממליצים ללא ניסיון אישי.

הצמיגים המקוריים שבאו עם הרכב שלי -  Bridgestone er300 היו סבירים והחזיקו 55 אלף קילומטרים. הוחלפו למישלין אנרג'י סייבר ( לא מספיק נוחים ושקטים,  אבל החזיקו 85 אלף ). אחרי זה קניתי סט Michelin Primacy 4 - צמיגים הכי טובים שהיו אצלי  על רכב משפחתי כלשהו, הרגשה של נסיעה על שטיח.

עכשיו,  אחרי 85 אלף,  החלפת מישלין פרימסי 4 לצמיגים קוריאניים Hankook eco energy שעל הנייר היו אמורים להיות בסדר, גם באו במקור על מגוון רכבי יונדאי / קיה. בפועל, אני לא מצליח להתרגל לרעש במהירות 80-100 קמ"ש שהם מייצרים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באותה מידה יכולת לקחת מותג אחר שלא היה סובל מרעש ולא היית מבין על מה ההוא-הא.
לא אומר שהם לא טובים, באמת לא יודע וממש לא פוסל
רק אומר שהיו פה כמה טרנדים בפורום בכמעט 20 שנה שאני פה, שבמבט לאחור, איך אומרים? לא מציאה גדולה.

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא רק הרעש. מישלין פרימסי 4 גם צמיגים רכים, אבל לא נשחקים מהר.

למעשה, צריכת דלק ואורך החיים (בקילומטרים ) איתם היו זהים לתקופה עם אנרג'י סייבר ה"ירוקים" (והרבה פחות נוחים ושקטים), גם המחיר דומה. 

קרוב ל 30 שנה אני נוהג בארץ על מגוון רכבים וצמיגים.  אז עבר אצלי לא מעט דגמים שונים של יצרנים רבים. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאללה, אזמין לי פרימסי 4.
יש לנו קופונים / הנחות? מצאתי ב-320 לצמיג אבל זה רחוק מאיזור מגוריי וחבל לי להתחיל נסיעות כדי לעשות זאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 799 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...