Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עברתי למר.פינק מה-האנידו 

הפינק טוב יותר בעיני ומקציף מצויין וגם קל יותר לעבוד איתו ולהוריד לכלוך

יש לי קארשר 110 באר (שבקרוב תוחלף ל150 באר) ואקדח של mjjc שהוא דיי סבבה

אני מזמין את מר.פינק מאיביי

יש סלרים באירופה שמציעים מחירים טובים ותמיד יש להם מלאי זמין

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש סוגי שמפו הרבה יותר טובים משל כימיקל שלא תמיד קל להשיג בארץ כי הם נגמרים בשניה.

שמפו RESET לדוגמא של CarPro. השמפו לדעתי הכי טוב שקיים, מנקה הכל וללא תוספי ברק. מקציף מצוין בין היתר.

אם אתה מרבה לקנות MR PINK תוכל להזמין ישירות מאמזון בגלונים, המחיר יותר זול מהארץ כמדומני.

מאיביי יותר יקר.

Opel Adam S 2017

פורסם

מתעלק: יש בכללי איזושהי פרוצדורה להזמנה של גלונים (לא רק סבון) מחו״ל? מעבר למכס רגיל ומשלוח יותר יקר בגלל משקל.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

לא מצאתי, לכן בכל הנוגע לסבון כרגע קונה מהארץ, יוצא לי שבהזמנה מחול המחיר יותר יקר

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני כשעה, liav12 כתב:

יש סוגי שמפו הרבה יותר טובים משל כימיקל שלא תמיד קל להשיג בארץ כי הם נגמרים בשניה.

שמפו RESET לדוגמא של CarPro. השמפו לדעתי הכי טוב שקיים, מנקה הכל וללא תוספי ברק. מקציף מצוין בין היתר.

יש דיטיילר בלגי שאני עוקב אחריו ביו-טיוב, משתמש במוצרים שלהם כל הזמן, 

אני חושב שאני צריך ללמוד קצת על מה שיש להם לפני שאחליט מה להזמין.

אשמח לנסות אותם, חברה סופר רצינית.

פורסם (נערך)

חברה מעולה משתמש לא מעט במוצרים שלה, לדעתי מהכי טובות שיש היום. מחירים סבירים מאוד.

לגבי קניית גלונים של שמפו וכו', יש גם חנויות בארץ. יש אוטוסטור או אבי חלקי חילוף

עוד חנות של דיטיילר מצוין מהארץ

https://www.nanocar.co.il/

יש גם את החנות הנ"ל של Koch Chemie חברה מצוינת עם חומרים באיכות גבוהה

https://washcenter.co.il/

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

החומר לניקוי פנים הרכב של Koch Chemie הוא לא פחות מבקבוק עם חומר קסמים בפנים 😲
אחד המוצרים הכי טובים שאי פעם קניתי.

https://washcenter.co.il/shop/עשה-זאת-בעצמך/נוזל-לחידוש-והגנה-על-פלסטיקה-פנימית/

• תוכן חדש...