Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהסבירו לי כאן שזו לא מנורת ערפל קידמית אלא אור יום (דולק תמיד עם ההתנעה  ונכבת בהדלקת האור דרך)

אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי איזו נורה זו (דגם והספק)

בספר רכב (שהורדתי מהנט) נראה לי שאין מידע מתאים.

תודה רבה!

188618074_-RIO-5DR-FS-1.jpg.8d4746bb743e4598ef1073ff416a5534.jpg

ללא שם.png

פורסם

האוטו שלך דור 4 כמו האדום בתמונה או דור 3? 

מה שמופיע בספר זה דור 3.

תחפש ספר של ריו דור 4.

פורסם
לפני 8 שעות, FROGIE כתב:

לגבי הרכב עצמו אתה יודע איזה דור הוא?

דור 3.

אתה יכול לצלם תמונה של שני הפנסים במצב בו המנוע פועל וכל האורות כבויים ועוד תמונה במצב בו אור נמוך + פנסי ערפל קידמיים דלוקים? 

פורסם

אינם נורות ערפל. (כמו שהוסבר לי בשרשור למעלה)

הנורות התחתונות דולקות (אחת אינה עובדת...) כשאני מתניע ולא מדליק אורות. התמונה השניה בסיבוב אחד של בורר האור "אור חנייה".

בסיבוב שני, נכבה האור התחתון.

אור חנייה.jpg

אור יום.jpg

אור יום1.jpg

פורסם (נערך)
בתאריך 26.1.2022 בשעה 20:22, FROGIE כתב:

אחרי שהסבירו לי כאן שזו לא מנורת ערפל קידמית אלא אור יום (דולק תמיד עם ההתנעה  ונכבת בהדלקת האור דרך)

אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי איזו נורה זו (דגם והספק)

בספר רכב (שהורדתי מהנט) נראה לי שאין מידע מתאים.

תודה רבה!

188618074_-RIO-5DR-FS-1.jpg.8d4746bb743e4598ef1073ff416a5534.jpg

ללא שם.png

תקרא את סעיף (4) בתמונה השמאלית

רמז:

FOG זה ערפל.

למיטב זכרוני ברכבי קיה הפנסים האלו פועלים לפני הדלקת האורות דרך, לא ברור למה אבל ראיתי את זה בכמה דגמים.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם (נערך)

ראיתי את האיור (ואת הרמז). אבל לא מסתבר שזה אורות ערפל (שוב, דולק מיד ואין לי ציור של אורות ערפל בבורר). ראה בשרשור שציינתי בתחילה.

אלא אם כן יסכימו חכמי הפורום שאורות ערפל בקיה שלי נדלקים מיד ודווקא באורות גבוהים (נסיעה) הם נכבים.

ואם כן, איזו נורה זו :)

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם

בסדר, הבנתי, כנראה הספר מדבר על דור 3 לפני נתיחת פנים ושלך היא דור 3 מאוחרת אחרי מתיחת פנים ושינו את זה. 

תפרק את הנורה ותקנה אחת זהה לפי דוגמא. 

פורסם
לפני 28 דקות, FROGIE כתב:

אלא אם כן יסכימו חכמי הפורום שאורות ערפל בקיה שלי נדלקים מיד ודווקא באורות גבוהים (נסיעה) הם נכבים.

ואם כן, איזו נורה זו :)

👇👇👇

לפני 48 דקות, Mr.Hybrid כתב:

למיטב זכרוני ברכבי קיה הפנסים האלו פועלים לפני הדלקת האורות דרך, לא ברור למה אבל ראיתי את זה בכמה דגמים.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• 11 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...