Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרניק אל חוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוון שאין מקור מים בחניה שלי , האפשרות היחידה היא גרניק אלחוטי אשר עושה שימוש במיכל לשאיבת המים לשטיפת הרכב.

הכוונה היא למוצר דומה לזה:

300w 60bar Wireless High Pressure Car Wash Washer Gun 30000mah Foam Generator Water Gun Spray Cleaner Car Washing Machine - Water Gun & Snow Foam Lance - AliExpress

מבקש המלצות למי שיש מכשיר דומה ומרוצה מאופן התיפקוד \ זרם המים שהמכשיר מנפק.

ישמש בעיקר לניקוי הרכב , לא משהו מורכב במיוחד...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תאמין או לא, כבר היה שירשור בנושא.

חסכתי לך את החיפוש.

ואפילו עשיתי סרטון וידאו של ביקורת מוצר לדגם של WORX שרכשתי (לינק נמצא גם הוא בשירשור). 

הזרם של האקדח יעיל מבחינתי רק לדבר אחד- הורדת הסבון אחרי השיפשוף. 

תחליף לאחד רצפתי, חשמלי מהשקע, זה לא. סה"כ כלי נטען עם סוללה קטנה יחסית. הרבה כח לא תמצא שם, אבל לשטיפה ראשונית (לכלוך קל) ולהורדת הסבון הוא פנומנלי ומשמעותית ביותר הרבה יותר נוח מאשר שיטת 2 הדליים שלא הסתדרתי איתה מעולם.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תפריד בין 2 נושאים

אלחוטי מבחינה חשמלית

ואלחוטי מבחינת מקור מים

אם כל הבעיה שלך זה חוסר בברז מים סמוך, אבל נקודת חשמל יש, הייתי רוכש גרניק חשמלי שיודע לשאוב מים מדלי

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 5 דקות, avargel כתב:

תפריד בין 2 נושאים

אלחוטי מבחינה חשמלית

ואלחוטי מבחינת מקור מים

אם כל הבעיה שלך זה חוסר בברז מים סמוך, אבל נקודת חשמל יש, הייתי רוכש גרניק חשמלי שיודע לשאוב מים מדלי

צודק , עכשיו נותר לחפש את הגרניק ששואב מדלי \ מיכל....

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בתאריך 8.11.2022 בשעה 09:56, CX25GTI כתב:

יש לי את זה, אחלה מכשיר לניקוי הרכב/אופנוע/ג'יפ/טרקטורון...

גם לניקוי רצפת חוץ, ויש גם קיט עם מברשת מסתובבת.

ברור שהוא לא לרמה תעשייתית או לניקוי ברמה של מוסך אבל לשימוש אישי/ביתי/גינה לא צריך יותר מזה, נותן עוצמה מספקת וזה מעולה שאפשר לנייד אותו מבחינת מים.

שקע ולחבר כבל מאריך אפשר למצא ולמשוך 30-40 מטר אם צריך, צינור זה כבר יותר בעיה למצא נקודה זמינה ולכן זה אחלה מכשיר למשימה 

• רעיון טוב! 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...