Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה לא מוציעים מחוץ לחוק ריפודים לרכב?

outnex
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

עזוב יש אנשים שראיתי שמדביקים כל מיני חרוזים/יהלומים מזוייפים וכל מיני קישוטים  על גלגל ההגה במקרה של תאונה חלילה כרית האוויר הופכת למטען צד.

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth
  • אהבתי 2

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה מאפשרים לאנשים מראש לקנות רכבים עם פחות כריות אויר ואמצעי בטיחות?

האמצעים הללו אינם חובה ואם מותר לי לקנות רכב עם פחות כריות אויר, אז מותר לי גם להשבית כריות קימות.

וברצינות, רוב האנשים לא מודעים לענין.

הפתרון הוא במידע וחינוך, לא בחוקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, CarloAbarth כתב:

עזוב יש אנשים שראיתי שמדביקים כל מיני חרוזים/יהלומים מזוייפים וכל מיני קישוטים  על גלגל ההגה במקרה של תאונה חלילה כרית האוויר הופכת למטען צד.

Airbag mod - General Discussion - Car Talk Community

לפני שעתיים, outnex כתב:

בלי קשר לחוק אני לא מבין איך אנשים משלמים על מנת שהרכב שלהם יהיה פחות בטוח בתאונה.

כיסוי עוד איכשהו אפשר להבין (אפילו שאני בעצמי לא סובל את זה).

אם נשפך על זה קולה/במבה/קיא, את הכיסוי אפשר לפרק ולכבס. עם הריפוד המקורי הרבה יותר קשה.

זה שזה פחות בטוח במקרה של תאונה, זה כבר סיפור אחר, וגם לא כולם מודעים לזה שיש כריות אוויר בתוך מושב.

אם כבר, יש את התפוח להגה, דיבורית שמורכבת על ההגה, או מראה פנורמית על חצי שמשה.

זה שהמציא את זה צריך להישלח לעבודות פרך במכרות אורניום.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...