Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ביקור במוסך שלשום כדי לברר מה מקור נזילת השמן שהיתה לי, הערתי את תשומת ליבו של המוסכניק שלי לטחינה במיכל עיבוי..כאמור ביצעתי ניקוי של המערכת בעצמי והחלפתי מים לירוקים ברמה טובה בהרבה ממה שהיה קודם לכן, ועדיין היה טחינה במיכל העיבוי.

המוסכניק עשה אחד ועוד אחד וקבע כמו ששיערתי ועוד הרבה כמוני שזה סוף חייו של ראש המנוע.

להגיד שאני מרוצה מהמצב? ממש לא..

מה כן? זאת הזדמנות להוציא עוד כוח מה205, על מה אני מדבר?

ובכן , היה דיבור על התקנת ראש מנוע של AX GT + סעפת וקרבורטורים כפולים, שיתנו עוד כמה סוסים מה205 שלי. אני באמת שוקל לבצע את ההסבה הזאת.

כאמור מדובר ב205 ,98 ,1.4, הזרקה.

אני פונה למיודענו צביקה בקשר לעיניין.(וכמובן לכל מי שמרגיש שיכול לתרום לי מידע)

* כידוע לי אני אצטרך קאמשפט מתאים....האמנם?

* מה דורש התקנת הקרבורטורים? כלומר מה הפרוצדורה לגבי האחזקה?

* האם צריך אישורים כדי לבצע את ההסבה?

תודה רבה, אשמח לקבל עוד מידע רלוונטי בלי קשר לשאלות שיעזור לי לשקול את צעדי..

פורסם

בוא נתחיל בכך שיש סיכוי טוב שמדובר באטם בלבד , לכן לא צריך לקפוץ גבוה מדי.

נמשיך ונגיד שזאת פיג'ו 205 1.4 רגילה , לדעתי לא כדאי לגעת , אלא אם כן אתה רוצה צרות.

(לעבור מהזרקה לקרבורטור ברכב סטנדרטי? אני חושב שאתה קורא יותר מדי פורומים...)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא מומחה גדול, אבל ממה שאני שומע (או יותר נכון, קורא) אפשר לעשות פורטינג יפה יפה למנוע ה1.4 של ה205, לעלות בהספק ולהשאר על מערכת ההזרקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחשילי , מספיק עם השטויות! הזרקה טובה מקרבורטור ! אלא אם כן אתה מחפש הרפתקאות ..

שכן ההבדל שתקבל (ולא יודע כמה בכלל) לא יהיה שווה את ההשקעה או את כל הבעסה שקשורה בקרבורטור!( לנקות ,לכוון דלק 96 יקר יותר, הערך של האוטו ירד, צריכה גבוהה יותר ובלה בלה בלה יש בטח עוד..)

פורסם

לבקשת המנהלים...

שאלה נוספת.

מישהו יכול לתת הערכת מחיר לראש מקורי חדש ?

האם אני יכול לשים ראש הזרקה משופר? (כל דבר שהוא יותר טוב מהמקורי)

ואז לעשות לו פורטינג ויחס דחיסה.

פורסם

היה לך פעם רכב מוזן קרבורטור שאתה כ"כ להוט לעבור לאחד כזה ?

שלא לדבר על הקונה העתידי שיצטרך להסכים לרכב עם...(מה המילה ההפוכה משיפור ?)

תחשוב על זה :idea:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מה יש לכולכם נגד קרבורטורים?

נכון שזה לא ממש הגיוני לעבור מהזרקה לקרבורטורים סתם ככה, צריכה להיות לזה סיבה טובה (אם משפרים למשל את המנוע בצורה רצינית ומערכת ההזרקה פרימיטיבית)אבל בלי שום קשר, הקרבורטורים אמינים,קלים לתפעול, משפרים הספק בצורה משמעותית(בניגוד למה שכתבו פה) וזוללי דלק רציניים!

אם אתה רוצה מחירים......זכור בבקשה שני דברים:

1. קרבורטורים מעולם לא היו זולים ולעולם גם לא יהיו. לאוטו שלך בא נגיד שצריך שני וובר 40 DCOE, צפה לעלות של איזה 400 ש"ח כא, וזה בלי סעפת, יחידת קישור בין הקרבורטורים,שיפוץ,ניקוי וכו'.

במחיר הזה אתה קונה קרבורטור מהמדף בלי שום ידיעה באיזה מצב הוא. ברור שהוא צריך להיות תקין אבל ניקוי,כיוון וכו' אלא דברים נוספים שיש לעשות לו.

2. חלקים לקרבורטורים הולכים ונעלמים. דיזות,מצופים, אטמים וקיטים לשיפוץ עדיין נמצאים במלאי אבל בצמצום, והמצב רק ילך ויחריף.

לסיכום, אם אתה שואל אותי....שפץ את הראש שלך,או קנה ראש חדש/מפרוק וסע לשלום, המפתחות בפנים! אם ממש בא לך להשתולל, תעשה פורטינג לראש, תחליף קאמשאפט,פילטר אגזוז וסעפת ותהנה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחלה..

תודה לכולם על התשובות.

ארני כל הסיפור הוא נסיון להוציא טיפה יותר כוח אבל עדיין להשאר על 1400 ועל אוטו רכב שהוא במצב מדהים.

זה הכל.

אוקי עוד כמה בירורים.

האם לעשות פורטינג על ראש מקורי יתן תוצאות טובות יותר מאשר ראש מנוע של רכב אחר?(האם אני יכול לשים ראש מנוע של רכב אחר בכלל?(הזרקה כמובן).

מה סדר גודל מחירים של פורטינג ויחס דחיסה?

מי עושה פורטינג ויחס דחיסה?

תודה

• תוכן חדש...