Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה ואין מענה טלפוני אצלם (כמה מפתיע) וגם לא בוואטסאפ - 
מישהו לא יכול לטוס איתם ומעונין להעביר הכרטיס למישהו אחר, איך עושים זאת?
בכניסה לניהול ההזמנה באתר שלהם יש רק אפשרויות שינוי לתאריכים או ליעד, לא לשם הנוסע...
אנא יהודים הושיעו.

פורסם

לצערי, אני לא איש בשורות.

אין אפשרות להחליף שם.

יבדוק זה שרוצה לוותר על מקומו מה עלות הביטול, ויתחשבן עם זה שרוצה לטוס במקומו.

סלע

פורסם

מדהים.

בעצם מדובר בחברת התעופה הלאומית של המדינה, שאין איך לתקשר איתה, נכון?
למעט אם רוצים לקנות אצלה משהו, להשאיר שם כסף.
חוסר התקשורת, חוסר הגמישות, הקבעון והפרימיטיביות הם משהו שזועק לשמים...

פורסם

כנראה שאי אפשר, וזה תנאי שעליו אתה חותם בהזמנה.

זה מסוג הדברים שמשתנים בין חברות ובין סוגי כרטיסים.

@Mech Morphixרוצה לפתוח שרשור על חברות תעופה? המסקנה שלי, גם מניסיון אישי וגם ממה שאני קורא, הוא שאו שלוקחים סיכון או שלא טסים, וזה נכון לכל חברת תעופה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מניסיוני אל על באופן עקבי הכי פחות נעימים הן מבחינת הקהל במטוס והן מבחינת האוכל, שירותים (services), שירות לקוחות, עזוב שתמיד עשו לנו את המוות כי זוגתי אמריקאית. תמיד תחקורים ושאלות. משתדל לא לטוס איתם אלא אם כן אין ברירה. המועדפות עליי: דלתא, טורקיש, KLM,

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אישית אין לי נאמנות מיוחדת לחברות תעופה, אם כי כישראלי טבעי שאני טס קצת יותר עם אלעל - אבל עד תקופת הקורונה הייתי דוגם כל שנה כמה וכמה חברות.

לא אפתח כאן את הדיון על חברות תעופה, אני יכול לומר לך שהיה לי ניסיון מר מאוד עם כמה חברות שמקבלות הרבה שירי הלל בפורום הזה ואחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברות העופה עושות מלא כסף מהשטות הזאת.

בryanair ניתן לתקן שם נוסע באפליקציה בחינם - עד שינוי של 3 אותיות.

אחותי רצתה להעביר כרטיסים של הילדים שלה מאחד לשני וניסתה את כל הדרכים להחליף שם ב3 אותיות בלבד. אי אפשר.

האגרה להחלפת שם מלא יקרה יותר מכרטיס טיסה חדש..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעתיים, Mech Morphix כתב:

למדת משהו חדש, לא טסים אל על

וקוראים את מה שמשלמים עליו, במיוחד אם מדובר בכסף רב.

ומבררים לגבי ביטוח במקרה שחלילה יקרה משהו לא צפוי (או על אחת כמה וכמה אם זה כן צפוי).

וכמובן, הכי הכי חשוב, לא נופלים בפח של החברה הלאומית. היא לא חברה לאומית. היא חברה פרטית, די בינונית, עם שירות לקוחות בינינוני מינוס במקרה הטוב ותנאי טיסה חצי כוח. 

ודבר רביעי שלמדנו הוא שבגדול טסים עם מי שהכי זול, כי במחלקות תיירים אין הבדל גדולים בטיסות קצרות. כמובן שמי שרוצה ביזנס, או שירות יוצא דופן יכול לשלם יותר בשביל דברים אלו, אבל לרוב דברים די דומים.  

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...