Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת רכבים/ גניבת ג'אנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חבר בשתי קבוצות של מאזדה. אני נתקל בלא מעט פוסטים של רכבים מסוג מאזדה 3 שנגנבו, וספציפית על רמת גימור Spirit/Premium המבוקשת ביותר. 

כיוון שאני גם בעלים של מאזדה 3 אני מבין שהרכב שלי נמצא בקבוצת סיכון גבוהה, ורציתי לשאול אם יש פעולות שניתן לנקוט כנגד מעשי הגניבה? ממה שהבנתי, מנעול הגה/דוושה לא באמת מועילים? האם מנעול לא באמת מעכב את הגנב באופן שיגרום לו להעדיף לדלג לרכב הבא? 

בנוסף, היום נתקלתי בפוסט הבא: 

https://www.facebook.com/groups/pishpeshuk.cars/permalink/3646594538797709/

נגנבו 4 ג'אנטים מרכב מסוג מאזדה 3. 

ייתכן שזו תמונה של ‏‏מכונית‏ ו‏כביש‏‏

האם יש דרך למנוע/לעכב את גניבת הגלגלים מהרכב? שמעתי שיש אום/בורג נעילה מיוחד שמקשה על הוצאת הגלגל ממקומו. זה באמת עובד? מאיפה משיגים? מה העלות?

ולמה הגנב בחר לגנוב רק את הגלגלים ולא את כל הרכב עצמו? 

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם (נערך)

בתור בעלים של רכב כזה אני רואה את זה וכואב לי הלב, זה מרגיש כאילו זה קרה לי.

תמיד כדאי להחנות את הרכב במקום מואר, שעוברים בו אנשים, להתקין מצלמה שמצלמת אם נוגעים ברכב/עוברים מולו, אולי זה יסייע בתפיסה של הגנבים.

אפשרי למגן את הרכב בלי סוף אבל גנבים מספיק מנוסים ועקשנים יצליחו לעקוף כל מכשול..

ואכן יש בורג כזה שנועל את הג'אנטים, אולי עכשיו אבדוק איפה אפשר להשיג אחד כזה.

עריכה אחרונה על ידי Tom777

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

גנב נחוש יגנוב, בדרך כלל זה לא יחיד זו קבוצה צופה+ גנבים. 

גם אם תשים סנדל יהיה מי שנחוש להסיר גם אותו. אם תחנה קרוב מאוד לשפת מדרכה ותסנדל את הצד החשוף , גנבים מזדמנים יוותרו אבל אם הרכב "מסומן" יגנבו גם כשאתה ישן בפנים 😏🙄

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

גם אני מכיר בעל מאזדה כזו שנגנבה כבר פעמיים ובאורח פלא הוחזרה אליו כל פעם על ידי משטרת ישראל (!) עם נזקים.

נראה לי הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות, הוא להתקין ג'אנטים מברזל. יוריד את האטרקטיביות שלה לגנבים בהרבה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 36 דקות, amosbmw כתב:

גם אני מכיר בעל מאזדה כזו שנגנבה כבר פעמיים ובאורח פלא הוחזרה אליו כל פעם על ידי משטרת ישראל (!) עם נזקים.

נראה לי הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות, הוא להתקין ג'אנטים מברזל. יוריד את האטרקטיביות שלה לגנבים בהרבה.

הבעיה שמאזדה 3 ספיריט וגאנטים עם טאסות זה לא עובר בגרון..

• אהבתי 1
פורסם

היה פה שרשור לא מזמן על העלייה הרוסית ואיך שאנשים פחדו כל כך על הרכבים שהם אשכרה ייצרו בורג מיוחד במחרטה. 

כך שאפילו גנב ותיק לא יהיה לו בוקסה מתאימה. 

• תוכן חדש...