Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מישהו שם לי פרסומת מקרטון דק בגודל 14×7 ס"מ על חלון הרכב של הנהג (בחיבור של החלון עם הגומי). שמתי לב לזה תוך כדי נסיעה אז ברמזור ניסיתי להוריד את החלון כדי להוציא את הקרטון והקרטון פשוט נכנס לי לתוך המנגנון של החלון😬

זה יכול לגרום לבעיה? איך אני מוציא את זה? כרגע החלון עובד כרגיל. 

דבר נוסף- מה בעצם יוצר את האטימה של החלון מהגשם? רק הגומי החיצוני שרואים? כי ניסיתי לבדוק אם אני רואה את הפרסומת הזו אז משכתי את הגומי קצת אלי כדי להסתכל בפנים וכשעזבתי ראיתי שהוא לא חזר צמוד לחלון כמו שהוא היה אלא במרווח קטן. זה קריטי? 

סימנתי בכחול את האזור שהפרסומת הייתה וששם גם נוצר הרווח הקטן. 

מדובר על רכב שנת 2011. 

תודה למסייעים! 

SAVE_20210609_240149.jpg

פורסם
לפני 14 שעות, ABSULUTT כתב:

לא יקרה כלום.

רוב המים ממשיכים מעל הגומייה. וחלק נכנס בדלת בפנים מתחת לגומייה. ולמטה בדלת יש ניקוז הכל טוב.

תודה על התשובה. 

ולא נורא שהקרטון יישאר בתוך הדלת? מסובך להוציא אותו? 

פורסם

לא צריכה להיות בעיה. ה"קרטון" הזה הוא בסה"כ חתיכת נייר ששוכבת בחלל שיש בתוך הדלת. זה לא אמור להפריע לפעולה התקינה של החלון ובטח לא לאטימה. 

אם יש לך ידיים עדינות ואתה יודע כיצד מפרקים, אפשר לנסות לפרק את דופן הדלת ולהוציא את הנייר.

עד אז, הסר דאגה מליבך.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...