Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבת שלום

הופיעה לי ההודעה הזאת שבתמונה.

מישהוא מכיר/חווה את התופעה?

אשמח להסבר מהמבינים .

20221014_145253.jpg

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
פורסם

דבר ראשון תבדוק שהפילטר של קירור הסוללה לא סתום

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לפי הסירטון , מי שיושב במושב האחורי יושב ישירות על הסוללה במרחק אפסי של ס"מ בודדים. אמנם יש לוח מגן מעל התאים אבל זה בהחלט מטריד.

ככל שראיתי הרכבים חשמליים אף אחד מהנוסעים לא ממש יושב על הסוללות, לפחות לא כך.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב.

ביצעתי את הפעולה שמופיעה בסרטון, באמת משהו פשוט שלקח 2 דקות, הפילטר אכן היה דיי סתום.

אתמול ההודעה עוד המשיכה לקפוץ וחשבתי שאולי זה לא עזר או שהתקלה דורשת איפוס, אבל היום בבוקר לא ראיתי את ההודעה בנסיעה של 10 דקות.

יכול להיות שהמחשב של הרכב מאפס את עצמו בכל יום? לא יודע...

בכל מקרה אמשיך לעקוב ולעדכן למען הדורות הבאים :-) 

תודה לעוזרים עד כה

• אהבתי 1
פורסם

במקרים מסוימים מחשב הרכב שומר את ההתרעה ולא מוחק אותה עד שעברו כמה מחזורי דגימה ללא תקלה. 

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בוקר טוב.

לא יודע מה הסיבה, אבל אחרי יום עמוס בנסיעות, אין תקלה  :-)

אני מניח שהפיתרון של ניקיון הפילטר עזר .

תודה לכל המגיבים.

• תוכן חדש...