Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,
קניתי רכב לפני שבועיים מליסינג, שנתון 2018 42K קילומטרז ובידי הסטוריה של 3 טיפולים. טיפול 45K אחרון בוצע בינואר 2021.
קרה המקרה ולא אני, לא החברה ליסינג שמנו לב שברישיון רכב כתוב 87K קילומטרז' שזה כמובן לא הגיוני.
גילינו היום כשלקחנו את הרכב לטסט ובטסט הציעו לנו לא להעביר את הרכב טסט כי בהמקרה הזה יכול להוביל לפתיחה בחקירה כלפינו ואשימו אותנו.
הליסינג טוענים (ואולי בצדק.. אני לא מבין ובגלל זה הפוסט) שזה טעות בהזנת ניתונים במכון הרישוי וזה יטופל מחר בבוקר באמצעות שיחת טלפון והלוואי שבזה זה יסתיים.

השאלה שלי היא 

1. לדעתכם זה יפתר פשוט בשיחת טלפון או שמסבנים אותי?

2. במידה ויוצר פה מצב מבולגן, אני אתקע עם רכב בלי טסט בתוקף. אעדיף להחזיר את הרכב לליסינג בטענה שבחוזה מכר כתוב בגילוי הנאות שהרכב עבר 42K ולכן החוזה מבחינתי שבור. לדעתכם יש לי פה באמת קייס לבקש החזר מלא?
3. מישהו שמע בכלל על טעות של משרד הרישוי בהזנת נתונים כזאתי מטורללת? איך לעזאזל זה קורה 🤬

תודה לעוזרים..

פורסם

וטעויות בהזנת רישום הקילומטראז
במכון הטסטים קורות לא מעט .
לא שמעתי על בעיות עם החוק. בדרך כלל הבוחן מזין את הקילומטראז' העדכני בלי קשר למה שרשום בטופס.
בכל מקרה, יש לכם ביד גילוי נאות של המגרש עם קילומטראז' רשום לרגע המכירה- אתם מכוסים מבחינת החוק.

תנו לחברת ליסינג לנסות לסדר את הטעות מול משרד הרישוי.
אם יש לכם תדפיס הטיפולים עם הקילומטראז' הרשום ( תואם טופס גילוי נאות ) מדובר בטעויות בטסט הקודם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתאריך 11.5.2021 בשעה 20:31, Audi-T כתב:

האם הרכב היה על שם חברת הליסינג ממנה קניתם?

מדובר בחברה מוקרת או במגרש עלום שם?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

חברת הליסינג מוכרת עם 10 סניפים.
אין לי ספק שבסך הכל מדובר בטעות רישום.
החברה יצרה קשר עם מכון הרישוי שעשה את הטעות וגם אני יצרתי קשר ונראה שזה בסוג של טיפול אצל המנהל.
מקווה שיפתר מהר.

הלחץ שלי בנושא הוא שלרכב אין טסט בתוקף ואני לא מכיר את ההשלכות.. 

פורסם

ההשלכות של נסיעה ברכב ללא טסט עד חצי שנה -קנס 250₪ ו 6 נקודות.
כנראה הסיכוי לקבל את העונש לא גבוה במיוחד, בהתחשב למה שקורה עכשיו במדינה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לך למכון אחר ויעבירו את הרכב

יש מכונים שבכלל מבקשים ממך להקריא את המונה וכל יום יש טעויות כאלו. אצלי הקלידו 90000 במקום 60000 כי לא שמעו טוב. 

פורסם
לפני 10 שעות, TomerLL כתב:

לך למכון אחר ויעבירו את הרכב

יש מכונים שבכלל מבקשים ממך להקריא את המונה וכל יום יש טעויות כאלו. אצלי הקלידו 90000 במקום 60000 כי לא שמעו טוב. 

מכון מסוים אמר שיכולים לפתוח באיזה חקירה נגדי כי הקילומטרז' ירד וזה מדליק נורה אדומה איפשהו. 

בגלל זה אני לא יכול להעביר את הרכב טסט לפני שמתקנים את הרישום 

פורסם

תחכה לתשובה מהם אבל לדעתי לא כדאי לך להתפשר על פתרון זמני של העברת טסט על ידם כי בשנים הבאות תהיה בבעיה

• תוכן חדש...