Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אם זה לא הפורום - אני מתנצל.

בכל מקרה, התקנתי מסילות Whispbar אירודינמיות של יאקימה, ואני רוצה להתקין עליהן עריסה. קניתי עריסה מדגם 'הוריקן' (מאותה חנות שקניתי ממנה את המסילות) וכשבאתי לחבר - אני לא מצליח. במקום תופסן בצורת U שציפיתי לקבל הגיעו תופסני T שאני לא מבין איך אמורים לחבר אותם. שאלתי את החנות בטלפון אבל או שהם לא הבינו אותי או שאני לא הבנתי אותם. אשמח לעזרה. תמונות מצורפות להדגמת הבעיה.
תודה!

WhatsApp Image 2022-02-16 at 11.34.18b.jpg

yakima1.jpg

yakima2b.jpg

yakima 4.jpg

פורסם

תופסני T מושחלים לתוך המסילה של הקורות רוחב, אבל הגודל שלהם צריך להתאים לקורה שיש לך. אם הם גדולים מדי אפשר לשייף עם דיסק או להזמין את המידה הנכונה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 11 דקות, amosbmw כתב:

תופסני T מושחלים לתוך המסילה של הקורות רוחב, אבל הגודל שלהם צריך להתאים לקורה שיש לך. אם הם גדולים מדי אפשר לשייף עם דיסק או להזמין את המידה הנכונה.

לא הבנתי. אם אני משחיל את תופסן ה-T לתוך הגומי של הקורות רוחב הוא ייכנס (ויזיז את הגומי ואני לא בטוח שזה טוב), אבל מה יחזיק אותו במקום? אני לא אוכל להבריג אותו מתוך הקורה עצמה.

פורסם

בנתיים אלתרתי פיתרון: הלכתי לחנות חומרי בניין, קניתי שם פסי ברזל 15 ס"מ מהסוג שמשמש לחיבור קורות עץ או כיו"ב, הידקתי אותם ואת הקורות והעריסה יחד בברגים מסיביים, שמתי אום כפול עם שייבה לאבטחה, וזה יחזיק לפחות עד שאקנה קיט מקורי קצת יותר יפה.

פורסם

כשמתקינים אביזרים על הקורות רוחב, שולפים את הפסי גומי ומוציאים אותם.

הפסי גומי הם להובלת פריטים ישירות על הקורות רוחב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...