Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב משפחתי , אוטומטי עם "לוק" ספורטיבי במקצת.

חשבתי על סיאט לאון , קודם כל איך האוטו?-ואפשר למצוא כזאת מאובזרת במקצת (ג'אנטים ,סאן רוף) בסביבות התקציב הזה?

**עריכה - אני מדבר על המנועים 1.8-1.6 ....עוד דבר זה שאני מעוניין ברכבים משנת 2000.

פורסם

אם אתה מוכן להתפשר על השנה אז יש לך את ה323F שנת 1998 שמגיעה אם מנוע 1800 סמ"ק ואם תמצא גירסת GLX אז יהיה לך גם סנרוף ועוד כל מיני שידרוגים

גם הרכב עצמו די זול

אפשר למצוא שנת 98' במצב מצוין בבערך 50 אלף

ישאר לך קצת ליישור קו ולשיפורים (אם תרצה)

פורסם

במחיר הזה תוכל ללכת על סיאט ליאון 1.6 אוט' משנת 2002.

ספורטיבית היא לא אבל משפחתית קומפקטית היא כן.

אם חשקת בלאון 1.8 תצטרך להתגמש עם התקציב שלך בכ-10 אלף ש"ח נוספים.

הסאנרוף הותקן בארץ (בתוספת תשלום) אלא אם כן מדובר בלאון טורבו.

אתה בהחלט יכול לחפש לאון משנת 2002 עם סאנרוף או מגנזיום.

שיהיה בהצלחה!

פורסם
במחיר הזה תוכל ללכת על סיאט ליאון 1.6 אוט' משנת 2002.

ספורטיבית היא לא אבל משפחתית קומפקטית היא כן.

אם חשקת בלאון 1.8 תצטרך להתגמש עם התקציב שלך בכ-10 אלף ש"ח נוספים.

הסאנרוף הותקן בארץ (בתוספת תשלום) אלא אם כן מדובר בלאון טורבו.

אתה בהחלט יכול לחפש לאון משנת 2002 עם סאנרוף או מגנזיום.

שיהיה בהצלחה!

תודה רבה..

בעיקרון כתבתי "לוק" ספורטיבי במקצת , לא התכוונתי לאיזה רכב ספורט , מה שכן היא הרבה יותר ספורטיבית לדעתי מפוקוס או לאנטיס....

פורסם
תודה רבה..

בעיקרון כתבתי "לוק" ספורטיבי במקצת , לא התכוונתי לאיזה רכב ספורט , מה שכן היא הרבה יותר ספורטיבית לדעתי מפוקוס או לאנטיס....

אין טיפת ספורטיביות בלאנטיס או בפוקוס ואפילו בלאון לצורך העניין.

כולן משפחתיות ותו לא.

עוד חסר שמישהו היה מזכיר את המילה "לאנטיס" ו"ספורט" באותו משפט :)

פורסם
אין טיפת ספורטיביות בלאנטיס או בפוקוס ואפילו בלאון לצורך העניין.

כולן משפחתיות ותו לא.

עוד חסר שמישהו היה מזכיר את המילה "לאנטיס" ו"ספורט" באותו משפט :)

חחח...שלא תבין אותי לא נכון , לאנטיס הפוקוס אלה מכוניות שגם אם יתנו לי אותם 10K מתחת למחירון ושיהיו במצב הכי טוב אני לא ייקקח כי אני פשוט לא אוהב את הרכבים האלו...ויכול להיות שטעיתי קצת בניסוח של המשפט בהודעה למעלה...

לדעתי יש בלאון קצת לוק ספורטיבי , כשיש לה כל מיני תוספות קטנות כמו ג'אנטים אולי סאן רוף ושכל הפסי קישוט צבועים בצבע הרכב...בכל זאת אני לא מחפש רכב ספורט אבל רכב משפחתי עם לוק קצת צעיר וספורטיבי.

גולף שנת 2000 , יכולה להיכנס בתקציב?-אם כן איך היא מבחינת אחזקה וביטוחים?

• תוכן חדש...