Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים שקטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אני בעלים של יונדאי i20 MK1 (2013) ובמהלך נסיעה בכבישים בין-עירוניים יש רעשי רוח ו/או צמיגים חזקים מאוד.

1. האם ידוע מה חלוקת מקור הרעש בין צמיגים לרוח ברכב הספציפי הנ"ל?

2. על חשבון מה הצמיג שקט יותר? (פחות אחיזה? אורך חיים קצר יותר?) 

3. אשמח להמלצות לצמיגים שיכולים לעזור בהפחתת הרעש כדי שכשאחליף צמיגים אדע מה הכיוון שאני צריך לחפש.

4. הצמיגים הנוכחיים לדעתי הרבה זמן על הרכב אבל אני לא נוסע הרבה בכלל ולכן יש "בשר" אבל לדעתי הם יבשים, איך אפשר לדעת? (הרכב עבר טסט לפני שבועיים בצורה חלקה אבל היו ממש חאפרים בבדיקה ככה שזה לא אומר כלום כנראה)

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי Roy94
פורסם
לפני 2 דקות, Roy94 כתב:

3. אשמח להמלצות לצמיגים שיכולים לעזור בהפחתת הרעש כדי שכשאחליף צמיגים אדע מה הכיוון שאני צריך לחפש.

צמיג מומלץ מאוד פה בפורום, שאני ממליץ עליו אישית בחום, הוא Michelin Primacy 4.

לפני 3 דקות, Roy94 כתב:

. הצמיגים הנוכחיים לדעתי הרבה זמן על הרכב אבל אני לא נוסע הרבה בכלל ולכן יש "בשר" אבל לדעתי הם יבשים, איך אפשר לדעת? (הרכב עבר טסט לפני שבועיים בצורה חלקה אבל היו ממש חאפרים בבדיקה ככה שזה לא אומר כלום כנראה)

צמיגים מחליפים כל 4 שנים, מן כלל אצבע שכזה, ללא קשר לנסועה. כך גם אני עושה.

• אהבתי 1
פורסם

בהשוואת מחירים בין חברות צמיגים, בדרך כלל ליד כל חברה, מופיעות נתונים כמו: רעש הנמדד ביחידות db, יעילות בחיסכון בדלק, לפי סדר דרגות, [C-D-E וכדומה..], ועוד נתונים.

גם כדאי להימנע ככל האפשר, מרכישת צמיגים סיניים עלומי שם.

• אהבתי 1
פורסם

גם המישלין שכתבו לך , גם goodyear efficientgrip וגם falken ze310 צמיגים מעולים ושקטים. 

נסעתי על שלושתם , לפעמים החלפתי באותו רכב מדגם אחד לשני וכולם מצוינים. זה רק מיתוג ומחיר מה שמבדיל בינהם . לדעתי אם יש הבדל ברעש או באחיזה הוא זניח - לא מורגש

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אתה יכול לעשות גם בידודים  עם חומרים מתאימים ברצפת הרכב בחלקה הפנימי,

וגם בכנפיים מהצד הפנימי שלהם, בביטנת הגלגל  העשוי מפלסטיק,

זה גם יוריד לך את הרעש מבחוץ בנסיעה,

יחד עם החלפה לצמיגים שקטים יותר.

יצא בחול  צמיג מחליף לגודייר אפישנטגריפ בסידרה חדשה אפישנטגריפ 2,

לפי השוואת אתר,

https://www.tyrereviews.com/Tyre/Goodyear/EfficientGrip-Performance-2.htm

הנתונים שלו טובים יותר גם מקודמו וגם מהמישלין פרימסי 4.

אולי כדאי לחכות שזה יגיע לארץ.

• תוכן חדש...