Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוורס ליד רכב חונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אשמח אם תעזרו לי

כשאני יוצא מחנייה בניצב ברוורס ולצידי רכב חונה, כמה אני צריך לבלוט מאחוריו כדי שאם אפנה ברוורס מיד לכיוונו לא אפגע בו? ואותה שאלה גם כשאני יוצא רגיל, כמה צריך לבלוט מהרכב שלצידי כדי שלא אפגע בו אם אני יוצא מיד בפניה לכיוונו? 

מקווה שהייתי מספיק ברור

תודה מראש לכל העונים

פורסם (נערך)

אי אפשר לתת לך מספרים, כי זה תלוי בתנאי השטח ובכושר התמרון של הרכב שלך. ככלל, ככל שתהיה יותר קרוב לרכב השכן תצטרך לצאת יותר רחוק. בכל מקרה, שמור מרחק מספק לפתיחת דלתות וליציאה מהרכב וכניסה אליו (גם לרכב השכן).

בכניסה לחניה בדרך כלל עדיף לנסות שני דברים: האחד הוא להיות מרוחק (אם אפשר אפילו נתיב שלם) מהרכבים שלידם אתה רוצה לחנות. השני הוא לנסות לנצל את הרוחב על מנת ליצור זוית יותר נוחה לכניסה, כלומר להתחיל את הנסיעה לאחור כאשר אתה כבר ביצעת חלק מהפניה לכיוון החניה, ואחורי הרכב פונים לעבר המקום הפנוי.

עוד דבר שחשוב לשים לב אליו הוא שכאשר אתה מבצע את הנסיעה לאחור הפינה הנגדית של הרכב שלך תפנה לכיוון הנגדי. לכן חשוב מאד לשמור מרחק גם מרכבים או מכשולים שנמצאים מול מקום החניה, לחלק את תשומת הלב בין אחורי וחזית הרכב ואם צריך - לעצור, להסתכל סביב ורק אז להמשיך בתמרון. לא כדאי להתעקש על מינימום תמרונים - עדיף אוד 1-2 נסיעות קדימה ואחורה על פני לשרוט את הרכב. וכמובן להתעלם מצפרנים, כל עוד אינם מפריעים לתמרון עצמו. יש לכך גם צד שני, אם אתה מתקרב למישהו שמתמרן על מנת להכנס לחניה או לצאת ממנה עצור ותן לו מרחב מספק בלי להלחיץ אותו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מבלי להעליב,או כוונה לפגוע.

ישנם כרגע שני פוסטים שעיניינם הוא הכרות עם רדיוס הסיבוב של הרכב ושליטה נכונה בהפנייית ההגה. 

הפוסטים נראים למתבונן מהצד (למשל מי שעומדת מאחורי 😄) כאילו אנשים מבקשים ללמוד נהיגה נכונה בהתכתבות.  מהסתכלות שלי על הפוסטים האלה נראה שמדובר בתעודת עניות למורי הנהיגה בארצנו ופחות לגבי הנוהגים עצמם.

לגבי הנושא - טיפים לחנייה נכונה בין מכוניות במאונך :

ויציאה מחנייה כזו 

ביציאה עם הפנים קדימה, הפניית הרכב תעשה שהגלגל האחורי  שלך נמצא בקו אחד עם הגלגל הקידמי (או האחורי שלו, אם הרכב לידך חונה הפוך ממך) 

שמחתי לסייע.

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...