Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לעשות חור באגזוז?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,קניתי היום קצה אגזוז סתם בשביל היופי,ואני רוצה להלביש אותו על האגזוז המקורי.

שכחתי שאני אמור לקדוח חור באגזוז על מנת לחבר את הברגים...

עכשיו השאלה היא אם זה בסדר?לטווח הארוך/קצר זה לא יגרום נזק לאגזוז עצמו?

פורסם

לפי מה שאני יודע אתה לא אמור לעשות שום חור באגזוז

הברגים תופסים את ההלבשה לאגזוז בלחץ.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

ממליץ לך לוותר על הברגים בכלל ולקחת את האוטו לכל מכון אגזוזים שהוא שיירתך לך את הסופית, אחרת היא לא תישאר לך על האוטו להרבה זמן, העבודה לוקחת להם בדיוק דקה על השעון והם יעשו לך את זה בכלום כסף.

מוטי.

פורסם

מה שמוטי אומר נכון מאוד יש את הילדים שגונבים סופיות וזה באמת עניין של חצי דקה להוריד את הסופית מהאוטו מה שכן את יכול לסגור את הברגים ולנסר אותם (לחתוך) ואז יהייה קשה מאוד להוריד לך את הסופית מהאוטו.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם
ממליץ לך לוותר על הברגים בכלל ולקחת את האוטו לכל מכון אגזוזים שהוא שיירתך לך את הסופית, אחרת היא לא תישאר לך על האוטו להרבה זמן, העבודה לוקחת להם בדיוק דקה על השעון והם יעשו לך את זה בכלום כסף.

מוטי.

חחח מוטי בישארל אין דבר כזה כלום כסף ,אני מתערב שעל ריתוך יקחו לו 50 שקל לפחות וימליצו לו להחליף דחוף את האגזוז כי הוא רקוב :-D

מה שמוטי אומר נכון מאוד יש את הילדים שגונבים סופיות וזה באמת עניין של חצי דקה להוריד את הסופית מהאוטו מה שכן את יכול לסגור את הברגים ולנסר אותם (לחתוך) ואז יהייה קשה מאוד להוריד לך את הסופית מהאוטו.
למה אתה חושב שמי שיבוא לגנוב ישב עם מברג ויפתח את הברגים ??

הוא יתן משיכה עם רגל על הטמבון בשביל קונטרה והופפ בחוץ , אבל לא נראה לי שמישהו היום עוד גונב סופיות ..

JDM :twisted:

פורסם
חחח מוטי בישארל אין דבר כזה כלום כסף ,אני מתערב שעל ריתוך יקחו לו 50 שקל לפחות וימליצו לו להחליף דחוף את האגזוז כי הוא רקוב :-D.
קרא את התגובה של אחד החבר'ה בשרשור אחר באותו עניין -

לא יהיה שום נזק ואין סיבה שזה יגרום לנזק אני עשיתי כך אם סופית כפולה מנרסוטה שריתכו לי והכל בסדר אז אל תדאג.

עשיתי את זה אצל אגזוזן זה לוקח לא יותר מ 10 דקות ועולה כ 20 שח..

שגיא

אם עשרים שקלים זה לא כלום כסף אז מה זה כן? :wink:

מוטי.

• תוכן חדש...