Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לעזרה בייעוץ לקניית רכב עבור אשתי.

ייעוד הרכב: 

• הרכב ייסע בין שלושה לארבעה ימים בשבוע כל פעם כ70K - רוב הנסיעה בין עירונית - כביש 5 משומרון לתל אביב.
  • ישמש ברמה יום יומית גם כן לנסיעות קצרות בתוך היישוב (אין פקקים ) - להבין ילדים מהגן לבית וכו.

תקציב:

25K - גמיש מעט.

מה חשוב לי?

• אמינות! שלא יראה מוסך,  (כמה שניתן בתקציב הזה, ברור לי שאין קסמים, אבל לצמצם כמה שיותר )אין לי זמן להתעסק עם מוסכים ועם תיקונים מונפצים!
  • צריכת דלק סבירה עד נמוכה (11\1 - 18\1)
  • שיהיה מסוגל להכיל (אפשר בצפיפות) 3 כסאות לילדים מאחורה.

מה לא חשוב לי?

• נראות של האוטו
  • אבזור
  • ביצועים

המליצו לי על טויוטה פריוס היברידית בגלל צריכת דלק נמוכה, ואמינות גבוהה, אבל הבנתי שלהחליף בטרייה עולה הון.

בקיצור אשמח לייעוץ .

תודה רבה !

פורסם

ההמלצה הראשונה שלי תהיה לחפש רכב דיזל ידני. רנו פלואנס, סיטרואן C3, קיה ריו, פיכו 301 וכו... יחידות ההנעה של כול האופציות מאוד אמינות וחסכוניות לכן יתאימו לדרישות שלכם בצורה מעולה. לפלואנס יש את הספסל האחורי הרחב ביותר השאר יהיו יותר צפופות, הבעיה שהמבחר ממש ממש ממש דל.
https://www.yad2.co.il/vehicles/private-cars?price=22000-28000&km=-1-190000&engineval=1400--1&engineType=3,2&gearBox=0&Order=6

חוץ מזה ממה שנפוץ בגזרה הידנית אני רואה שיש לא מעט מיקרו מסחריות כמו פיאט קובו או סיטרואן C3 פיאקסו שניהן עם גיר ידני ומנוע 1400 מכוניות דיי מרווחות ופרקטיות ואמינות וחסכוניות רק שהרוחב לא גדול לכן אני לא בטוח שיכנסו 3 כסאות בטיחות.

משפחתיות ידניות גם יכולות להיות אופציה ראויה למשל יונדאי I30 או גולף או פורד פוקוס ידנית הבעיה שכמו הדיזל הן מאוד נדירות.

אופציות של 1.6 אוטומט יהיו משמעותית פחות חסכוניו אבל יותר נפוצות לכן יהיה לכם קל יותר למצוא רכב. אתם יכולים לחפש יודנאי I30, קיה סיד, סובארו אימפרזה, פיאט טיפו, פיגו 301\סיטרואן C-ELYSSE (עדיפות לגיר 6 הילכוים)

פורסם

גם במקרה ותקנה היברידי, כמדומני יש אפשרות לעשות ביטוח לסוללה בעלות של 400 שקל, ככה שהראש יכול להיות שקט. תבדוק את זה.

• תוכן חדש...